גם האדם יכול להישאר נטוש ובלי כוחות
Gatinha, לפעמים אנו חשים את התחושה שאת מתארת, ומנסיוני בד"כ אין המדובר רק בגורם אחד אלה במספר גורמים המשפיעים אחד על השני ויכולים להוביל לתחושה שאת מתארת. בין הגורמים השונים ניתן למנות: (1) עומס עבודה או עומס רגשי הפוגעים לאורך זמן באנרגיה של הגוף (2) הרגלי תזונה לא נכונים למצב בו את נמצאת כרגע (3) חוסר בפעילות גופנית המזרימה ומחליקה את האנרגטיקה של הגוף (4) טראומות או דילמות לא פתורות אותם סוחבים אנחנו מן העבר (5) שימוש ארוך טווח בתרופות או בתוספים לא מתאימים כגון גלולות, כמו שאכן הוזכר אולם זהו רק מרכיב אחד בפסיפס (6) ביקורת עצמית ושאיפה מתמדת לשלמות (7) גניטיקה או מה שאנו מכנים ברפואה הסינית קונסטיטוצייה, ובקיצור המטען איתו הגעת הנה... הדרקוןהוא סיני, ולכן נקודת הראייה היא של הרפואה הסינית כמו גם הפתרון האפשרי שהוא יציג מבוסס על רפואה זאת: לצערי אין לי כדור פלא אחד עליו אני יכול להמליץ והוא יפתור את הבעייה. מנסיוני בטיפול בבעיות דומות אני יכול לאמר שמטרות הטיפול יהיו כדלקמן: (1) הקלה מהירה ככל האפשר של התסמינים אותם את חווה כעת (בכי, דיכאון וחוסר אנרגייה) (2) חיזוק אנרגטי וניסיון להביא אותך למצב מאוזן ככל האפשר, אשר יאפשר לך בעתיד להתמודד טוב יותר ואוליי אף למנוע לחלוטין מצבים כאלו בעתיד (3) ניסיון משותף שלנו לרדת לשורש הבעייה כדי להשתדל למנוע מצבים כאלו. זה אפשרי, אך לא קל ומחייב אותך ואת המטפל להרבה פתיחות וסבלנות. בהתאם לאבחנה ספיציפית הטיפול ברפואה סינית ישלב במרבית המקרים: דיקור, צמחי מרפא, המלצות תזונתיות והמלצות הקשורות לאורח חיים. באיזו שיטת טיפול שלא תבחרי, הדרקון נורא מבקש שלא תזניחי את עצמך ותטפלי עכשיו בבעייה אפילו אם את לפתע חשה הקלה... ככל שמקדימים ומטפלים ניתן להגיע לתוצאות טובות
ואת יכולה לפנות אליי גם באישי דרקון