מזגן חלון שקופא

hemang0

New member
מזגן חלון שקופא

יש לי מזגן חלון של אלקטרה מדגם ג'וניור 3/4 כ.ס המזגן מקרר מצויין, הוא שמור ועובד שקט ומצויין הבעיה שלפעמים בלילה או לקראת שעות הבוקר הסוללה שלו קופאת לגמרי ואז בעצם נחסמת יציאת האוויר והחדר חוזר להיות חם. מה יכולה להיות הבעיה? כי ניקיתי את הסוללה ואת הפילטר והחלק החיצוני שלו יושב טוב בחוץ ומאוורר וגם שני פתחי האיוורור הצדדיים פתוחים והכל בסדר. האם זה יכול להיות חוסר גז ? למרות שהוא מקרר ממש ממש טוב ולא נראה שיש לו חוסר גז מה כן יכולה להיות הבעיה? תודה

shoulhadida

New member
הסיבה לקפיאת המזגן.

בדרך כלל בעבודה ממושכת ובמהירות נמוכה האוויר הקר לא מפונה מעל פני הסוללה ואז נוצר הקרח. מומלץ להפסיק את פעולתו על ידי שעון שבת ולהפעילו מחדש. מקווה שעזרתי. שאול מזגנים באזור אשדוד 0505759995

hemang0

New member
תוספת

אוקיי, אז דווקא אני שם אותו על מהירות גבוהה הוא עובד יפה איזה 7 שעות ואז קופא יש לי מזגן חלון נוסף מדגם זהה מאותה שנת יצור ושל אותה חברה הוא מותקן בחדר בגודל זהה לחדר שלי אבל הוא מעולם לא קופא אז מה עוד יכולה להיות הבעיה? הוא מקרר מצויין! אני זוכר שבמזגן עילי שהיה לי, כשהוא היה קופא אז זה תמיד היה מחוסר גז ואז טכנאי היה ממלא גז ופותר את הבעיה מיד. לא יכול להיות שמדובר בחוסר גז??

למעלה