מזגן לסירה

מזגן לסירה

אשמח לקבל המלצות להתקנת מזגן לסירה (כזה שמקפיא) ברשותי סירה מסוג ג'נו 36'

arik2000

New member
מזגן?

לאיזה סוג מזגן הכוונה שעובד על מתח חוף או שיעבוד גם בים?

Alex33

New member
שמתי אצלי בסירה מזגן "ימי" שרכשתי..

בארה"ב , כזה בעל קירור מים,בא עם ספר התקנה ו"קיט" מושלם, לבעל ידיים טובות וסירה לא מסובכת..אפילו הרכבה עצמית. בארה"ב הם עושים אותם תואמים למזג אוויר שלנו ולאמריקאים המפונקים.. לאחר 3 שנים עבודה ללא תקלות ובעיות יש לי רק מילים טובות. כדי לא לעשות פרסומת כאן, שלחי לי מסר אם את רוצה פרטים נוספים..ואענה לך ( בתיקווה שאקבל "סיבוב" על החתול המקסים שלך..
) אם את מפליגה בסירה ולא רק גרה בה, לא הייתי ממליץ לאלתר מזגן ביתי לצרכי סירה . פתרון חלקי אחר שראיתי אנשים עושים, זה מזגן משרדי נייד,אבל זה דורש קצת יומר טירחה ופחות אסטטי. אבל משמעותית זול יותר.. כמובן גם בארץ יש לרכוש מזגנים ימיים טובים, רובם מארה"ב, מפירמות ידועות, המבחר לא גדול.יש גם בעלי מקצוע שיבנו לך מערכת "CUSTOM" לפי הזמנה, הרכבה שלהם של חלקים( מדחס, משאבוה, צנרות וכו') קיימים...

araviv

New member
רוצה מזגן?רוצה הפקה?או רוצה פתרון?

ל- lulu is my temple באם את מעוניינת להשקיע מעט ולא מפריע לך העיצוב ורוצה מזגן שיעבוד רק בזמן עגינה אזי יש היום בארץ מזגנים מפוצלים ניידים קטנים שזה יכול להיות פתרון אידיאלי בלי הוצאות התקנה. באם את רוצה פתרון מכוער יעיל ושהסירה תראה כמו מעברה אזי מזגן מפוצל רגיל על גג הסירה זהו דבר מכוער אינו תורם לסביבה ומרעיש לשכנים. הפתרון האוליטימטיבי הינו רכישת ערכה ימית ובניית כל המערכת בצורה אסטטית בתוך הסירה. על פי רוב בסירות בגודל שלך איןמספיק מקום מתחת למיטות לאיכסון מערכת מיזוג גדולה ולמקם זאת באחד הלוקרים זה תמיד ויתור על מקום איכסון. באם תוסיפי קצת פרטים על התקציב אותו את מוכנה להשקיע בשביל משב רוח קריר ונעים אוכל לכוון אותך למזגן המצוי. בכדי לתכנן נכון לפני שמחליטים לרכוש מזגן לסירה יש מספר נושאים שיש לבחון ואני מצרף לך כאןhttp://www.flagshipmarine.com/sizeboat.html אתר מצויין המסביר את כל עקרונות התכנון המקדים ודוגמאות של קומפרסורים מתאימים. בהצלחה עמוסי

Alex33

New member
אצלי בסירה 37 רגל, יחידת המיזוג..

האינטגרלית נכנסת באלגנטיות מתחת לספת הסלון, במקום נגיש וקרוב לברז המים לקירור המערכת ועם בידוד סביר שהוספתי, גם רמת רעש סבירה.. המזגנים הימיים כיום הם קומפקטיים למדי. ראיתי כזה מותקן גם בסירת 30 רגל..בלי "לחפור" בסירה.. כמובן אם לא ציינתי קודם, מדובר במזגן הפועל במתח 220V בלבד..כשאת מחוברת למתח חוף..וזה לרוב מה שחשוב, בערבים ובלילות שהבריזה נגמרת והלחות משתלטת..או בקיץ שרוצים לנוח ולאכול בקבינה קרירה אחרי הפלגה .בעונות הביניים כשיש רוח, "שרוול רוח" מוסיף לא מעט, בהעדר מזגן..

לאלכס

אני בודקת עם יבואני הסירה, ואם לא אסתדר אחזור אלייך במסר תודה רבה וד"ש מגור'ג

למעלה