מה טוב במו"ד?
1. שם- כמעט כל אחד שמע עליה, היא הפכה לשם נרדף למשחקי תפקידים, היא השיטה הכי מפורסמת בארץ ( ואני לא אגיד מילה על חו"ל כי אני לא יודעת מה הולך שם), תגיד מדחקי תפקידים, ואנשים יחשבו שמדובר במשחקי סקס, תגיד להם מו"ד, והם ידברו על משהו אחר לחלוטין. 2.עיברית - זו אחת השיטות הבודדות שתורגמה לעיברית, וכרגע, אחת הבודדות הזמינות בעיברית. 3. מוצרי תמיכה נלווים - אני לא מדברת על דברים כמו המדריך השלם ל..., אלא על דברים שלכאורה לא קשורים - ספרים כמו רומח הדרקון וממלכות נשכחות, אמרת זבל סיפרותי? נכון, אבל זה בדיוק הדברים שישלחו מישהו לחפש את סיפרי מו"ד - להבדיל ממשחקי תפקידים שמבוססים על ספרים - אתה באמת חושב שמישהו יפנה אותך לאבי סער כמשחק התפקידים בסוף של אבי סער הספר? 4. הזדקקות לחבורה - במו"ד יהיה מאוד קשה לפתח משחק יחיד - הדמויות שם מתועלות לפעילות מסויימת ואינן מתאימות לשום דבר אחר, מה שמאלץ אותך לעבוד כחלק מחבורה ולא כיחיד ( אמרת רק טוב על מו"ד ? אני אסתום את הפה עכשיו). 5. איזון מקודש - הבניה של דמויות במו"ד לא רק מאלצת אותך לשמור על דמויות כחבורה, אלא גם מכריחה אותך לשמור על כולן בערך באותה מיומנות ועוצמה במשחק - לא יהיה לך משחק שבו דמות אחת היא חזקה מאוד והאחרות סתם חלשות. זהו, מספיק לך?