מותר לקטר

תמר507

New member
מותר לקטר ../images/Emo46.gif

חייבת לפרוק. יש לי שכנה שהפכה להיות גם חברה. אחרי תקרית בין הילדים שבוע שעבר שהרגיזה אותה ואחרי שהיא ביקרה את האמהות שלי עצבנה מאוד אותי החלטתי לא ליצור יותר מישי קשר אבל אתמול אחרי שיחה שהיא יזמה נפגשנו. כהקדמה לפני מספר חודשים היא סיפרה לי שהם רוצים עוד ילד כמובן שהיא שאלה אותי מה איתנו ואמרתי לה שבקרוב גם אנחנו אבל אני לא מתכוונת לשתף לא בנסיונות ולא בהריון רק אחרי שקיפות לפחות. היא יודעת את עברי המיילדותי יודעת כמה קשה לקח לי להגיע להריון הטוב למרות שלא הבינה ולא הפנימה כמה זה קשה כי היא לא מראה טיפה של רגישות בנושא רק כמה קשה לה שכל חודש היא מקבלת מחזור שוב ושוב. חשוב לציין שהוא מכירה אובדנים מסביבה לא רק את שלי כי יצא לה כמה לשתף אותי. במפגש הקודם היא שאלה אותי אם יש חדש ואמרתי לה הכל אותו דבר. אתמול היא שאלה אם יש לי משהו שאני לא מספרת לה ואמרתי לה שלא אז היא שאלה ישיר אם אני בהריון ומסתירה ממנה אמרתי לה שיהיה לי מה לספר אני יספר (לא נוהגת לשקר אבל לא לענות זה בסדר מבחינתי). כמובן שזה לא סיפק אותי והיא המשיכה כל המפגש לעקוץ אותי בנושא. אני אוהבת אותה והיא גם שכנה אז ברור שאני לא רוצה לקלקל יחסים מצד אחד אבל לא בא לי עכשיו כל פעם שאנחנו נפגשות להתחיל עם החקירות האלה. כמה אנשים יכולים להיות חסרי טקט ומעצבנים
. תודה רק רציתי לפרוק.

בטח שמותר לקטר, אפילו רצוי

בהריון מותר הכל... השכנה שלך קרציה ברמות, ואם אני זוכרת נכון זאת לא פעם ראשונה שהיא מטרידה אותך בנושא. אני הייתי מנסה קצת לתפוס ממנה מרחק כי שיחות והסברים היא לא מבינה. לבוא רק שהיא תזמין, לא להזמין עליך, לא ללכת יחד לגינה למרכז או כל דבר אחר. אוטוטו שקיפות ואז תוכלי להסביר לה אולי היא תבין ואולי לא. ולמרות שבהריון מותר הכל להתעצבן זה לא בריא עדיף שתשארי תמר גדול ומתוק

תמר507

New member
../images/Emo25.gif את צודקת לחלוטין

זה גם מה שניסיתי לעשות לפני שהיא חיטטה כי הרגשתי משהו מוזר אצלה. ולגבי הלספר -דווקא ההתנהגות הזו שלה גורמת לי לא לרצות לספר לה בכלל וכמו שהיא אמרה לפני יומיים לספר לה אחרי הלידה. הלוואי ויכולתי.

מוכר ומעצבן...מצטרפת לקיטורים שלך...וגם-

מוסיפה קיטור על כל אלה, שהן לא שכנות, ולא קרובות אפילו, ומרשות לעצמן כשרואות איזו ביטנית לא מוגדרת, לדחוף את האף ולשאול... מה לא לימדו אותן נימוסים??? למה ישר לשאול??? יאללה כבר, כשנירצה לספר נספר, לא?! אז ממני לשכנה שלך - מאחלת לה במהרה לטעום את הסלט של תמי, וככה היא תרד ממך ותתחיל להתעסק עם עצמה... ומתי השקיפות שלך? (לנו בג'ונגל מותר לשאול...)

תמר507

New member
הלוואי ויכולתי לתת לשכנה מהסלט של תמי

אני בטוחה שזה היה סותם לה את הפה
. השקיפות בסוף החודש. ולגבי החצופות למיניהן אותי שאלו אם אני בהריון הרבה לפני ההריון הנוכחי וגם בקודם היו כמה נשמות טהורות שהכירו את הסיפור שלנו ולמרות הכל העזו לשאול אם אני בהריון למרות שכל מה שהן ראו היה אוכל
. א

פאקא

New member
מבאסת השכנה שלך - אין ספק

מאד מבינה את חוסר הרצון לספר לה, אני ממש הקפדתי לא לספר עד שממש אי אפשר היה להסתיר... אבל רוצה לתת עוד צד למשוואה - רוב האנשים באמת לא מבינים והעובדה שאנחנו לא מספרות מרחיקה אותם. זה לא הזיז לי בכלל במהלך ההריון, אני מודה, אבל אחר כך זה קצת ציער אותי. לא יכולתי להאשים אותם, כי אני החלטתי לא לשתף (לא יודעת אם החלטתי או לא הייתי מסוגלת אבל לא חשוב) וזה יוצר מרחק (ואולי אפילו כעס?). צריך לקחת את זה בחשבון. אם במקרה יש לך את הכוחות הנפשיים להסביר לה שזה לא לעניין מבחינתך נשמע לי מעולה, אוליזה יעוזר... (לי לא היו כוחות כאלה). שיעבור טוב!! פאקא

למעלה