אבירם לסרי1
New member
מותר לי?
עוד שבוע נגמר, אז תתחילו להפציץ. שלי: - שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה. - שיר השבוע (כללי): Dave Matthews Band- #41. - אלבום השבוע: עומד על נייר ללא צל של ספק. - ספר השבוע: "אני מאמין"- אוסף (גדול מאוד) של מכתבים של הרבי מילובאוויטש שעונה על נושאים שונים בנושא האמונה. - מאכל השבוע: החביתה האדירה שהכנתי אתמול
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הרצון לדייק במילים, תכונה מרגיזה מאוד". - אמוטיקון השבוע:
(אני פשוט אוהב לכתוב אותו ידני, זה כ"כ כיף חחח) - משהו שעשה לכם את השבוע: הכל, האמונה שלי מתחדשת שוב. - משהו שהרס את השבוע: אחי הקטן ששיגע לי את השכל וכמעט גרם לי להישבע שאני אולי לא ארצה ילדים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: החזרה הבאה עם מתופף. מת לראות מה ייצא. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): ---- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שאנן סטריט, עשו טובה וקנו את האלבום שלו. הוא משו מיוחד. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אל תשמרו על אחים קטנים יותר, צריך לעשות הפגנה או משו בסגנון. שבוע מבורך! ושבת שלום.
עוד שבוע נגמר, אז תתחילו להפציץ. שלי: - שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה. - שיר השבוע (כללי): Dave Matthews Band- #41. - אלבום השבוע: עומד על נייר ללא צל של ספק. - ספר השבוע: "אני מאמין"- אוסף (גדול מאוד) של מכתבים של הרבי מילובאוויטש שעונה על נושאים שונים בנושא האמונה. - מאכל השבוע: החביתה האדירה שהכנתי אתמול