מזבלת ים-כנרת

משפ פלד

New member
מזבלת ים-כנרת

תופעה מכוערת בסוף הרחוב - ים כנרת באים אנשים וזורקים זבל ופסולת בניין ! מצ"ב תמונות , זה פשוט גועל נפש !!!! 1 האם יש אפשרות שימשיכו שם את הגדר על כל החומה שם ? 2 אני שוקל להציב מצלמת לילה אלחוטית על אחד העמודים האם זה חוקי ? 3 למי לפנות ? תודה שרון

JACKY35

New member
אעזור לך ומיד.......

תשתמש בכל אמצעי הקשור לענין השלכת הפסולת ברחוב ומסור לי אותו להמשך טיפול אגב בזמנו לכדתי מישהו ממודיעין מנסה לשפוך בצמוד למינהלת ליד הדואר וטופל מיד ג'קי פינטו תיק תלונות הציבור ואכיפה

אירילה

New member
חג שמח ג'קי ומזל טוב../images/Emo155.gif../images/Emo95.gif|מזל

בהזדמנות זו הרשה נא לי לאחל לך ולועד הישוב חג שמח ובתקווה לראותכם יותר נוטלים חלק יותר פעיל בפורום הישוב. גרשון

אירילה

New member
חג שמח לך שרון

אכן תופעה מבישה ,הגורם המוסמך לטפל במשליכי הפסולת ברבים הם : המשרד לאיכות הסביבה ,מזכירות הישוב והשוטר הקהילתי אשר בין סמכויותיו הוא גם נאמן ניקיון וכאחד שכזה הוא יכול "להעניק" קנס בגובה שעד 2000 ש"ח על עבירה שכזו. כנראה עד שלא ייפגע הכיס ימשיכו העבריינים במעשיהם. בהחלט צילום של ביצוע העבירה בזמן אמת יעיל מאוד וקביל בביהמ"ש. אני מציע לך לפנות למזכירת הישוב דינה ולשוטר הקהילתי איתן ג'מיל.

אירילה

New member
לפנות למזכירות הישוב למזכירה

עד כמה שאני מכיר ויודע ישנו חצרן המועסק בישוב ,אני מניח שאם תהיה פניה למזכירות ,הנושא יטופל. חג שמח גרשון

TakeOne

New member
וכדאי שהמזכירות גם תוסיף שם שלט

אזהרה מפני השלכת פסולת, קנסות למזהמים וכד'.

papageno1

New member
בואו נגלה אחריות../images/Emo70.gif

אם כל אחד מאיתנו ישגיח על הנעשה סביבו, ניתן יהיה לצמצם תופעות כאלה. אם רואים מישהו שמשליך אשפה שלא כדין, צריך להפנות את תשומת ליבו לכך, ואם זה לא עוזר - ניתן לפנות לשוטר הקהילתי. לפני כמה שבועות אשתי ראתה מישהו משליך אשפה מול הבית שלנו - לתוך המגרשים הריקים, הוא סירב לפנות את האשפה משם. אשתי רשמה את מספר הרכב, ותקשרה לדינה, שהפנתה אותה לאיתן, השוטר הקהילתי. איתן הגיע תוך זמן קצר, גבה ממנה עדות. מסתבר שהאיש הוא תושב מודיעין שחשב שלפיד היא מקום טוב להפטר מהאשפה שלו. נדמה לי שהוציאו לו דו"ח. ומהמועצה הגיעו אחרי שבוע שבועיים וניקו (את הרוב.) ובכלל, נדמה לי שרצוי לחשוב על פתרון לבעיית האשפה הגדולה. המשאית שמגיעה פעם בשבוע לא מספיקה. אנשים מוציאים פסולת גדולה גם באמצע השבוע וזה מכוער. הפתרונות האפשריים, לדעתי, הם: 1. איסוף פסולת גדולה פעמיים בשבוע לפחות. 2. קביעת מקומות ספציפיים בהם ניתן להשליך פסולת גדולה. 3. אכיפת האיסור להוציא פסולת גדולה באמצע השבוע. חג שמח

למעלה