מו"ד 3 - פצצה

ארו

New member
מו"ד 3 - פצצה ../images/Emo59.gif

המם... העניין הוא כזה: דרושים 3-4 אנשים, בעלי וותק במ"ת ככלל ומו"ד בפרט, לשמש קבוצת מבחן לתרגום. זאת, בנוסף לקבוצת המבחן הקיימת. דרישות - שיעבוד זמנים כמעט מוחלט בשבועיים הקרובים, רקע במ"ת, עברית ברמה ראויה, אמצעי תחבורה לגבעתיים. מי שמוכן - נא להרשם אצלי במשרד. י.

ארו

New member
אילו פרטים ?

כמה אנשים, שישבו איתי בסלון ביתי ויקראו את התרגום, לפני שהוא הולך להדפסה. מתי ? רצוי בתכיםות גבוהה, במהלך היום, אחה"צ, או הערב, כדי שההספק יהיה לעניין. תגמול - לא כספי. אזכור כקבוצת מבחן בספר השחקן של מו"ד. פרטים נוספים ?

La Gamba

New member
איזה משרד?

אפשר לקלב אזכור גם כן? (סתם ככה מה זה משנה להוסיף 2 מילים La Gamba? PLZ?

Oblivion

New member
קראתי איפהשהוא שיוצאת מהדורה חדשה

זהו... נזכרתי איפה. הייתה בפונדק ידיעה על זה. לא קצת חבל להוציא מהדורה בעברית כ"כ קרוב לצאת המהדורה המחודשת?

yakul

New member
זה כבר חוצפה!

אני הייתי דורש שיחליפו את הספרים של אנשים שרכשו את המהדורה השלישית בספרים עם העידכונים הללו! יש להם אסטרטגיה שלמה באיך לעשוק את הלקוחות שלהם.

ogmios

New member
אני לא מאמין שאני מסנגר על WoC

איך נפלו גיבורים
בכל אופן, לפחות לפי מה שהם אומרים, המהדורה הזו כוללת בעיקר תיקונים ושיפורים שהוצעו להם ע"י קהל השחקנים

ogmios

New member
אווווף... שליחה מוקדמת

הנקודה הייתה אמורה להיות שזה לא היה טריק מתוכנן, אלא שזאת התגובה שלהם להצעות/ביקורות של קהל הלקוחות שלהם. למרות כשגם כשמציגים את זה ככה זה נשמע קתצ מופרך... אדיוס, אוגמיוס

yakul

New member
למעשה הם גורמים נזקים לעצמם.

אני אישית לא מתכוון לקנות את שלושת הספרים הבסיסים מחדש. ועכשיו אני גם לא אקנה הרחבות בגלל שיהיו הרבה אי תאימויות. במיוחד בעידן המחשבים, הייתי מעדיף שהם ימכרו את הספרים שלהם על דיסקים, ואולי שיפיצו "פאצ´ים" לעידכונים. בנוסף שייתנו גם אפשרות להזמין את הספרים על "מדיית נייר ודבק", אבל שלא יגבו על כל ספר את המחיר עבור העבודה שהושקע מאחוריו. כלומר, תשלם רק על התוכן פעם אחת. ואם תירצה את התוכן הזה גם על "מדיית נייר ודבק" אז תשלם בנוסף עבור שרות זה.

ogmios

New member
יש בזה משהו

אני בכל מקרה לא מתכוון להוציא כסף על השיטה מסיבה שונות לגמרי - היא פשוט לא הרשימה אותי. יצא לי לשחק בה מעט והיא עושה רושם יותר מוצלח מהמהדורות הקודמות, אבל הבעיות המרכזיות של השיטה עדיין שם. אני אשאר עם Fantasy HERO, תודה. אדיוס, אוגמיוס

paramar

New member
תרגום מו"ד 3

מזה כשמונה חודשים עובד צוות של אנשים על תרגום והכנת מו"ד 3 ליציאה בעברית. הספר הראשון - ספר השחקן - עומד לצאת לאור בעוד זמן קצר מאוד - כנראה עד סוף ינואר. במידה ותצא מהדורה מעודכנת של מו"ד 3, הקורא הישראלי לא ידרש לרכוש ספר חדש - אנו נוציא חוברת עדכונים ותוספות למשחק. דבר שימנע את הצורך ברכש ספר חדש. אנחנו עובדים מאוד קשה בכדי להביא את המשחק הזה לארץ, בעברית. אין לנו שום רצון או כוונה לעשוק את הצרכנים שלנו או לנסות ולמכור להם שני ספרים. עלי לציין, כי אלי לא הגיעו השמועות על יציאת מהדורה שמשנה את המשחק במועד כזה או אחר. אם דבר כזה יקרה, זה יהיה בשבילי - בתור המתרגם - כאב ראש לא קטן. בכל מקרה, אם דבר כזה יקרה, אנחנו, כאמור, נאפשר לכל מי שרוכש את הספרים לרכוש חוברת עדכון במחיר נמוך ככל האפשר, ונדאג שמהדורות עתידיות יתוקנו, כך שאף אחד לא יצטרך לבצע רכישה כפולה. שלכם, איתמר פארן, מתרגם מו"ד

ogmios

New member
חובת הדיווח

כיוון שאני דיווחתי על הידיעה בפונדק שאובליביון מלנקק אליה, אולי כדאי שאומר כמה מילים. ראשית כל, לא מדובר בשמועה, אלא בהודעה רשמית של חברת Wizards of the Coast, כמו שאפשר לראות בקישור המוצרף. כמו שהידיעה בפונדק והפרסום הרשמי של WotC מצהירים, לא יהיו יותר מידי שינויים דרסטים, אלא יור תיקונים ושיפורים נקודתיים שעלו מביקורות של שחקנים. האמת, קצת מפתיע אותי שאני, בתור מישהו שלא משחק ואין לו כוונ לשחק מו"ד 3 בעתיד הנראה לעין צריך לדווח על כך בפונדק, אל שיהיה...
אדיוס, אוגמיוס

ב-רור!!!

אני רוצה! (למה לא? הרי אין הרבה דברים יותר טובים מה לעשות). אולי אפשר לשעבד גם את חבר שלי. לבדוק?

ogmios

New member
The spirit is willing

but the body couldn´t find the time. יש דברים שפשוט לא נשמעים טוב בעברית, מצטער (וכן, אני יודע שאסור לומר דברים כאלה בת´רד שעוק בתרגום
) אדיוס, אוגמיוס

ארו

New member
2 הערות :

1) ההצעה הזו הוגצה בלעדית לחברי פורום תפוז. תבדקו. היא לא מופיעה בשום מקום אחר. 2) אם לא יהיו 3 אנשיפ לפחות, העניין מבוטל. כרגע, יש רק 1 רציני.

ארו

New member
אין אנשים ?../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

רק אחד ? אכזבה .

ננסק

New member
הייתי מת לבוא גם!

גם הייתי לומד את השיטה יותר טוב, תו"כ עבודה, וגם הייתי משתתף מעשית במבצע המבורך הזה! אבל אני לא מאמין שהלו"ז שלי מספיק גמיש, לאור הדרישות הכבדות שהצבת...

למעלה