מותר

היי טייגר!

מותר לכל אחד להיכנס לכאן, זה הרי אינטרנט ... אני מנחשת שאם צדה את עיניך הכותרת של הפורום שלנו, מן הסתם גם אתה חווית אובדן כלשהו בחייך. וזה מצער מאוד לשמוע ... יחד עם זאת, קהל היעד של הפורום הזה הוא בנות. וחשוב לי להסביר את זה: אני מניחה שכל אדם שחווה אובדן, נושא עימו לחיים מטען כבד של כאב והשלכות על המשך חייו ועתידו. אז למה אנחנו בעצם מייחדות כאן את הדיון רק באובדן אם? ממספר סיבות. ראשית - קיים פורום שדנים בו בכל סוגי האובדן. הוא נקרא 'שכול ואובדן', ושמעתי עליו עד היום רק דברים טובים. נראה שהוא מאוד מסייע לאנשים שחוו טווח רחב של אובדנים. כך שאני שקטה כשאני יודעת שיש מענה גם לכך. ומצד שני, היום באינטרנט תוכל לראות יותר ויותר קבוצות דיון שדווקא מתמחות בנושאים צרים. כך תוכל למצוא בתפוז פורום אחים שכולים, פורום אלמנים ואלמנות, פורום התמודדות עם מוות שנגרם ספציפית מהתאבדות, וכך הלאה [אגב, קישורים לכל הפורומים האלה ועוד יש אצלנו בעמוד הראשי של הפורום]. בנוסף,יש השלכות מיוחדות, ספציפיות וחוזרות על עצמן, בקרב בנות לשאיבדו את אימן. אני יודעת זאת גם מנסיון אישי, לצערי, וגם מקריאת ספרות מקצועית. לכן, ביצירת פורום יעודי לבנות שאיבדו את אימן, אין הכוונה חלילה לבטל או להמעיט מכל סוג אחר של אובדן. אם תפרט קצת יותר מה סוג האובדן שלך, אולי נוכל ביחד למצוא עבורך את הפורום שהכי קרוב לנושאים שמעסיקים אותך. שבת שלום.

לולי80

New member
לא פעם ולא פעמיים

חיפשתי אני עם מי לדבר, חיפשתי אוזן קשבת ולא מצאתי הפנו אותי מאוזן לאוזן, הלכתי לאיבוד. זה סגר אותי עוד יותר והגביה עוד יותר את חומות ההגנה שלי... למרות שם הפורום "בנות ללא אם" ולמרות כל מה שאמרת סקלי, אודות חווית האובדן לבנות והקשר המיוחד לאם. ישנם גם בנים עם אותו קשר מיוחד... והמחשבה שלו היה זה אחי הצעיר המחפש אוזן קשבת ולא מוצא, קורעת לי את הלב.... אם באמת שותף אתה לגורלנו.... פה בשבילך - לול

למעלה