מותר להתקרצץ?

gluten free

New member
מותר להתקרצץ?

סתם, שטויות אבל בכל זאת, לחלוק:
ביום שלישי בטא. עוד יום וחצי כולה. אבל אני מה זה כוססת ציפורניים. באופן מטאפורי. ובכלל לא הייתה שום התערבות רפואית- רק מעקב זקיקים ושתי זריקות אוביטרל לתמיכה- אחת יום אחרי ביוץ, אחת 4 ימים אחרי.
מה ששם אותי כרגע 8 ימים מהזריקה השנייה. עד עכשיו די הוכיחו את עצמן ולא ככ היו טיפטופים.. (אבל לא בדקתי ערכים בדם).
אבל למה, למה שאני אהיה בהריון סופסוף? יש רגעים שאני פשוט לא מאמינה שזה יקרה לי בקרוב. ואז אני נבהלת מהדרך שעוד מחכה לי.
וכבר היום מרגישה את הקרחצען באזור הרחם (שבא והלך כבר מיוא"ב 9) מתגבר. והנה היום כבר היה צל של הפרשה חומה.
ובזאת אני מספידה. another one bites the dust

טוליתי

New member

תראי, אלה הימים הכי מחרפנים
, אז מותר לך להתקצץ
.
למה שהריון יגיע? כי כמו שהוא יכול לא להגיע, הוא יכול גם להגיע. מה שטוב זה שלא משנה מה חושבים, בלי קשר לאופטימיות או לפסימיות, הוא מגיע. הפרשות חומות יכולות להתאים גם למצב של הריון.
החזיקי מעמד.
בהצלחה ביום ג

gluten free

New member
בינתיים התחיל בערב דימום

אדום בהיר יפה כזה....
למה למען השם אני צריכה לעשות בטא מחר, אם התחיל דימום...?!
תודה טוליתי יקרה ומנחמת!!

כי יש הריונות שמתחילים ככה, עוד יום אחד

ותדעי בוואות, תתקשרי למחלקה שלך אולי יבדקו ערכים בדם?
&nbsp

את זה אני כבר לא יודעת...

אני רק זוכרת טוב טוב את הנאום של האחות שעשתה לנו קבלה בהחזרה,
שאפשר לשכוח הכל חוץ מ- לא להפסיק תמיכה, ואם יש בעיה להגיע אליהם למחלקה לבדיקות.
&nbsp
כך ש.... אני ממשיכה להחזיק לך אצבעות

אולי כדאי לידע את הרופא...

מקווה שעוד תהיה לך הפתעה... אבל למקרה שלא, הייתי מיידעת כבר היום את הרופא (במיוחד אם הדימום התגבר כבר לדימום של מחזור) אולי ירצה החודש להתחיל עם זריקות...
כמה ימים את מהביוץ?

gluten free

New member
מקווה

שהפעם הוא יתייחס יותר ברצינות ויחזור אליי (מוזר אבל הוא לא חזר אז)...
אני בהחלט אתקשר ואיידע ואבקש הנחיות וגם אני רוצה להתחיל במשהו קצת יותר אקטיבי כבר. מקווה שהוא יחשוב כמוני
&nbsp
אני 13 יום מביוץ
&nbsp
תמיד יש לי פאזה לוטאלית קצרה של בין 11-13 יום בין ביוץ לווסת. לפעמים תוך כדי יש בזמן הזה טיפטופים של יומיים שלושה או חמישה שישה, עד ווסת של ממש.
כך שהאוביטרל כתמיכה לא הוכיח את עצמו החודש ככ.. (הזרקתי ביום 20, והנה אתמול יום 28, כבר דיממתי קצת, וגם הבוקר).

ממש מוזר

שהם לא חזרו אלייך אז עם ההודעה על ההכתמות... אני בהחלט הייתי מזכירה את זה לשרה היום כשאת מדברת איתה (ואומרת שלא חזרו אלייך). חשוב שהרופא שלך ידע את הכל, רק כך הוא יוכל לטפל...
שלב לוטאלי קצר זו בעיה קלה יחסית, שניתן להתגבר עליה בעזרת נרות ו/או זריקות... בגדול 12 יום שלב לוטאלי זה עוד נחשב לתקין, השאלה הגדולה מהן ההכתמות שיש לך במהלך השלב הלוטאלי, כשאת אומרת שדווקא ערכי הפרוגסטרון טובים, צריך להבין אתי מה המקור של ההכתמות האלו...
המון בהצלחה!

gluten free

New member
תודה יקרה!

יש לי הרגשה שאני אפגוש את קלדרון ממש בקרוב, אחדד לו את עניין המענה והזמינות.
&nbsp

למעלה