מותר לי?

מותר לי?

עוד שבוע נגמר, אז תתחילו להפציץ. שלי: - שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה. - שיר השבוע (כללי): Dave Matthews Band- #41. - אלבום השבוע: עומד על נייר ללא צל של ספק. - ספר השבוע: "אני מאמין"- אוסף (גדול מאוד) של מכתבים של הרבי מילובאוויטש שעונה על נושאים שונים בנושא האמונה. - מאכל השבוע: החביתה האדירה שהכנתי אתמול
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הרצון לדייק במילים, תכונה מרגיזה מאוד". - אמוטיקון השבוע:
(אני פשוט אוהב לכתוב אותו ידני, זה כ"כ כיף חחח) - משהו שעשה לכם את השבוע: הכל, האמונה שלי מתחדשת שוב. - משהו שהרס את השבוע: אחי הקטן ששיגע לי את השכל וכמעט גרם לי להישבע שאני אולי לא ארצה ילדים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: החזרה הבאה עם מתופף. מת לראות מה ייצא. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): ---- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שאנן סטריט, עשו טובה וקנו את האלבום שלו. הוא משו מיוחד. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אל תשמרו על אחים קטנים יותר, צריך לעשות הפגנה או משו בסגנון. שבוע מבורך! ושבת שלום.

בטח שמותר ../images/Emo13.gif

רק מומלץ להבא קודם לשים את השאלות בלי תשובות ואז לשרשר לזה את התשובות..
שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה - שיר השבוע (כללי): פנייך/ יעל נחשון - אלבום השבוע: גבע אלון the wall of sound - ספר השבוע: איזון עדין/ רוהינטון מיסטרי - מאכל השבוע: יסלחו לי כל שמורי הכשרות אבל קלמרי עם רוטב צ'ילי מתוק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי אברח מכאן מהר, אגנוב זהות של מישהו אחר" (קצת מסוכן/ נושי פז) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי את הפרקטיקום וקיבלתי הצעה נחמדה
- משהו שהרס את השבוע: הפרקטיקום, ללא ספק וכמה מיגרנות כתוצאה ממנו ומעצבים שנגרמו מעוד כמה גורמים.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הסמינר ולמידה לעוד בחינה מזעזעת בראשון הבא.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): עדיין פחות או יותר אותה תשובה.. רגינה ספקטור, יעל נחשון, בעז בנאי, גבע אלון, דצמבריסטס ולמען החידוש- יהודית רביץ שהחדש שלה מקסים.. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): קודם כל, אל תענו למספרים חסומים!!! אתמול קיבלתי ככה את אחד הטלפונים הכי לא צפויים בעולם
ואל תלכו לאקדמיה, זה לא שווה את זה.. ובזמן שאתם חכמים ולא באקדמיה קחו את הזמן הזה ללכת להופעות (מיכל, הופעות? אני לא מוכנה שהסיבוב הזה יסתיים בלי שהייתי בו! תגידי לו..
)

Shir FGS

New member
נושא להודעה

- שיר השבוע (של אביתר): כה ציפיתי ליום והגיע. - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - שיהיה לך טוב. - אלבום השבוע: אביתר בנאי - עומד על נייר. - ספר השבוע: הארי פוטר 2 באנגלית. - מאכל השבוע: פיצה מפיצריה!!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הרצון לדייק במילים, תכונה מרגיזה מאוד". - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לא זוכרת - משהו שהרס את השבוע: כלום - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע הבא זה ביתספר. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): סתם ערוך. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): Lifehouse - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לישון!

