מותר לי לחזור?

מותר לי לחזור?

אם כי אולי לא אכתוב הרבה הודעות כמו פעם כי יש לי יותר שיעורים (כיתה ח' זה רע!) אבל אכתוב לא קצת ואנסה להרטיב את הפורום ככל האפשר אז אתם מרשים לי לחזור?

Silver Fox

New member
קובי-צ'אן!../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

ברוך השב!
בטח שמותר לך לחזור
קונינצ'ווה!

לילך-סאמה!../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif

אריגאטו! שמעתי שאת הולכת לנהל מזל טוב!

I AM MOJO JOJO

New member
היי קובי!!!!!

שלום,מה נישמע? מה המצב איתך,מה המצב יא גבר,מה המצב איתך,האם הכל בסדר? (אני מקווה שכן) חבל שעזבת,למה עזבת,איך עזבת,פרט נמק והסבר!! חבל מאוד מאוד,אבל העיקר שחזרת עכשיו!! לאט-לאט הפורום מתחיל להתאושש,יותר נכון הוא כבר התאושש אבל מתחילים להשתתף בו הרבה אנשים,והוא יחזור להיות פופולארי כמו פעם. ועוד בניהולי ובניהול לילך,זה יהיה פי 1000 יותר טוב,ענבל אמרה שאנחנו ננהל אתה יודע....

תומי!../images/Emo140.gif(אני יכול לקרוא לך ככה?)

עזבת בגלל שהפורום היה יבש ולא היה לי כוח וזה היה טיפשי ועכשיו רציתי לעזוב עוד פורום כמו שעזבתי אתכם ומאותה הסיבה אבל החלטתי שלא והחלטתי לחזור ולכתוב פחות בפורום אחד לנסות להרטיב את זה ואת הני ולקרוא ולכתוב קצת ב2 פורומים אחרים וגם להיות בעוד פורום ויש לי שאלה אני הכי מבוגר פה? הרי אני בן 13 וחודשיים וכלם פה יותר קטנים נכון?

I AM MOJO JOJO

New member
כן,כולם פה בני 11-12

לא נורא,היה איזשהו שלב שגם לי היה בא לעוף מפה,בגלל היובש, הפורום היה ממש על סף גסיסה,הוא הקיא דם,היו לו שילשולים, 39.9 מעלות חום!!אבל לא נורא,העיקר שחזרת,ושכולם חזרו,ושבאו מלאאאאאאא אנשים. לאט לאט הפורום חוזר לקדמותו,ולבסוף הוא יהיה הפורום הכי פורח בתפוז, ואז,נכריח אותם לסגור את כל הפורומים,לעבור לפה,ואז נעשה להם שטיפת מוח לראות פאוורפאף ולסגוד לסידרה כמונו,ואחר-כך נקים צבא של אנשים שאוהבים פאוורפאף,נגייס נשק,ונאיים על האו"ם ועל ראשי-הממשלה שאם הם לא נותנים לנו להיות המנהלים,נהרוג אותם. ואז הם יסכימו,ונעלה לראש-העולם,ופאוורפאף ישתלט על העולם!! מוההההההההההההאאאאאאא!!(איזה ראש מוג'ו ג'וג'ואי יש לי חחחח....)

I AM MOJO JOJO

New member
כן,הרסת את האיחוד המרגש,

קובי חזר אז זה צריך להיות רישמי כזה,עם שרשור לכבוד המאורע, אז שהשרשור יגמר,תשאלי את השאלה עוד פעם ואז נענה לך!!

I AM MOJO JOJO

New member
וואי,וואי,וואי,

אני רואה שאתם ממש מציפים את הפורום בזמן האחרון,איך אני אספיק לקרוא את כל מה שכתבתם תגידו לי,ממש נחיל של תגובות!!
לא באמת חבר'ה,תתעוררו,ביומיים יש פה הודעה פעם בחצי יום.

למעלה