מו"ד 3 בעברית - האתר עלה

ארו

New member
מו"ד 3 בעברית - האתר עלה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האתר הרשמי של תרגום מו"ד 3 לעברית עלה הכתובת : www.silverstars.co.il הנכם מוזמנים להכנס ולקרוא (שימו לב - תקופת הרצה, דיווח על באגים במייל לעורך). ג´ון

strahd

New member
יוזמה מבורכת

מי ייתן ויתורגמו עוד ועוד דברים לעברית. כל הכבוד!! בקרוב "הדור הבא"

ארו

New member
כי טרם נקבע מחיר סופי.

מה שכן - הוא ככל הנראה לא ( אני מדגיש -לא) יעלה יותר מהספר באנגלית, למרות העלויות לאזרח אותו במ"י . ג´ון

כ-100 ש"ח

למשהו יש לי תחושה שזה לא יהיה מוצלח...יש לי הרגשה שכל מי שבאמת רצה את הספר, כבר קנה אותו באנגלית ולא יבזבז עוד כסף על אחד בעברית(לפחות אני לא אעשה את זה...). אבל זה רק אני.

ארו

New member
הספר עולה היום בחנויות 150 ש"ח

ונכון, יש הרבה שכבר יש להם אותו באנגלית ולא יקנו אותו בעברית . מצד שני, ישנם כאלו שלא רצו אותו באנגלית ואני מקווה שיאהבו אותו בעברית.

150?!?!?!

באתרי אוליב(אם הוא עדיין קיים) ופלאדין ניתן היה(אני לא יודע בקשר לכיום- הכוננה לפני כחצי שנה) להזמין אותו ב-110 ש"ח! אני חשבתי שהמחיר אמור לרדת, לא לעלות! ובאמאזון ניתן להזמין אותו ב-21$+2.5$ על המשלוח שזה יוצא...110 ש"ח בערך. אני קניתי בזמנו ב-18.5$(כולל משלוח) נראה לי...וואו, המחירים באמת עולים...

ארו

New member
המחירים של מוצרי היבוא, ז"א הספר

באנגלית עלו , עקב העליה הדרסטית בשער הדולר. זה המצב. כנס ל"פריק" ואפילו לאתרי האינטרנט של אוליב וכרדפוינט (ספורטל) - המחיר עלה. מה לעשות , זו לא אשמתם, זו הכלכלה של המדינה ושר האוצר העקום (דעה אישית לחלוטין שלי) שלה.

למעלה