מזגן סורר

dadi1

New member
מזגן סורר

לפני כחודש המזגן שלי עשה בעיות-מזגן תדירן מפוצל 2.5 -הוא עבד לסירוגין עד שנדם- בבדיקה שעשיתי התברר שהקבל היה חצי שרוף- קניתי קבל חדש, חתכתי את הקצוות השרופים של החוטים וחיברתי הכל ובא לציון גואל. היום אחרי שעתיים של עבודה- המזגן הפסיק להוציא אויר- אני שומע את המעבה והמאייד עובדים- אבל שום דבר- היחידה הפנימית ממש ממש קרה והיא רוטטת כאילו עובדת ( שומעים את המנועים עובדים)- אבל אוויר לא יוצא. יש למישהו מושג מה הבעיה?

dadi1

New member
המאוורר

מסתובב- אני לא רואה שום בעיה איתו. העניין הוא שאחרי כמה שעות הוא חוזר לעצמו- פתחתי את המכסה של המאייד( היחידה הפנימית) והצינורות נחושת היו ממש רטובות וקרות מאוד מאוד- הכל היה מאוד קר ועושה רעש כאילו המזגן עובד- אבל הוא לא הוציא אוויר בכלל.

dadi1

New member
אההההה ../images/Emo13.gif

האמת היא שאת זה לא בדקתי- אבל שמעתי ממש רעש כאילו שהם מסתובבים- ואחרי כמה שעות שכיביתי את המזגן הוא קירר כמו שצריך- מה יכול להיות שעוצר את המאוורר הפנימי? אני ניסיתי לבדוק אם יש ליכלולים בפנים כמו השערות של החתול וכאלה דברים- אבל הוא נראה די נקי- כל הליכלוך היה על הפילטר- מה יכול לעצור אותו ?

dadi1

New member
קרח קרח

הצצתי היום על החלק העליון של המאייד ( היחידה הפנימית) אחרי ששוב המזגן היה מכוון על פול והוא באמת היה קר מאוד אבל בקושי הוציא אויר- וראיתי שיש שכבת קרח מעל הרדידים של הרדיאטור- באמת כל הזמן היה רעש של פיצפוצים קטנים כאלה וזה היה החשד שלי. השאלה עכשיו מה עושים? ממה נוצר הקרח הזה ואיך פותרים את הבעיה? תודה רבה רבה

doram44

New member
הי איש אין לך אחריות וביטוח?

מזגן חדש ועושה בעיות מיד לדבר עם החברה...יותר עדיף, לא ככה.

dadi1

New member
זהו ש...

זה בכלל לא מזגן חדש- הוא אפילו מאוד ישן- הוא בדרך כלל מאוד בסדר- רק שמדי פעם הוא פשוט עושה רעש כאילו שהוא עובד אבל הוא לא מוציא אוויר או שהוא מוציא ממש ממש מעט והצנרת נחושת שצמודה ליחידה הפנימית( הצנרת עם הבידוד השחור עליה)- ממש רטובה וקרה.

למעלה