מזגנים

SILIVAS

New member
מזגנים ../images/Emo186.gif

אני רוצה לקנות מזגנים מפוצלים לדירה ואשמח לקבל המלצות חברה, חנות, וכמה זמן לקח לספק מזמן הקניה תודה

SILIVAS

New member
../images/Emo208.gif

שאני לא אעמוד בפינה.... אפילו שאני נורא פולניה...

SILIVAS

New member
../images/Emo51.gif

אני מאיזור קריות חיפה והתכוונתי להמלצות, איזה מזגן מומלץ (אלקטרה, תדיראן) כמה זמן לקח למזגן להגיע לבית

מה שלא תעשי...

רק לא טורנדו. רק לא הם. נסיון גרוע, הליכה איתם לבית משפט (התפשרנו ברגע האחרון) זוועה.

maybesure

New member
היה לי קוואדרו של אלקו

מן מוטציה של מזגני בודדים/מפוצלים - קטסטרופה. אל דאגה הם כבר לא מייצרים אותו יותר. לכן..אחרי 9 שנות סבל ואין ספור תקלות ותיקונים - החלפנו לאלקטרה, בכל חדר מזגן משלו בלי תלות. אחלה מזגנים, אני מרוצה. אגב - למען ההגינות: יש לנו בקומת הסלון מזגן אלקו בודד מצויין, כבר 10 שנים טפוטפוטפו. לגבי הטורנאדו - גם אותי הזהירו להתרחק ממנו. להורי יש אחד של אלקו - טוב מאוד, ואחד של טורנאדו מעולה. אז קשה לי לשפוט. הכי טוב לקחת מתקין אמין עם המלצות - בעיקר על השירות שאחרי ההתקנה, ולהתייעץ איתו על סוג המזגן המומלץ. אנחנו קנינו דרך המתקין כי מבדיקה שעשינו מול הצעת המחיר שלו התברר שאין הבדל משמעותי במחיר המזגן. והתקנה היא התקנה - שוק פרוץ. לקח 3 ימים מיום שהזמנו אצלו את המזגנים ועד ליום ההתקנה. ההתקנה התבצעה תוך כשעתיים - שלש (3 מזגנים).

למעלה