מותשת...(טריגר)

katrina12

New member
מותשת...(טריגר)

כל הזמן אני נאבקת על לעשות משהו עם החיים שלי ולא לבזבז אותם לריק ולשקוע בדיכאון. הערב הייתה לי נקודת שבירה: הייתי לפני יציאה, מנסה למצוא בגד שיראה עליי טוב ויגרום לי להרגיש טוב. רציתי ללבוש שמלה אבל שום דבר שאני מודדת לא נראה עליי יפה. פשוט בכיתי ואמרתי שאני שמנה והכל מכוער עלי(אמרתי את זה ליד ההורים שלי-כבר לא אכפת לי מה יחשבו). עבר לי כל החשק לצאת ורציתי רק להתחבא במיטה.
זה לא היה סתם, באמת בזמן האחרון רוב הבגדים שלי לא עולים עליי עד למצב שאין לי מספיק מה ללבוש. אמרתי שחבל על הכסף לקנות סתם בגדים במידה יותר גדולה כי בכל מקרה בחודש חודשיים הקרובים ארזה ואחזור למידות הישנות. אבל בפועל אני לא רואה את זה קורה, אף על פי שאני משתדלת להיות פעילה.
יכול להיות שדווקא קנייה של בגדים חדשים תגרום לי להרגיש טוב עם עצמי כי יהיו לי יותר בגדים שאראה בהם יפה.
אני רוצה לרדת במשקל וכל הזמן אומרת שכשאתחיל לעשות ספורט ארזה... ובינתיים לא שומרת בשיט על מה שנכנס לי לפה. אמא שלי אמרה לי היום שאם אני רוצה לרזות אני צריכה לאכול פחות ושספורט לא יעזור לי.
יכול להיות שהיא צודקת. בסופו של דבר מצאתי ג׳ינס וגופייה שנראו עליי יפה ויצאתי.
אבל בכללי קשה לי עם העלייה במשקל. אני רוצה לרדת הרבה במשקל ורק מרגישה שאני עולה ועולה. לא יודעת לאיזה מימדים אגיע בסוף. לפעמים הדברים האלה יכולים ממש לרסק.

levshavur

New member
כדאי לקנות בגדים...

קטרינה שלום,
אני חושבת שכדאי לך להשקיע על לקנות בגדים, קודם כול בשביל ההרגשה הטובה שלך. בעיניי זה נעים ללבוש משהו חדש שנראה יפה...
אני לדוגמה שומרת את הבגדים מהתקופה שבה הייתי מלאה (שעכשיו ענקיים עליי, כי אני לא יכולה לדעת אם לא תהיה תקופה בחיים שאולי אצטרך אותם...) ואצלך זה הפוך, אי אפשר לדעת (וזה לא כדי לייאש אותך כמובן אלא בחשיבה מעשית) שגם אם תרזי עכשיו הרבה עדיין אי אפשר לדעת מה ייקרה בעוד כמה שנים...
חוץ מזה שבגדים גדולים מדיי תמיד אפשר להקטין, לעומת זאת אם בגדים קטנים מדיי אז קיימת בעיה מה ללבוש...
אז אני חושבת שיש טעם לקנות כמה בגדים, שיתאימו למצב שלך כרגע, ולא לחשוב איך תיראי בעתיד...
בגד יפה ךדעתי משפיע על ההרגשה הפנימית, בדיוק כמו תסרוקת יפה...
זו בדיוק הסיבה שאני אוהבת ללבוש בגדים בצבעים שמחים וחזקים - כי אני מרגישה שזה משפיע על ההרגשה שלי...לעומת זאת לא נוח לי ב'צבעי דיכאון' (בהרגשה שלי כמובן) כמו שחור, אפור , חום כהה וכד'...
לבשה.

katrina12

New member
תודה על התגובה

קניתי אתמול ג׳ינס חדש אבל יש לי עוד כמה פריטים לקנות לקראת החורף(זה דווקא משמח אותי, אני אוהבת קניות)
אפילו בכל אחד מהמקומות שמדדתי הייתי לפחות מידה פחות ממה שחשבתי שאני.

levshavur

New member
גם אני, אבל לא יצא לי לקנות בגדים של ממש כבר שנתיים...

למעלה