מותר לקטר על פסח?

מותר לקטר על פסח?

|הקיטור|
אווווווווווווווף איך תמיד פסח הופך לחג הריבים המשפחתיים?? |סקיטור| וגם - הוטל עלי לקנות מתנות לבני הדודים - בת 21, בת 16 ובן 6. רעיונות? מישהו?

האגס 1

New member
בוודאי!!! ../images/Emo98.gif

אין כמו חג יוקרתי כדי לשמש קרקע פוריה למאבקי יוקרה, לא? ובקשר למתנות - ספרי לנו על בני הדודים, כדי שיהיה לנו איזשהו כיוון.

maybesure

New member
וגם כיוון תקציב, בערך

הבת שלי בת 17.5, ביקשה את הסרט "סוס פרא" בדיוידי. הבן בן 11.5, בחר לעצמו משחק לגיים בוי. לגיל 6 יש משחק מקסים שנקרא "שעת השיא" אם אין לו אותו - ממליצה בחום! ואני לא מתכוונת לגרסה הממוחשבת, אלא לזו שיש בה מכוניות פלסטיק (יש גם עם רכבות, חיות..). משחק מחשבה ואסטרטגיה שמתאים למשחק בודד ולא מצריך העסקת ההורים, וגם מפתח חשיבה. יש דרגות קושי שונות. עלות: בסביבות 100 ש"ח. לחילופין ובעלות נמוכה בהרבה: משחק ה"מחשבת" הישן נושן. מפתח מחשבה, לא מצריך סוללות ולא תוקע את הפרצוף מול מסך, מתאים לנסיעות. לבת 21 - כל בגד או ערכת איפור או טיפוח יכולה לשמח, אם היא אוהבת. ממליצה לבדוק מבצעים ב"תמנון". מזג האויר עדיין מאפשר מעיל - קנינו בשבוע שעבר לחברה ב 30 ש"ח מעילון מקסים ונעים. כמובן שהנ"ל מתאימים גם לבת ה 16.

maybesure

New member
קנינו את סוספרא

הבוקר בסטימצקי - וקיבלנו דיסק נוסף ב 5 שקלים! סוספרא עלה 110, ויצא שני דיסקים ב 115! מגנייב. בחרנו את סינבד, כי כל השאר היו סרטי אלימות

מצטרפת לקיטורים

ממש לא מתחשק לי לצום שבוע
. למישהו יש מתכונים עם תפו"א
?

טוב, בינתיים קניתי ל-16

שרשרת נורא יפה. נראה לי שדווקא ל-21 אני אקנה איפור, ול-6 אני פשוט אתקשר לאמא שלו ואשאל מה כדאי לקנות...

adipo

New member
ספרים ודיסקים לכל הגילאים

יש עכשיו מבצעים טובים בסטימצקי (ספר שני ב 25 על כל אלה שמשתתפים במבצע) ותמיד יש את התו השמיני.

../images/Emo12.gif

הסתכלתי בחתימה שלך ואמרתי "הא, זה של מיכלל!" איזו מגניבה את.

אתה רומז שהכי שווה בפסח לטוס??

אז תשמחו לשמוע שהכרטיסים נקנו, ויום אחרי הסדר אני אצל אחותי באמסטרדם.

Sea Urchin

New member
אני אישית מעדיף לעשות זאת לפני הסדר

בחול המועד שווה להיות בארץ כי יש פחות פקקים.

צימעס

New member
ברור

כי התלאביבים עולים לצפון, לעשות לי פקקים בצומת המוביל.

Sea Urchin

New member
הם מפחדים

שאם ידרימו לנגב הבדואים יגנבו להם את המכוניות. אולי משום שאני לא תל אביבי אני נוסע לדרום, ואף פעם לא קורה לאוטו שלי כלום.

למעלה