מות אימי ואבי
שמי שרה, והגעתי לפורום זה לאחר שאימי שלי, טובת הלב, הצנועה, העדינה והשברירית, הלכה לפני חודשיים וחצי ואיני מוצאת נחמה. אימי נפטרה בבום פתאומי מאירוע מוחי, ומאז שהלכה, איני מצליחה לעכל שהיא כבר לא תהיה. הדמעות לא מפסיקות, אני מוצאת עצמי מתעסקת וקוראת רק על מוות. אחיי נשואים ויש להם משפחה, ורק אחותי ואני רווקות והיינו קשורות אל אימא בלב ובנפש, במיוחד אחרי שאבי הטוב נפטר לפני 19 שנה. איני יודעת איך להתמודד עם לכתה. מחכה כמו הילדים הקטנים אולי אמא תשוב ואחבק אותה ואנשק אותה לפחות עוד פעם אחת. הבית ריק בלעדיה, האור של הבית הלך. החלל והאבל כל כך עמוקים. כל יום לקום ולא לראות את אימא במיטה, את אימא על הכורסא. העצב עמוק בתוך הלב פנימה, הדמעות לא מפסיקות ואין נחמה. איך מתמודדים עם צער כל כך עמוק? היו לנו כל כך הרבה תכנונים, לעבור דירה. אימי חיכתה כל כך שנסתדר בחיים וכל יום התפללה בשבילנו. איזו אימא טובה. לא יודעת איך להתגבר על לכתה. החיים בלעדיה כבר אינם אותם חיים. מרגישה כאילו טעם החיים הלך. שרה
מזדהה כל כך עם כתיבתה של מאי 282
נושא: מילים שלחשתי לאמא...
תוכן: אני רוצה שתחזרי,אז מה אם זה נשמע כל כך ילדותי
אני רוצה שתבואי,להרגיש מעט הקלה,גם אם הנני מבינה שאת אינך יכולה
אני רוצה שתיכנסי בדלת ותחייכי את חיוכך,מבטיחה שאתן לך לאחר מכן להמשיך בדרכך
אני רוצה רק עוד פעם אחת לשמוע את קולך,רק עוד פעם אחת ויחידה לשאול בעצתך
אני רוצה לצעוק לשמיים כל כך חזק ובמקום יוצא לי כזה קול חלש ונחנק
אמא,את זוכרת שהבטחת לי שלעולם לא ניפרד וששרתי לך חזק שהשיר לך הוא עד?
שמי שרה, והגעתי לפורום זה לאחר שאימי שלי, טובת הלב, הצנועה, העדינה והשברירית, הלכה לפני חודשיים וחצי ואיני מוצאת נחמה. אימי נפטרה בבום פתאומי מאירוע מוחי, ומאז שהלכה, איני מצליחה לעכל שהיא כבר לא תהיה. הדמעות לא מפסיקות, אני מוצאת עצמי מתעסקת וקוראת רק על מוות. אחיי נשואים ויש להם משפחה, ורק אחותי ואני רווקות והיינו קשורות אל אימא בלב ובנפש, במיוחד אחרי שאבי הטוב נפטר לפני 19 שנה. איני יודעת איך להתמודד עם לכתה. מחכה כמו הילדים הקטנים אולי אמא תשוב ואחבק אותה ואנשק אותה לפחות עוד פעם אחת. הבית ריק בלעדיה, האור של הבית הלך. החלל והאבל כל כך עמוקים. כל יום לקום ולא לראות את אימא במיטה, את אימא על הכורסא. העצב עמוק בתוך הלב פנימה, הדמעות לא מפסיקות ואין נחמה. איך מתמודדים עם צער כל כך עמוק? היו לנו כל כך הרבה תכנונים, לעבור דירה. אימי חיכתה כל כך שנסתדר בחיים וכל יום התפללה בשבילנו. איזו אימא טובה. לא יודעת איך להתגבר על לכתה. החיים בלעדיה כבר אינם אותם חיים. מרגישה כאילו טעם החיים הלך. שרה
מזדהה כל כך עם כתיבתה של מאי 282
נושא: מילים שלחשתי לאמא...
תוכן: אני רוצה שתחזרי,אז מה אם זה נשמע כל כך ילדותי
אני רוצה שתבואי,להרגיש מעט הקלה,גם אם הנני מבינה שאת אינך יכולה
אני רוצה שתיכנסי בדלת ותחייכי את חיוכך,מבטיחה שאתן לך לאחר מכן להמשיך בדרכך
אני רוצה רק עוד פעם אחת לשמוע את קולך,רק עוד פעם אחת ויחידה לשאול בעצתך
אני רוצה לצעוק לשמיים כל כך חזק ובמקום יוצא לי כזה קול חלש ונחנק
אמא,את זוכרת שהבטחת לי שלעולם לא ניפרד וששרתי לך חזק שהשיר לך הוא עד?