מזגן אינוורטר

אסיא10

New member
מזגן אינוורטר

אנחנו מתכננים את המיזוג בבית. רציתי לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם מזגן אינוורטר? קיבלתי הצעת מחיר מ LG העלות הכוללת של ההתקנה והמזגן צריכה להיות כפולה מהעלות של מיזוג ע"י מיני מרכזי בסלון, מטבח ובפינת המשפחה, ומזגנים עיליים קטנים בחדרי השנה. האם ההפרש סביר? תודה

goanin

New member
אינוורטר הזה ה-דבר

חסכוני הרבה הרבה יותר, ובעל ביצועים מעולם אחר.

Z ליאור

New member
אני חסיד של...

אינוורטרים במיוחד של מיצובישי,פוג'יטסו, וטושיבה (ע"פ הסדר ) כן הם עולים יותר מכפול, אך יש להתייחס לרכישה שלהם כעל השקעה מדהימה המחזירה עצמה באיכות מיזוג ונוחות וכמובן שבחיסכון בהוצ' השוטף.

goanin

New member
כן מזגנים של מיצובישי

זאת ליגה אחרת.... הם אפילו לא מנסים לפרסם את עצמם מרוב שהם בליגה אחרת... הלוואי עלי מזגן מיצובישי..

erezbt

New member
השקעה כזו תחזיר את עצמה בעוד הרבה מאד שנים

מזגני מיצובישי יקרים בכ-פי 3 ממזגני אלקטרה למשל

Z ליאור

New member
נכון....

ומתי עלות הבית תחזיר את עצמה ? זה בדיוק העניין יש להתייחס לסוג המזגנים אשר ציינתי מעלה בתור השקעה לטווח ארוךׁואני מתכוון בנוחות בשקט ברמת המיזוג צרך פשוט לחיות בבית שיש את המזגן הנ"ל בכדי להבין את המושג חלל ממוזג(שומר על טמפ' קבועה בהפרש של עד חצי מעלה לעומת אחרים שההפרש הוא 4,5 מעלות ) . לגבי המחיר אתה צודק אך אתה שוכח פרט מאד חשוב ,מי שרוכש מיצובישי בדרך כלל לא מתקין חימום תת ריצפתי או חימום מרכזי אחר (אלא אם מדובר על גב' אריסון וחבריה)כך שהמחיר מתאזן, בקשר לאלקטרה אינוורטר אלו מזגנים אשר סובלים ממחלות ילדות קשות (בעיות בכרטיסים האלקטרונים) ועושים בעיות קשות ,(גיסי רכש אותם ומקלל את הרגע ) שמעתי על עוד הרבה שנפלו איתם ,אני מניח שבעתיד יתגברו על התקלות סה"כ חברה טובה אך באמת שאין מה להשוות למיצובישי ושות' .

boyberic

New member
חימום

אנחנו עכשו בבניה ומתלבטים על סוג המזגן. השאלה אם לא צריך הסקה במידה ועושים אונוורטר. באיזור שלנו יורד שלג בחורף ואם המזגן לא יחמם אנחנו נהיה בצרות. מישהו יכול לומר לי בצורה מקצועית אם יעיל במקום חימום גם בטמפרטורה שיורדת מתחת ל-0?

Z ליאור

New member
חד משמעית כן...

מזגני אינוורטרים איכותיים מסוגלים לעבוד עד -15 מעלות . אני לא מקצועי ,,אבל לאחרונה טיילנו בקרואטייה(שם הרבה מתחת ל0 בחורף) גרנו בבית מדהים וכל החימום היה מבוסס על אינוורטרים של טושיבה . נסה עם החברה הנ"ל אני ממליץ בחום דבר עם יובל . http://www.vrf.co.il/

mika57

New member
אינוורטר

ממליץ בחום במיוחד מיצובישי חסכונים מאוד !!! בהצלחה

אסיא10

New member
כמה זה חוסך?

למישהו יש הערכה להפרשים בעלות ההפעלה השוטפת? ההפרש בעלות הקנייה וההתקנה אמורה להיות במקרה שלי מספר עשרות אלפי שקלים.

זהבה נ

New member
בתור אימא של טכנאי מזגנים בחברה מהמובילות....

אני מבינה ממנו שכל נושא האינוורטר הזה הוא בעייתי כי הכרטיס (המוח) של המזגן מאוד רגיש והחברות נותנות 3 שנות אחריות היום כי כמעט כל ביקור שלו בבתי אנשים שהזמינו שירות זה החלפת הכרטיס של האינוורטר הזה. אכן בדירוג צריכת החשמל הוא A וזה היעיל ביותר והחסכוני שקיים בשוק המזגנים אבל כל הטכנולוגיה הזו מאוד רגישה וכדאי לרכוש מחברה שנותנת לכם את נושא האחריות לטווח ארוך יותר כי כל החברות היום מיוצרים בסין רק האריזה והשם שונים. בית שאנו בונים תכננו מזגן עלי בכל חדר ו2 גדולים בסלון ובפינת האוכל והמטבח, והבן שלי כל הזמן אומר לי שאני אצטער על ההתעקשות שלי בנושא האינוורטר דירוג A בצריכת החשמל ואת כל מה שנחסוך בעתיד נשלם לשירות כאשר יתקלקלו המזגנים.

Z ליאור

New member
הוא אשר אמרתי ,לא קונים

אינוורטרים (לצערי ) של חב' ישראליות אלא רק של קונצרנים יפנים .

זהבה נ

New member
האם יש שמות יפנים מוכרים כאן?מי הן החברות???

מה לעשות, לא מכירה את היפנים. מהם השמות המסחריים של היפנים שניתן להשיג בארץ? תודה

Z ליאור

New member
מיצובישי, דייקין ,פוג'יטסו ,טושיבה .

כולם מעולים ,עולה על כולם מיצובישי .

Z ליאור

New member
מיצובישי, דייקין ,פוג'יטסו ,טושיבה .

כולם מעולים ,עולה על כולם מיצובישי .

Z ליאור

New member
הם מצוינות ,אך במיזוג

קונבנציונאלי, באינוורטרים (לאלה מביניהן שמייצרים) יש להם בעיה בכרטיסים כפי שבנך ציין ובצדק.

למעלה