מזהים ומרגישים

Adoushi

New member
מזהים ומרגישים

חשבתי לשתף אותכם בלילה שעברנו.. הלילה נדהמתי כשלידיא התחילה לבכות תוך כדי שינה בשעה 2 לפנות בוקר. זאת הייתה המשמרת של מהא אזה היא קמה לבדוק אותה..ניסתה לשים לה את המוצץ וזה לא עזר, היא התחילה לצרוח. מהא הרימה אותה לידיים והבכי נמשך..ניסתה להרגיע אותה ולא הצליחה. לידיא פקחה את העיניים והביטה לדלת החדר. קמתי מהמיטה והלכתי לחדר של לידיא לקחתי אותה ממהא ותוך פחות משניה היא נרגעה וחזרה לישון על הכתף שלי. נדהמתי איך היא מזהה ומרגישה. חשתי שמחה שאני מרגיע אותה אבל גם הרגשתי לא נעים שהיא מתנהגת ככה עם אמא שלה. זה בטח עשה רע למהא. האפרוח הקטן הזה יודע מה הוא רוצה :) איהאב

אפרוחים ואבות

איהאב, אני מבין בדיוק על מה אתה מדבר. יש שעות שאושרי מוכן להיות רק איתי ... עודד

Adoushi

New member
שעה לפעמים זה יותר מחודש

נכון עודד? זה לא שאנחנו מתלוננים!! איהאב

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

להבנתי (אין לי בנות - רק בנים) יש קשר שונה בין אב לבתו ולאם ולבתה, כמדומני שהעסק עובד בהצלבה בדרך כלל, בת יוצרת יחסים יותר הדוקים עם אביה ובנים עם אמם. אצלי הבנים מזהים וזיהו מגיל צעיר מאד שפינוקים הם אצל זוגתי שתחייה ומשחקים והשתוללויות הם איתי. בלילות לבנים כשהם היו עוללים הינו פותרים את בעיית הקימה בהעברת הבן למיטתנו, הבן הבכור (זה עם הק"פ) הוא מזוגתי הראשונה והוא ינק מעל לשנה כך שזה פתר חלק גדול מבעיות הקימה בלילה (מן הסתם שאין לי חלב בציצי שלי) הבן האמצעי ינק 6 חודשים והחליט שמספיק ועבר לבקבוק, אבל הוא לעומת זאת עד גיל ארבע חמש היה מתעורר באמצע הלילה פעם פעמיים ואיתו לא פעם ופעמים עד שלמד ללכת ולרדת מהמיטה לבד היינו ישנים אצלו בחדר מדי פעם כשלא היה לנו כח לחזור לחדר שלנו. ועם הצעיר לשמחתי זוגתי הניקה אותו עד גיל שנתיים וחצי!!!! (כל הכבוד לה!!! - הבעייה היתה רק שגם אצלי הוא היה מחפש חלב עד שהיה מתייאש ועובר לאמא שלו) ולאחר מכן כשהוא צמה או משהוא כזה אז מי ששומע ולעיתים הוא קם מעיר אותנו לשתות וחוזר למיטה שלו לישון. שיהיה ערב נעים ושקט

למעלה