מזגן מקצר

dadi1

New member
מזגן מקצר

המזגן שלנו- 2 כ"ס בערך,התחיל לקצר לפני כמה ימים- הוא הקפיץ את הכפתור הראשי ולא את הממ"ט שלו. הוצאתי את התקע החוצה וראיתי שאחד החוטים- אני לא זוכר אם זה הפאזה או האפס המיסו את הפלסטיק.בדקתי את השקע והוא נראה לי בסדר. החלפתי שקע והדלקתי את המזגן אבל שוב אחרי כ-10 דקות הוא "הקפיץ". יש למישהו מושג למה זה קורה? תודה

מה זה משנה . מעבר להחלפת התקע

את לא תעשה כלום במזגן . קרא לבעל מיקצוע שיתקן והוא יגיד לך מה החיליף

dadi1

New member
בסך הכל

אני רוצה לדעת- מה איכפת לך שאני אחכים קצת. אם יש לך הבנה במזגנים ואתה יודע את התשובה- אודה לך את תנדב אותה- אם אתה לא יודע, בוא תתן למישהו אחר הזדמנות לענות. אני מעוניין להכין שיעורי בית לפני שיגיע איזה טכנאי שיחשוב שהוא יוכל לעשות קופה על הגב שלי. תודה ושב"ש

רשר

Well-known member
מנהל
קופה הוא יעש בכל מקרה

1 סליל ההתנעה (קליקסון) לא מתפקד והזרם נשאר גבוה. 2 קבל ההתנעה לא תקין או לא מספיק.

הינה כתבולך . אכשו אתה לא יודע מה

זה . רק תכין את הצ'ק . כי יש 2 אפשרויות . ואולי עוד משהוא במזגן

dadi1

New member
למה בכל מקרה?

כמה אמור לעלות תיקון של כל אחד מהאפשרויות האלה? ואיך זה קרה פתאום? עייפות החומר? או גורם אחר? תודה

תיכנון לא נכון של המזגן .

מקדם ביטחון נמוך . נניח מתח העבודה של המזגן הוא 220V שמים קבל של סיבולת 300V . כאשר עדיף 480V . כמה עולה תיקון לא יודע . אני מתקן דברים אחרים

shoulhadida

New member
תיקון מזגן.

יש להזמין בעל מיקצוע. אים יש לך חשש שיעבדו עליך .עמוד ליד בעל המיקצוע .בקש הסבר. בכל מיקרה ישנם הרבה אפשרויות לתקלה כולל חוטים שנמסים ופשוט מקצרים. בהצלחה. שאול מזגנים תיקון מזגנים מכל הסוגים. אזור אשדוד. 050-5759995

shoulhadida

New member
תיקון מזגן.

יש להזמין בעל מיקצוע. אים יש לך חשש שיעבדו עליך .עמוד ליד בעל המיקצוע .בקש הסבר. בכל מיקרה ישנם הרבה אפשרויות לתקלה כולל חוטים שנמסים ופשוט מקצרים. בהצלחה. שאול מזגנים תיקון מזגנים מכל הסוגים. אזור אשדוד. 050-5759995

dadi1

New member
למה בכל מקרה?

כמה אמור לעלות תיקון של כל אחד מהאפשרויות האלה? ואיך זה קרה פתאום? עייפות החומר? או גורם אחר? תודה

למעלה