Retama

New member
מעתיקה את התשובות שלי מפורום אחר :p

שאלות אחרות, אבל אותה כוונה
מתרגשים לקראת השנה החדשה?למה אתם מצפים? מתרגשת
, מצפה להצליח להתמיד בשיעורים ולהצליח בבגרויות (
), לחזק קשרים עם חברים, ושיהיה כיףףף :)
יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? נסעתי עם אבא לקנות מחברות לבי"ס, 6 מחברות=60 ש"ח. איזה יקר ); ואז הלכתי לסניף ליום עבודה, אבל בדיוק שהגעתי אמרו לי שהתבטל. אז אני כבר בבית, ובערב אני הולכת להופעה של אפרת גוש :)
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? בצהריים אנחנו נוסעים לסבא וסבתא, ואני אראה את הבני דודים הקוצ'ים שלי ^^. ב4-5 אנחנו עושים פיקניק סוף החופש עם כל מיני חברים מבי"ס... ובערב יש לנו ערב הווי בסניף ויודיעו מי מדריך עם מי D:
שיר השבוע שלי: שוטי הנבואה- שני מקסיקנים
קליפ השבוע שלי: מה קרה לך- שוטי הנבואה
אלבום השבוע שלי: יזהר אשדות- במרחק נגיעה
סרט השבוע שלי: השטן לובשת פראדה, אחי איפה האוטו שלי
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: ראיתי רק את הגמר של כוכב נולד ונשואים פלוס
סמיילי השבוע שלי:
!
מה עשיתי מעניין השבוע? בעיקר מכבי מכבי מכבי. הייתי בים, פגשתי חברים... אממ זהו
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: כל השבוע היה מעולה :] ואחותי חזרה מחו"ל D:
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: רק ריב קטן עם ההורים
מה תעשו בשבוע הבא? 3 ימים בי"ס, ואז אני טסה לשבועעעע :)

Retama

New member
ואם מישהו רוצה את השאלות-

מתרגשים לקראת השנה החדשה?למה אתם מצפים? יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שיר השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי: מה עשיתי מעניין השבוע? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: מה תעשו בשבוע הבא? תמונת השבוע שלי:

סחתן על היוזמה ../images/Emo8.gif

- שיר השבוע (של אביתר): שמתי לי פודרה - שיר השבוע (כללי): Fake Plastic Trees- Radiohed (חיים, המצב קשה מאד
) - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה - הדיסק השני - ספר השבוע: סוף סוף לא The Joy Luck Club! סיימתי עם המאנייק הזה
הפעם זה The Color of Magic של טרי פראצ'ט. - מאכל השבוע: קרח (סתם כי עכשיו ממש בא לי) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין שמש גדולה, אין עצובה מזאת, זה סוף הקיץ" (ימות הקיץ, מופע הארנבות של ד"ר קספר שאני לא אהיה בהופעה שלהם היום
) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אני חושבת שהביקור של רועי, היה נחמד. - משהו שהרס את השבוע: שרועי הכריח אותי למדוד סקיני ואז הבנתי כמה שאני לא רזה מספיק לסקיני, אז תקעתי קילו של סיני וליטר קולה. אה, וגם שנדפקתי עם מורים מחורבנים בביולוגיה ובכימיה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: בי"ס, אולי? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): ---- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רדיוהד
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לדחות דברים לרגע האחרון, זה כ"כ משתלם בסוף! סופשבוע רגוע לכולם

TEENAGER1

New member
הנה השאלות לנוחיותכם

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

TEENAGER1

New member
והתשובות שלי

- שיר השבוע (של אביתר): כה ציפיתי ליום והגיע - שיר השבוע (כללי): דרך חדשה - אלבום השבוע: להיות מחובר - ספר השבוע: כמעט כלה - מאכל השבוע: סלט יווני שווה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Why did summer go so quickly? was it something that I said?"
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: להיפטר מכמה דברים מעיקים, ים, הרבה קניות, לעבוד ושאחותי חזרה מחו"ל. אה, ושבאיזה לילה שיחקתי עם אחיין שלי בן שנה+ כדורגל עם בלון, וזה היה בערך הדבר הכי מצחיק ומתוק בעולם. - משהו שהרס את השבוע: שהוא נגמר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חסוי בשלב זה - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יהודית רביץ - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ים בהצלחה לכל מי שמתחיל ללמוד!

itoosh2

New member
נפלא פה...

- שיר השבוע (של אביתר): בראשית - שיר השבוע (כללי): led zeppelin - since i've been loving you - אלבום השבוע: ג'ף באקלי - גרייס - ספר השבוע: אין - מאכל השבוע: עוגת תפוחים של סבתא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לאן לברוח..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: להשתחרר לבד בהופעה (ביחוד של כנסיית השכל) - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום... כל כך כלום! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ג'ף באקלי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להיות בהופעה ולהיות זה שזז הכי הרבה בקהל...

ח ל ו ן

New member
ג'ף באקלי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לד זפלין../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה