מותר להשוויץ פה? זוהי החלקה ברזילאית (בשמה השני- קראטין) שעשיתי ללקוחה הכי מקסימה שלי....
ק קסומה New member 19/11/13 #1 מותר להשוויץ פה? זוהי החלקה ברזילאית (בשמה השני- קראטין) שעשיתי ללקוחה הכי מקסימה שלי....
ק קסומה New member 19/11/13 #3 מחזיק 3-6 חודשיםתלוי בשיער (עובי, קירזול וכו...) ואם את עושה או מתכננת, תבררי טוב טוב עם איזה חומר עושים לך....
מחזיק 3-6 חודשיםתלוי בשיער (עובי, קירזול וכו...) ואם את עושה או מתכננת, תבררי טוב טוב עם איזה חומר עושים לך....
M Mary sue New member 19/11/13 #6 אותי תמיד עניין מה קורה עם השורשים? הרי הם גדלים די מהר ואז השיער למעלה לא נראה חלק.
ק קסומה New member 20/11/13 #11 מה ז'תומרת? לא מחליקים את ה- -DNA ...חחחח השורשים צומחים רגיל וצריך גם אותם להחליק בשלב מסויים. בדיוק כמו צבע בשיער בדיוק כמו מילוי בניית ציפורניים
מה ז'תומרת? לא מחליקים את ה- -DNA ...חחחח השורשים צומחים רגיל וצריך גם אותם להחליק בשלב מסויים. בדיוק כמו צבע בשיער בדיוק כמו מילוי בניית ציפורניים
ל ליהי פעם שניה New member 20/11/13 #14 זה מקסים!!!! והצבע של השיער אליפות <מקורי או צבוע?> אני דווקא מחובבות המתולתל, אבל לבת שלי יש שיער חלק כמו משי, בלי פן ובלי החלקה...
זה מקסים!!!! והצבע של השיער אליפות <מקורי או צבוע?> אני דווקא מחובבות המתולתל, אבל לבת שלי יש שיער חלק כמו משי, בלי פן ובלי החלקה...