מזה המוות הזה?

LuNa MaJnUnA

New member
מזה המוות הזה?

באמת אנשים.. אם שניר לא פה אז כולכם רגועים פתאום? בושו לכם. גנבתי עבורכם משחק (כן, גנבתי לעוד כמה מקומות, אבל בכ''ז תרגישו חופשי להרגיש חשובים). משחק מגניב שאולי יעורר אותכם טיפה. אם זה אפשרי
מי שמעלי (ההסבר לא שלי, ככה שאם זה מובן אז אל תתפלאו) זה הולך ככה- כל אחד שמגיב כותב מי שמעלי^ + עובדה על מי שהוא מגיב אליו אני> + משהו עליו מי שמתחתיV + קריטריון שהבא אחריו צריך לעמוד בו ואחרת לא יכול להגיב אני אסביר בדוגמא, יהיה יותר פשוט. נגיד שמגיבים להודעה שלי, שפתחתי עכשיו מרקו כותב מי שמעלי^ - פתחה את שרשור המשחק אני> - גדלתי באוניה מי שמתחתיV - קרא את הארי פוטר וגילי בר הלל מגיבה לו- מי שמעלי^ - מחפש את אמא אני> - מתרגמת הסדרה מי שמתחתיV - שונא את סנייפ והארי מגיב לה- מי שמעלי^ - היא מוגלגית אני> - כבר לא אוהב את צ'ו מי שמתחתיV - אוהב מיץ גזר יאללה מי שמעלי - האהא אין אף אחד מעלי בוהו >< אני - לובשת ''מגני ברכיים'' לבי''ס XD מי שמתחתי - קורן מאושר רק כי ירד גשם היום.

ד"א

מצטערת אם הייתי קצת משוגעת ב]ורום בזמן האחרון פשוט המבחן במתמטיקה ביום שלישי כ"כ מחרפן אותי

Venice Queen

New member
אוקיי אחרי הסבר מפורט../images/Emo3.gif

אז אני באמת קורנת מאושר על הגשם היום
אממ...מי שמעליי מדברת הרבה (!!) (היא צריכה לרשום על היד שלה: "לא לשכוח לנשום"). אני בהמשך למה שרשום למעלה באמת אוהבת חורף
מי שמתחתי - היה בצבא

טוב אני עונה ../images/Emo9.gif

מי שמעלי^ - לא כותבת הרבה
אני> - אוהבת את הילדים שלי
מי שמתחתיV - יש לו/לה משקפיים

lihi r

New member
אני

מי שמעליי^- אןהבת לישון הרבה אני>- כועסת בטירוף על הצבא מי שמתחתייV- רוצה לישון עכשיו

LuNa MaJnUnA

New member
כל כך...

מי שמעליי - יש לה שם יפה. ועם א' בסוף. על הפרנציפ. אני - כל כך חסרת אחריות
מי שמתחתי - קרא ואהב את הארי פוטר.

Lil M

New member
הממממ..me../images/Emo9.gif

מי שמעלי חייבת לי ילד!חעחעחע אני- היפראקטיבית=] מי שמתחתי קונהדיסקים ולא צורב! (ככה צריך:)

may0rw

New member
קניתי של רוביי ויליאמס ../images/Emo6.gif

כי זה רובי וזה חובה מי שמעלי עשתה צמות=]=] אני ..ממ אוהבת את רובי
מי שמתחתי לומד/למד בעמל ב'..

LuNa MaJnUnA

New member
חחחח איזו הפתעה..

מי שמעלי רוקדת בנפרוצה! אני סיימתי להתכונן לפיזיקה ואני אחוש גאונה עד שאני אגלה את הציון. מי שמתחתי מצונן

Venice Queen

New member
אפצ'י

לבריאות תודה מי מעליי עומדת ליפול אני לא הצלחתי *שוב* במתמטיקה היום מי שמתחתי צוחק עכשיו

רק בגלל שזה נתקע!

אני לא באמת צוחקת..וגם אין לי מושג מי את
מי שמעליי שוב לא הצליחה במתמטיקה..:) אני הולכת להתקלח עכשיו {איזה לא קשורה אני..} מי שמתחתי מת מעייפות עכשיו

אל תדאגי יהיה בסדר

תאמיני לי אני לחוצה יותר ממתמטיקה..איזה מפחיד זה הקטע עם הסדרות

Bardug0

New member
סדרות זה הדבר הכי קל בבגרות

אחרי גאומטריה כמובן...

למעלה