מזגן בחדר תינוק

קרקפת

New member
מזגן בחדר תינוק

מה דעתכן?! זה נחוץ/הכרחי (או שמספיק רק מאוורר) ?!

sael

New member
הכל שאלה של תקציב

אנחנו היינו מאוד רוצים לעשות מזגן בחדר של עמית, אבל זה בלתי אפשרי תקציבית כרגע, אז קנינו מאוורר לחדר שלה ולפחות זה גם עוזר.

mishi1

New member
זה מותר?

היא שינה איתנו בחדר עם מזגן ובלילה אני מכבה את המזגן כי אני מפחדת שזה לא בסדר. אולי אין לה אויר וכאלה. אשמח לשמוע שאין עם זה בעיה ואוכל לקום יבשה בבוקר....

mishi1

New member
אבל בעצם אין אוויר

וגם שמעתי איפה שהוא שצריך לחטא את המזגן

rnati

New member
משאירים גם חלון פתוח

אני תמיד פותחת גם חלון שתשאר תחלופה של אויר

קנגרi

New member
אגב.. זה לא אמור לעלות הון תועפות

מזגן לחדר אמור לעלות בסביבות 1200 ש"ח.. ותוסיפי על זה התקנה...

rona25

New member
אנחנו התקנו מאווררי תקרה

עלה לנו 99 ש"ח כל אחד ואנחנו מרוצים - נעים בלילה, יש 3 כיווני אוורור

mishi1

New member
מאוורר תקרה זה נהדר

אצלנו הוא גם מעיף יתושים (עכשיו אנחנו עם מזגן כי אנחנו אצל ההורים של בעלי לכמה ימים)

רות י

New member
מזגן זה נפלא ונהדר. צריך לכוון אותו

על טמפטורה מומלצת שנעה בין 22-24 מעלות צלזיוס, עם פן חלש לא ישירות על הפעוט/תינוק. זה מייבש את האוויר בחדר, דהיינו מונע לחות. זה גם טוב נגד יתושים באיזשהו אופן. כנראה שלא עושה להם טוב הקור. מאוורר לא מצנן את החדר, הוא בסה"כ מערבל את האוויר. אם חם, צריך לצנן את החדר, וזהו ייעודו של המזגן. יש אנשים שלא רגישים כל כך לחום ויש כאלה שכן. כך גם לגבי תינוקות. התינוקת שלי נורא מזיענית ולכן היא מתחילה את הלילה עם מזגן לפי האמור לעיל. הבת הבכורה שלי תמיד קר לה. לכי תדעי. היום יש מבצעים מטורפים על מזגנים והם במחירים מאד נמוכים.

rona25

New member
זהו, שאצלנו המזגן עושה התקפי

אסטמה לתומר בימים האחרונים, וחזרנו למתכונת אינהלציות על כן הפיתרון היחיד והזול ללחות הבלתי נסבלת באיזור החוף הוא מאוורר תקרה אגב גם מאווררים ומזגנים יש למצוא במחירי מבצע בכל הרשתות!

רות י

New member
מתי לאחרונה ניקיתם את הפילטרים של

המזגן? יש לנקות אותם אחת לחודש עם מים וסבון. מצטבר עליהם אבק נוראי ומי שאסמטי מיד יחטוף התקף. שווה לבדוק זאת.

קרקפת

New member
למרבה ההפתעה

הכל נעשה מהר- הזמנו ביום חמישי, קיבלנו בראשון והותקן היום-ביום שני. מסכן הוא סבל מתוק שלי.

רות י

New member
אז בואי תשתפי אותנו איזה מזגן רכשת,

איזו חברה, כמה כוח סוס, וכמה עלה אם לא אכפת לך. תתחדשו. אין ספק שנרשמה עלייה באיכות החיים של התינוק המבסוט שלכם.

קרקפת

New member
בטח בכייף

מזגן 1 כח-סוס (קומפקטי ויפה), של חב' 'תדיראן' ב-1990 ש"ח כולל הכל - הובלה והתקנה - מ'טרקלין חשמל'......... מומלץ

למעלה