מותשת מהצעקות!!!

מיריאל1

New member
מותשת מהצעקות!!!

הי לכולכם, סתם לפרוק כאן את מעט מן התסכול שלי. בטוחה שחלקכם עוברים גם את התקופות האלו של בית המשוגעים!!! אני מרגישה ככה כבר תקופה ארוכה. כמה שהוא מתוק מלאכי וחייכן הוא נהנה לצעוק בכל רגע נתון גם בבית וגם בחוץ. אפילו נהנה לעשות מזה משחק. עומד מול הראי וצועק בקולי קולות. או לחילופין למד את השיטה שלנו להרחיק אותו שהוא צועק אז הוא צועק ומבקש: "ללכת לעונש לחדר" ואפילו הולך לחדר בעצמו וסוגר את הדלת לשניה וחוזר חלילה... והקטנצ'יק שלנו מתחיל גם ללמוד לצעוק למה לא? בקיצור הפכנו לאנשים נורמלים בבית לא נורמלי- לא יודעת לצחוק או לבכות- אבל זה המצב! טוב תודה שהקשבתם.... כמו תמיד. לא יודעת איך להתמודד עם זה פשוט לא יודעת! גם פני הפוקר לא מצליחים לי כי אני פשוט אני! נשיקות מירי

Ofra m

New member
מיריל'ה

אני יכולה לדמיין את מה שאת עוברת ואני מבינה שזה קשה מאוד, במיוחד שאנחנו לא בנות שש עשרה ואנחנו רוצות קצת שקט וכשזה לא בר השגה אנחנו מתוסכלות ולא מבינות למה זה צריך להיות כך, אבל מאחר שזה המצב במקום להיות בתפקיד של הממורמרת והמתוסכלת לימדו אותי שאפשר לבחור להרגיש אחרת תבחרי בתפקיד של עשייה למשל אם תוכלי קחי את עצמך להליכה בפארק עם חברה או לכי לכוס קפה אצל חברה, מבחינתי את מוזמנת אליי בכל עת לקפה בכיף, מה שאני מנסה לומר לך את שואלת איך להתמודד אז כך להתמודד לדעת שזה המצב ומתוך זה לבחור להרגיש טוב ושיהיה מה שיהיה אני יודעת שזה לא פשוט אבל זה עניין של תרגול וקו מחשבה אחר, אוהבת, נשיקות עופרה.

וואי, מירי, נשמע מתיש . |חי מקווה שזאת תקופה

כזאת של נסיונות של רום, ושזה יעבור לו מהר. התייעצתם עם אנשי מקצוע איך להתמודד ? מישהו מבין למה יש לו צורך לצעוק ? מה הוא בודק ? אני מדמיינת את המתוק הזה צועק ומבקש ללכת לעונש לחדר . יש בכיתה שלו עוד ילדים שצועקים הרבה ? אולי הוא מחקה מישהו שמתנהג כך ? מאחלת לך הרבה כוח, ונשמע לי רעיון טוב לצאת מידי פעם להתאוורר .

smo

New member
מירי, ניסיתם לשחק איתו את משחק השקט?

לעזור לו איכשהוא להתמודד עם זה. כמו תחרות קטנה לראות כמה זמן ללא צעקות אפילו חצי דקה לתת פרס קטן, סוכריה או משהו דומה. לשיר גם היתה תקופה כזאת לפני שהתחילה לדבר...היום היא רואה טלויזיה בפול ווליום.... never dull moment

חני ח

New member
מצב מתיש- מכירה מקרוב ../images/Emo24.gif

מירי נשמה, הרבה הרבה כוחות את מתארת מצב בית משוגעים דומה לשלנו אצלנו מתחיל ביום שישי ונגמר ביום ראשון. בימי חול זה חצי. מירי סבלנות סבלנות שיהיה לכולנו שבוע טוב וימים טובים יותר.

מירי מקווה שהיום קצת יותר טוב

למרות שאצלנו אין צעקות סתם כך , אבל כשרועי משחק כמו ילד קטן וצועק בקול של מבוגר ... זה מתיש (השמיעה שלו לא טובה והדיבור לא ברור) וכל פעם מחדש מתחננים למעט שקט , זה עוזר בדיוק לשניה ושוב המשחק. כשהוא קם בבוקר עם מצב רוח טוב וישנם עוד שישנים בבית הוא מתחיל לשיר , (הוא כל כך אוהב לשיר אבל...:) וכל הבית (אם לא כל השכונה) קם לשמע קול שירתו ולפעמים אני חוטאת וכועסת עליו ומצד שני , האדם קם מרוצה מאושר ושר , אז מה אם הוא לא יודע , אז מה אם אין לו קול לשיר.... אז מה אם הוא מזייף .... כן גם אני חושבת שאנחנו אנשים נורמליים (כך אני מקווה ) אך חיים בבית לא נורמאלי. מקווה שזה יחלוף אין לי עצות אלא רק חיבוק והבנה ומקווה שתקופה זו תחלוף ביעף.

מיריאל1

New member
../images/Emo24.gifתודה נשמות על ההזדהות והעצות,

עפרל'ה יפתי, בטח שאני בורחת לי מידי פעם. אך לא תמיד יש לי כח- במיוחד שבן זוגי מגיע די מאוחר בערב - אבל בטח שיש לי זמן לעצמי. יש לרום ימים של צעקות וימים יותר רגועים. בסך הכל העבודה צריכה להיות שלי על עצמי לא?
נשיקות נשיקות...

רובי א26

New member
מירי יקירתי

האמת מכול הסיפורים שתמיד אני שומע על רום . כרגע רום חייכן ומעושר מצעקות סבבה . אבל אני מאמין שיש לך ימים גם לא כול כך עים צעקות ממש לא נעימים וגם מתסכלים.ממה שאני תמיד קורא בפורום על רום. מה שבאמת מיניסויני הייתי מציע לך אוליי לפנות למרפא בעיסוק. אך בהחלט ייתכן שמדובר ברגישות שמיעתית או תוחושתית אחרת. כדאי אוליי באמת לבדוק את האפשרות של רגישות סנסורית ולכן הייתי מציע לך לפנות למרפא בעיסוק לביצוע איבחון סנסורי שכזה . אוליי היא תעלה על רגישות מסוימת ותתן לכם פתרון . זאות בעצם דעתילצעקות בכול זאות.... קבלי
רובי נ. ב. עים תרצי חומר על דיאטה סנסורית וכו" שלחי לי מסר אני יעביר לך

למעלה