מזגן אלקטרה Relax10

ashh123

New member
מזגן אלקטרה Relax10

מישהו מכיר את המזגן הזה ? אני מתכוון לקנות את המזגן הזה ביום ראשון,אני מקבל עליו דיל טוב ורציתי להיות בטוח שמדובר במזגן טוב לפני שאני קונה. אז האם מישהו מכיר את המזגן ואיך ההתרשמות שלו. הנה קישורים - קישור ראשון קישור שני תודה מראש

ashh123

New member
בנוסף עוד שאלה...

אם אני מתכוון להפעיל את המזגן רק בקיץ ובחורף הוא לא יעבוד האם משנה העובדה שתפוקת חימום של מזגן שאני קונה הוא 8000 מול 9200 של מזגן אחר,השאלה שלי בעצם האם בגלל שהמזגן השני עם תפוקת חימום יותר טובה(על אותו 1 כ"ס) הוא למעשה יותר משוכלל ויותר חסכוני גם בקיץ מבחינת חשמל או שהנתון של תפוקת חימום לא משנה בעצם מבחינת צריכת חשמל של המזגן בקירור ? הנה קישור למזגן עם תפוקת חימום יותר גדולה מהמזגן שאני מתכוון לקנות http://www.attractivi.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=198 מה אתם אומרים ? האם זה ישנה בקיץ ?

lekner

New member
חשמל נמדד לפי הספק

לשאלה הראשונה שלך למיטב ידיעתי וניסיוני אלקטרה הם מהמובילים בשוק בעניין מיזוג אויר כל החברות משתמשות בעיקרון באותם מדחסים לכן מה שקובע את איכות המזגן זה אמידות החומר והכי חשוב האלקטרוניקה שנכון לכמה שנים האחרונות של אלקו/אלקטרה הכי אמינה בשוק לי אישית יש מזגן של אלקו כבר שש שנים וסה"כ החלפתי לא מאיץ מאייד מעבר לזה יש לנו עוד מזגנים כאלה במשחה ולא מחליף אותם בשום חברה מה שקובע את תפוקת הקירור באופן כללי זה לחצי עבודה ויחס בסוללות שוב באופן כללי יתכן שיהיה מזגן שיתן לך נצילות קצת יותר טובה אבל זה לא בהכרח מזגן יותר טוב בקשר לחשמל אם המזגן השני נותן יותר תפוקה באותו הספק אזי הוא חסכוני יותר כי בעבור אותו הספק תקבל יותר חימום מבחינת הקיץ זה לא משנה כלום אלא אם המזגן השני נותן יותר תפוקה גם בקירור בעיקרון מה שקורה במזגן כדי לחמם פשוט נפתח ברז במעבה(יחידה חיצונית) ברז זה נקרא ברז 4 דרכי שפשוט הופך את כיוון הגז וע"י כך היחידה הפנימית הופכת(לא בדיוק אבל להמחשה) ליחידה החיצונית ולהפך תשים לב שהמזגן עובד בחורף הוא זורק בחוץ אויר קר(שהיה בבית) ובקיץ הוא זורק בחוץ אויר חם(שהיה בבית) לכן בשפה המיקצועית אין דבר כזה חימום או קירור אלא שינוע חום מניעים את החום שבאויר החוצה וכך הוא מתקרר זה היה ממש ממש בכללי מקווה שעזרתי אך זה לא אומר כלום לגבי איכות המזגן

למעלה