מותר לעדכן קצת?

galibos

New member
מותר לעדכן קצת?

חודש שני של הזרעה נמצא בעיצומו. בשבוע שעבר עברתי שתי הזרעות. בעוד הראשונה היתה קלי קלות, השניה ממש כאבה, הוא ממש צבט לי בצוואר הרחם, כאבתי ודיממתי... יש לכן מושג למה ההבדלים? והיום בדיקת הדם הראתה שהיה ביוץ, ונשאר שבוע לחכות לאיחור המיוחל. נווווווווווו, בליל הסדר אני רוצה להגיד שאסור לי הרבה אלכוהול!!!!!

נולי3

New member
הרבה הרבה הצלחה ../images/Emo39.gif

את חייבת להשתדל להישאר רגועה, לחשוב אך ורק מחשבות חיוביות ואופטימיות והלוואי שלא תוכלי לשתות אלכוהול כבר בליל הסדר !!!

אלה 2

New member
גליבוס, מחזיקה אצבעות ומאחלת בהצלחה

ושעד ליל הסדר תספיקי להרים כוסית לכבוד ההצלחה

blessed

New member
בהצלחה

לא יודעת למה ההבדל בין ההזרעות, אבל מחזיקה לך אצבעות חזק חזק.

מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif

הדימום יכול להיות תוצאה של ההזרעה, כי בפעולה לפעמים פוגעים בנימי דם. אס אל תילחצי, שימי תחתונית ותמשיכי בשיגרת החיים. בהצלחה בעוד שבוע!!!

n e s h e m

New member
../images/Emo42.gifגם לי זה קרה

החודש עשיתי הזרעה ראשונה, ובראשונה לא כאב בכלל ובשנייה בדיוק כמו שאת מתארת, כאב לי נורא (אפילו יותר מהצילום רחם !) ודיממתי המון. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שטויות אנחנו אחרי זה בתקווה שבפסח הזה שתינו לא נוכל לשתות ...
החיים הם כמו אופניים, כשקצת קשה סימן שאת בעליה !

Big Mama 1

New member
היי גלי ../images/Emo13.gif

קודם כל בהצלחה, הלוואי וההודעה הבאה שתפתחי פה תהיה הודעת בטא חיובית
. ההבדלי בין ההזרעות כנראה נובעת מ"פה הצפרדע" המאוסה שמשתמשים על מנת לפתוח את צוואר הרחם. לפעמים זה פוצע את העור ומכאיב. לדעתי אין לך מה לדאוג אבל אם הדימום מאוד מתגבר והכאבים נובעים מהבטן בפנים תלכי למיון, רק לשם הזהירות. מחזיקה לך אצבעות שבליל הסדר תשתי רק תירוש ותחייכי כל הלילה.

galibos

New member
תודה לכן, ועוד שאלה....

החודש, זו הפעם הראשונה שהזריקו לי כוריגון. מספר ימים לאחר ההזרקה הכריז בעלי שאני עצבנית יותר מהרגיל והוא לא מבין למה. מהמותן שלפתי לו (אחרי שכל שאר התירוצים ניגמרו) שאולי זה בגלל הכוריגון. יש כיסוי לכסת"ח שלי? כוריגון מעלה את העצבנות?

נועם@בת

New member
כן, כוריגון גורם להפרשת LH ולביוץ

אותי הוא מכניס לאי שקט איום, שלא נדבר על התחושה המכורגנת
שהוא עושה לקיבה שלי. זה לבדו יכול לשגע פילים. נועם

רוית ב

New member
שהכוריגון נכנס לגוף השפיות יוצאת

אני כבר מנוסה... 12 שעות אחרי כוריגון אני כבר לא אותה רוית אני שד רשע עצבני ומשוגע קחי משהו להרגעה אפילו צמחי - זה מאוד עוזר. בהצלחה!!!!!

למעלה