מותשת נפשית!

מותשת נפשית!

היי, אתם מכירות אותי כאן, אני פעילה כבר כמה שנים כאן. בינואר האחרון חליתי במחלה כלשהי שהביאה אותי לאישפוז בבית חולים ולאחר מכן לניתוח, בעקבות זה לא עבדתי חודשיים. אני אם חד הורית מגירושין והגרוש לא משלם מזונות. כתוצאה מזה שלא עבדתי חודשיים הגעתי למצב כעת קשה מנשוא!!! אני עובדת בתפקיד מצוין ומשתכרת היטב אבל מכיוון שלא הייתי חודשיים הצטברו לי חובות ואני לא מצליחה לצאת מזה. כרגע המצב שבחשבון שלי יש חריגה, שכירות תרד ביום ראשון והצ׳ק יחזור ואז יעיפו אותי מהבית. אני חייבת לגן חודשיים תשלומים סה״כ חוב 1250 ש״ח לא שילמתי ארנונה 5 חודשים כי אין לי מאיפה. אין לי כסף לקנות אוכל לילדות שלי ומשתמשת במה שנשאר במקפיא והמקרר. אין לי מושג איך הגעתי למצב שאני ללא שקל כשאני עובדת קשה. אני זו שתמיד תורמת ונותנת כל מה שיש לי! רק בפסח עמלתי אני ואחותי על פרויקט של הכנת 70 סלי מזון למשפחות נזקקות. אני לא יודעת מה לעשות. היום הדפסתי דף והלכתי לחלק בתיבות דואר של אנשים לבקש ולהתחנן לעזרה! אני מתביישת אבל כבר לא יודעת מה לעשות. אין לי משפחה ואני לבד! אני חוששת מיום ראשון והצ׳ק שיחזור! זה גומר עליי נפשית ואני רק יושבת ובוכה! האם זה שקמתי ועזבתי גבר שאלים כלפיי מילולית ופיזית גרם לי להיות בפת לחם??? אם לא אשלם חובות אלו בהקדם לא אצא מהלופ הזה לעולם כי כל המשכורת שלי נבלעת בחובות ללא אפשרות לצאת מזה!!! רציתי לפרוק כאן בבית שלי. לא מאמינה שאני במצב הזה. שמתחתנת לקבל כסף מאנשים זרים. :-(

אני שולחת לך חיבוק ענק!

מסכנה שלי אני ממש הצטערתי לשמוע על מצבך.
לגבי אי תשלום המזונות של בעלך הבנתי שניתן לפנות לארגונים כמו ויצו ונעמת לסיוע משפטי בעניין ואולי אפילו עזרה עד שישלם לך יש הרבה ארגונים ואגודות בבקשה תפני אליהם ותבקשי סיוע.
אם את זקוקה להלוואה לתשלום שכד החודש בבקשה תפני אלי בפרטי ואני אבדוק מה אני יכולה לעשות.
אני לא יודעת מה הסטטוס שלך העיריייה אבל מגיעה לך הנחה משמעותית בארנונה האם בררת את זה וטיפלת בזה?

אם את צריכה כל דבר אל תתביישי לבקש!
אני יודעת שאת מרגישה שבורה עכשיו אבל אני מזכירה לך איזה אישה חזקה את! יהיה בסדר רק תני לאנשים לעזור לך את לא יכולה לעשות הכל לבד...

מותק שולחת לך חיבוק

קודם כל תהיי חזקה ובריאה, למה לא משלמים לך ימי מחלה? הרי אם את חסרה בגלל מחלה יש ימי מחלה ותדרשי את זה!!!, הלוואי שתצאי מזה ותדעי ימים טובים תהיי חזקה, מאחלת לך רק טוב תהיי חזקה ותהיי בריאה.

amazing2013

New member
אני אשלם לך את שכר הדירה

היי,

בני כמה ילדייך?

תכתבי לי בבקשה במסר פרטי את הפרטים האישיים שלך.
אני רוצה שתראי לי בבקשה שבאמת את בחריגה, ואם כן - אקח על עצמי לשלם לך את השכירות של החודש.

מחכה להודעה ממך.

mishmish04

New member
את מדהימה לגמרי!

בשביל רגעים כאלו אני מנהלת את הפורום הזה.
מחמם לראות את ההתגייסות של כולן.
פה ומאחורי הקלעים.

אשרז4

New member
ליבי ומחשבותי איתך, כנסי

אני כמעט בטוחה שאני מזהה מי את.
לצערי כסף נזיל אין לי אפשרות להציע לך אבל..
את גרה לא רחוק ממני.
אני יותר מאשמח (אודה לך) אם תצרי קשר.
בדברים מיידים אשמח לעזור
אם רק לבוא אחה"צ לפנק את הבנות (ולתת לבנותי את הכייף בלהפעיל שתיים קטנות)

אוכל לילדות.. את רצינית. מיד תשלחי בפרטי ונעזור.
בשביל מה כל הפורום הזה אם לא לדברים האלו.
אני כותבת לך והבטן מתכווצת בבקשה... תכתבי בפרטי ונראה איך אפשר לעזור

שלישה6

New member
אני לא יכולה לקרוא מסרים

אבל אשמח לעזור בכל מה שאוכל- יש לנו תמיד בגדים שכבר קטנים ומשחקים וספרים שאנחנו כבר לא קוראים ואשמח להעביר אם את צריכה, ומספיק חדרים כדי לארח אותך ואת הילדים, כדי שתוכלו להתאוורר אם צריך.

בלי קשר, חשוב לי לבקש ממך לפנות לעובדת הסוציאלית בקופת חולים ובמקום מגורייך- לאדם כמוך, שנותן כל כך הרבה, וצריך קצת עזרה כדי לצוף חזרה על אחת כמה וכמה.

אין לך במה להתבייש- החיים מזמנים לנו זמנים קשים וטובים לסירוגין, ועצם שליחת הבקשה לעזרה, היא צעד ענק לקראת התקדמות בכיוון הנכון

דורית 0526-204221

אני בדיוק

התחלתי עם עובדת סוציאלית דרך בית משפט על מנת שהיא תגיש המלצה למשמורת של הילדות, אני לא רוצה שהם ידעו על מצבי כדי שלא יקחו לי את הילדות (שמעתי כמה סיפורי אימה) במיוחד שהגרוש מספר עליי הרבה שקרים גם ככה.

שלישה6

New member
א

אז את מוזמנת לשלוח לי הודעה לנייד או להתקשר ופשוט לומר מה את צריכה, ואני אנסה לארגן לך משלוח בהקדם.

איך את היום?

הסתדרת עם השכירות? יש משהו שאפשר לעזור בו?
אם תכתבי לי במסר איפה את גרה ומה את צריכה אשמח לעזור
כולנו אמהות, עושות כל מה שצריך למען הילדים. גם אם נדמה לך שאת מוחלת על כבודך כדי לבקש עזרה את בעצם מאדירה את כבודך במסירות שלך לילדותיך. היי חזקה

למעלה