מזדיינת

מיוח ת

New member
מזדיינת

יוצאת מהמשרד שלך כשהזרע החם עדיין, זולג במורד הירך שלי. יוצאת בלי מילה. מנוול רק על עצמך אתה חושב היום נכון? שונאת אותך פותחת את התיק ומוציאה דילדו גדול נכון, אתה קנית לי אותו חוזרת למשרד שלך ומתיישבת על השולחן שלך. נועצת בך מבט רעב ומפשקת רגליים. הדילדו שלי ננעץ הישר לתוך הכוס שלי הכוס הנוטף מיצי אהבה שלי ושלך מזיינת את עצמי, חזק, מהר, חזק. וגומרת גומרת מול הפרצוף שלך צורחת את האורגזמה שלי נושמת לרגע והולכת ומחר? כן. גם מחר אזדיין איתך למרות שאתה יודע שאני כבר לא שלך. אני שלו והוא יודע שאתה מזיין אותי יודע ומבסוט יודע ולא דואג שהזין שלך חודר לתוכי כי הוא יודע הוא יודע שרק עוד קצת אנחנו נהיה יחד באופן כזה שאיש לא יוכל לבוא ביננו

bugbuster

New member
דווקא לכן

דווקא כיוון שכבר זוג, את ואני, אכן אהובתי, הן החצנו בעצמנו ולא הסתרנו את העובדה, דווקא לכן, אינני מגיב לך, למרות שרוצה כל כך, אלא שדווקא לכן, התגובה שלי איננה רק כבאגבאסטר שמאוהב בך אישה בדרגות של שפיטות, אלא גם כמנהל פורום. וככזה אינני מגיב לכל כתיבה, כדי שלא הכל בפורום יהפוך לשירשורים והודעות שלי ושלך. אוהב, אוהב אותך.

bugbuster

New member
אני לא עוצר פיונת

לא עוצר. את היית הראשונה שהגיבה לי כאן, בפורום הזה, לפני יותר משנה וחצי, וכל מה שהיה מאז,, לא היה אלא לרגע הזה, שהיא תימצא אותי. אני לא עוצר.

מיוח ת

New member
../images/Emo25.gif

כשתבוא הדמעה אז תדע תדע שאני בוטחת תדע שאני אוהבת תדע שאני סומכת תדע תדע שאתה צרוב בי תדע שמעתה אתה חלק מגופי חלק מנשמתי כשתבוא הדמעה, כשיבוא הבכי תדע שאני כל כך אוהבת עד שאין בי פחד אין בי פחד להתמוטט ולקרוס כי אתה שם. אתה שם כדי לעזור לי לאסוף ואני יודעת שכשאתה שם היא תבוא.

bugbuster

New member
חמוד ירוני.. תודה... ואתה מבין

שנתפסתי כמו איזה בן שש עשרה.. מה? תכתוב לי הספד.. ווקשה?

y007007

Member
גבר פורום סבבה../images/Emo70.gif ואיך ה../images/Emo94.gifות../images/Emo35.gif

../images/Emo94.gif ירונוש.. אתה בן.. אתה יודע

מה!
אני לא גילתי (גיליתי במישקל קינאתי.) בפורום הזה על הפאקפאסטר שבכלל כבר חושב שהו איזה, טוב הוא ימחק אותי אם אני יגיד. כולה מנהל פורום קטן. אבל אתה עכשיו עושה גילוי שלא מועיל למי שנשבעה לחסום ולחשוף ולהוציא לו תמיצ מהוורידים, שכולם ידעון מיהו.. שמעת? הוא כותב על אימא שלו!
ככה ירונוש, ואני חשבתי שאת עוד תו'א'ב אותי פ'ם. חבל אני מאוכזבת. אני אמומהההההההההה

y007007

Member
פשושית מתוקה../images/Emo163.gif../images/Emo151.gif תשמע אני>

>לא חובב של אדיפוס וגם התאוריות שלו לא משהו לדעתי הבלתי מקצועית... למרות שמידי פעם עולות בי מחשבות
אחחחחחח ליישום את זה עם איזה עלמת חן צעירה(18-20) אבל אני בסה"כ "חתייר"
בשבילן

למעלה