אכן כבודו של סטורמי במקומו מונח. הרגלים ישנים שמוכיחים את עצמם לא משנים. חלק מהשייטים יוצאים מישראל חלק חוזרים וחלק בכלל טסים ושטים בכל מיני מקומות נקודתיים. לפני יציאה להפלגה אני מכין לעצמי באופן שיטתי, מהיר ויעיל צפי מז"א בנתיב עפ"י מספר מקורות "מיינסטרים" שנמצאו אצלי אמינים ונוחים. אגב קישור לאתרים החשובים בנושא מצויים באזור הקישורים של הפורום תחת קטגוריית מז"א. אמנם משך/רצף ההפלגה משתנה: לפעמים מדובר בהפלגה של חצי יום - יום ולפעמים כמה ימים רצופים. זה גם תלוי בסיבולת של השטים והאורחים בספינה למז"א גבולי. בנוסף בד"כ בהפלגה של כמה סקיפרים על הספינה כולם בודקים בנפרד מז"א ומדסקסים את מז"א בצורה קבוצתית כחלק מפרוצדורת ההתארגנות וההחלטות לתזמון היציאה. חייב לציין שהייתי באתר וציפיתי לבשורה וראיתי את הרוחות במדבר יהודה (שם דווקא לא יצא לי לשוט) אבל בתור שייט לא מצאתי שם את המידע שאני צריך לפני יציאה לשייט - אני עדיין מוצא שקישורי הפורום יותר יעילים עבורי לפחות. לא יכול לדבר בשם כולם בוודאי לא בשם אלו שלא בודקים תחזית כלל (יש גם כאלו) - אבל כמו שכתבו כאן "אין קדוש". נראה שהתחזית מתאימה יותר לקייטנים ואולי לגולשים אבל שיהיה לכם בהצלחה.