אני חיב לעדכן אתכם של 24 לחודש מתפתח צשהו יפה מאוד. אני לא יודע אם זה מה שיביא לנו את ה"שווארמה" אבל בפורומים של מזג אוויר זה שקע שזה לכינוי "המפלצת". כנסו לפורום המקושר ותראו בעצמכם!
חזאים ואנשים שמבינים מדברים על שני גלים של "שווארמה" כשהראשון הוא ביום שלישי הקרוב והשני (והגדול לקראת שני). לדעתי זה עדיין טווח רחוק שקשה לחזות אותו במדוייק אבל תוך יום או יומיים התמונה תראה הרבה יותר ברורה. אני מזמין את כולם להיכנס לפורום שקישרתי פה ולקרוא. חפשו את הדברים שאומר משה קלוקובסקי כי הוא הגדול מכולם!!!!!
אם הייתי צריך להמר על המערכת שתביא לנו השנה את "השקשוקה", אז זו המערכת המתקרבת שתגיע לפה בשבוע הבא. למרות זאת בשבת נהייה כולנו יותר חכמים אז תכנסו ותתעדכנו!
אבל היום בעיתון "ידיעות אחרונות" נאמר שיום שלישי בלילה נכנס אוויר קר מרוסיה(שכאמור כעת ברוסיה מינוס שלושים) הסופה תגיע לשיאה בלילה שבין רביעי לחמישי שלג כבד צפוי בבירה ואף ייתכנו כמה פתיתים בת"א... אתם מבינים את פשר העניין???
חברה, זה נראה ממש ממש טוב. אם המצב ישאר כמו שהוא עכשיו צפוי לרדת "שלווה" גם במקומות נמוכים מאוד. (גובה 300 מ' ואפילו פחות).מחר בבוקר זה כבר יהיה טווח קרוב אז תחזיקו אצבעות.
שמגיעה אלינו סופה מסיביר... קבלו ציטוט "על מנת להנות מהנוף בחרתי לצעוד בדרך לא דרך" (חיזקי מדריך הטיולים שהוא הרבה יותר טוב מהעירקי ההוא שטל הביא לטיול תימנים)