מותר להצטרף?

מותר להצטרף?

קוראת פה לא מעט. ואתם משעשעים. אני: אוטוטו בת 30, גרה באחת הערי השינה של ת"א, עם שותף בעל הרגלים קטנים ומעצבנים, אבל אי אפשר להעיף אותו יען כי הוא בן משפחה. מתכננת לעבור מהדירה הזו אי שם בסביבות נובמבר. אלא אם כן הוא יחליט שהוא מסתלק. עובדת בסוג של מוקד שירות לקוחות (מי אמר פני בובה...?), התחלתי לא מזמן ומאגרי הסבלנות שלי הולכים ומתרוקנים. יש תנאי קבלה? לחיצת יד סודית? משהו שאני צריכה לדעת לפני שאני מתרווחת לי פה בנוחות?

מי אמר באמת?

ברוכה הבאה
אין תנאי קבלה רק תנאי הישארות שכוללים התנהגות נאותה אבל יש לי תחושה שתעמדי בזה... אפשר לשאול מה השותף עושה שכל כך מעצבן אותך? איך הדירה חוץ ממנו?

../images/Emo96.gif מתרווחת עם קפה

מי אחראי על וועדת כיבוד כאן, אגב? השותף, היות והוא בן משפחה, מרשה לעצמו לאחר בתשלומים. להשאיר כוסות קפה מלוכלכות בכיור. לבוא בטענות אם יש הררי כביסה שלו בסל הכביסה (אמרתי לו שאין מצב שהוא נוגע במכונה שלי, אני עושה לו בעצם טובה בזה שאני מכבסת לו). מעבר לזה הוא לא ממש נחמד, מגיע הביתה ונעלם בחדר בלי להגיד שלום, ובאופן כללי לא נעים במיוחד. אני יודעת שישנן צרות גדולות יותר ושותפים פי אלף יותר גרועים, אבל הוא יכול להוציא אותי מדעתי. אפילו עכשיו הכפכפים שלו מקשטים לי את הסלון. ובשבוע שעבר הוא הרג ג'וק , ויומיים לא טרח לפנות את הגופה.

לא נעים...

נאור אחראי על הכיבוד מטעמי טבעונות, עד שהוא יגיע קבלי פרוסת עוגה שנשארה מאתמול
לפחות הוא הורג ג'וקים, למרות שמה שאת מתארת לא נעים. את מתכוונת לחפש דירה באותו איזור?

לא נעים למצוא ג'וק מחכה לך.

אפילו אם הוא מת מזמן. הוא כנראה היה מרוסס טוב טוב, כי אפילו הנמלים לא באו לקחת אותו. את חושבת שהנלים הן החבר'ה קדישא של הג'וקים? אני מתכוונת בהחלט לחפש באותו איזור, זה קרוב לי לעבודה וממש נוח לי כאן. לא רוצה לעבור לת"א. יקר פחד שם, וזה לא בשבילי, עם משכורת המינימום שלי.

NightElf

New member
השותף שלך היה צריך לגור עם

השותפה השינה שלי, הם היו יכולים להיות צמד לעניין
והנה קצת כיבוד טבעוני
, אני הייתי נזהר מהעוגה של אתמול...

NightElf

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אנחנו שמחים שהחלטת להצטרף אלינו. רק מה זה הערי השינה?

אתה לא מכיר את ערי השינה?

ר"ג וגבעתיים ויש גם מי שמכניס למשוואה ערים אחרות. בתור מי שגרה בר"ג אני מסכימה עם ההגדרה, זו עיר אמנם אבל די ישנונית, אין כמו ת"א!

למעלה