מזגן פיילוט

• פותח הנושא LiOla
  • פורסם בתאריך

LiOla

New member
מזגן פיילוט

רציתי לשאול אם למישהו מותקן במקרה בבית מזגן של פיילוט, ומה הרושם שלו ממנו.

שוקלים לקנות בגלל מחיר אטרקטיבי אבל מפחדים להתאכזב.

יעזור לי מאוד אם מישהו יוכל לשתף מהנסיון שלו..

תודה.

יוסיזיו

New member
קרמר שוב בא לך לכתוב???

זה כמו טלויזיה של סוני יפנית מקורית מול TCL ודומיו ,במזגן אין גוונים שאפשר להבחין.
אבל מתוך נסיון של עשרות שנים אני רואה את הפלסטיקה ,את הכרטיס,את המדחס ,את הסוללות עיבוי ואיוד בגודל ובחומר ואומר שוב זה לא משהו טוב.
זה מקרר וזורק רוח אבל לא איכותי זה הכל.

איש מיקצוע לא כותב כך .

איש מיקצוע כותב נתונים . מה שאתה כתבתה זה סתם מילים ללא היגיון .
כאשר אני הייתי טכנאי טלויזיה שחור לבן . יצאו 2 כרכים איך לתקן טלויזיה . והיסבירו כול מיני תקלות בצילומים . לכול הדגמים שהיו אז בשוק . RCA גרונדיג פילוט שניידר . המחבר כתב והסביר רק נתונים . ולא כתב המעגל של גרונדיג יותר טוה מRCA .
אלה כתב נתונים וחלקים שמריך להחליף .
מובן שיש הבדלים בין מזגנים . אבל אם תיכתוב

מזגו AXC יש לו 4000
ומזגן SDF יש לו כך וכך . אז רואים שאתה בעל מיקצוע . בנתונים
העיקר שבוע טוב ומבורך

יוסיזיו

New member
קרמר לך לטלויזיה ולאינטרקום, המספרים אותו דבר

הרוח שיוצאת קרה בכולם אבל האיכות אחרת,
קח מקצה לקצה מזגן מדבקה שעולה 1100 ש"ח ונותן X קרור אותו X קרור תמצא במזגן מיצובישי שעולה 4500 ש"ח.
מה שונה?? הרבה דברים אבל אני לא בית ספר לכולם,מי ששואל מקבל תשובה מדויקת לשאלה.
אני לא כותב ספרים אני מתקן ואני לא מתעסק בדוד שמש של 30 ליטר כמוך.
המחבר של הספר שלך קיבל הרבה כסף וגם אתה עשית כסף מהספר הזה ואני זוכר יפה מאד כמה שלטים שלך הייתי רואה על הגגות בחיפה.
למה אנשים נוסעים במרצדס או יגואר או ב.מ.וו גם עגלה וסוס נוסעים ,גם סוסיתא.
אז בחייך אם משעמם לך מצא משהו אחר ואל תגיב לכל דבר בפורום שאתה לא יודע ,העיקר שהשם שלך יופיע.

יחי ההבדל

מרצדס . וסוסיתה . מובן שסוסיטה יותר זולה ממרצדס . מי שרוצה יקר משלם . אבל כאשר כותבים בפורום כותבים
סוסיטה 20 כוח סוס
מרצדס 200 כוח סוס .
לא כותבים סוסיתה זבל לא שווה . מרצדס מעולה . יש אנשים שיש להם כסף רק לסוסיטה . ומיסתפקים בזה בגודל החדר ובכיס
הבנתה אחי . הבנת הניראה
אתה ממשיך ליתקוף אותי . זו לא גישה

singera

New member
מה ההבדל בין טלביזית טושיבה נגיד לעומת גרץ?

האיכוייות של הגימור של טושיבה מאוד גבוהות בין אם בשלט רחוק, בלחצנים שבTV, איכות הפנל יותר גבוה וגם איכות הספק כח.

ובשני הטלווזיות רואים ערוץ 2 וכבלים בלי בעיה.

גם מכשירי DVD מסוג מדבקה איכות הגימור שלהם מאוד נמוכה לעומת DVD של מותגים.

O K מסכים איתך .

כול העניין שכאשר מציגים מוצר . מספקים נתונים . ולא כותבים מוצר ירוד לא שווה .
גם סוסיטה שווה 5 אלף ש"ח
וגם מרצדס שווה 300 אלף ש"ח .
לזה קוראים נתונים .
וכול אחד בוחר לפי הכיס ומה טוב לו
מבין אחי שנהם שווים בכתוב .

sbsb39

New member
לזיו מה מיוחד במזגן מיצובשי ,אני יודע שהמצובש

יקר יותר ממזגן ממוצע, האם אלקתרא מגיע לרמה שלו .על האלקטרה כתוב מיוצר בישראל כלומר לא סיני ,מה אם היו מייצרים את המוצר בסין היה נהייה מוצר אחר? האם יש בארץ מזגנים תוצרת גרמניה ? לשואל השאלה המקורית ,שבוע שעבר נמכרו פיילוט במבצע בשופרXלXיל "מזגן 2 כ"ס" 2400 ש+100ש הובלה .שכן שלי לקח 1 לבת שלו ,לדבריו :"העיקר שיזרוק אויר קר ,גם ככה הכל מיוצר בסין ......בסדר.

יוסיזיו

New member
המיוחד במיצובישי הוא השקט המוחלט שלו

חוץ מזה הפלסטיקה באיכות מעולה,לוח החשמל מתוכנן ומסודר מעולה וגם הרכיבים עליו איכותיים כמו ממסרים לזרמים גבוהים,המפוח שלו בנוי בצורה מיוחדת שנותנת פעולה שקטה,יש עוד כל מיני תוספות כמו עינית שסורקת את החדר לשינויי טמפרטורה ומכוונת את האויר לשם.
אין מזגן שמגיע לרמה שלו ,הקרוב ביותר זה הפוגיטסו היפני.
האלקטרה מיוצר חלקית בישראל,הקטנים כולם בסין העיליים הגדולים המעבים בארץ,מיני מרכזי מיצרים בארץ.
באופן עקרוני המפעלים בסין מיצרים את מה שאתה מזמין,בגדול שואלים קניין ישראלי 3 שאלות,כמה מזגנים כבודו מזמין,איזה רמה (כמו מ 100 דולר וקפיצות של 10 דולר למעלה) והכי חשוב מה השם שיהיה על המזגן.
דוגמה אחרת ממפעל שמיצר לתדיראן ועכשיו חלקית גם לאלקטרה,מיני מרכזי אינוורטר דגם 60 נמכר על ידי תדיראן עם מפוח אחד ואצל היבואן הרשמי עם 2 מפוחים
כי ההזמנה לפי המפרט וסימול המפרט מופיע על האריזה.
אז אם תזמין מזגן במפרט מינימלי תקבל זבל שזורק רוח קרה,הבעיה שההתקנה הבסיסית ביותר מחירה כמחצית המזגן.
מזגנים תוצרת גרמניה אין,פעם הביאו מזגנים שבסין הדביקו עליהם לבקשת היבואן שים לב ITT GERMANY והרבה נפלו בפח הזה.
באופן עקרוני אין מתנות חינם או אין מוצרים איכותיים במחיר נמוך.

benk11

New member
פיילוט = פמלי ליין

מכיר משהו שקנה שנה שעברה מזגן פיילוט 2 כס אינוורטר
עושה עבודה לא רעה

למעלה