מותר להדחף?

TheWhiteTigris

New member
מותר להדחף?

בתקווה שאני אכן נמצא בחברה טובה ולא זקן מידי, אציג את עצמי תחילה, כדי שלא תחשבו "מי זה החוצפן הזה שנדחף לפה?": שמי רביב, חגגתי לפני חודש 21 (מי שבקטע של דיוק - לפני חודש פחות יום) משוחרר מהצבא (לא שרציתי, פשוט הגיע זמן השחרור...) לשאלתכם מה אני עושה בימים אלה - לפני זמן קצרצר סגרתי תקופה של 8 חודשים של עבודה באילת (מעדיף לא להזכר בה, תודה) בשביל המענק הצבאי (שהביטוח לאומי עדיין מעכב אותו...) אה, וכן, אני חולה כדורגל, רואה את היורו, ומקווה שיוון תמשיך להדהים את כולם. עוד שאלות?
(ובתור התחלה - אני בכלל בשכבת הגיל המתאימה לפורום הזה?...)

בשלולית

New member
נראה לי שאתה יכול להישאר פה... ../images/Emo13.gif

אני הדס ואני עוד מעט בת 17 ממושב ליד יבנה... ברוכה הבאה!

בשלולית

New member
וואלה לא ידעתי שאנשים מכירים את

כפר הנגיד
מושבי הקט... אז מאיפה אתה?

TheWhiteTigris

New member
כל כך קרוב...

מיבנה. ועוד סיבה שאני זוכר את כפר הנגיד - אצלכם השתוללה שריפה גדולה שכמעט הגיעה לעיר שלי (וזה אומר גם לבית שלי כי אני קרוב לקצה הצפוני של יבנה...)

בשלולית

New member
יאאא נכון!! איזה מפחיד זה היה!!!

איזו טראומה...... וגם אני קרובה ליבנה.. אני ממש גרה מאחורי הואדי.. רואים את יבנה מהחלון שלי בחדר...

בשלולית

New member
חחחחחח פעם כבר דיברתי על זה

עם מישהו הוא עלה לגג שלו והשקיף עם משקפת... חחחח זה אשכרה שני מקומות שונים כל כך ואין תוך 5 דק' ברגל אני שם....

TheWhiteTigris

New member
אני עדיין זוכר את זה...

אמא שלי באמצע צהריים שלווים (איזה שלווים השמיים החלו להיות אפורים והריח היה מעושן...) באה לחדר שלי "רביב, תארגן לך כמה דברים ליתר הביטחון..." "למה?" "שריפה משתוללת בכפר הנגיד, ואומרים שהיא מתקדמת במהירות ליבנה. אפילו התחילו לפנות חלק מהתושבים..." איזה פחד זה היה לחשוב שהבית שלך ישרף בשריפה שכילתה כמה רחובות שלמים... (אל תשכחי שכל האיזור מצפון ליבנה מלא בעצים, וצמחיה יבשה ועבותה...)

בשלולית

New member
כן אני גם זוכרת את זה...

חזרתי מהביצפר והאוטובוס שמחזיר לא יכול היה לעבור בדרך הרגילה והוא עשה סיבוב כזה ולא נלחצתי... אתה יודע אקשן.. חח לא היה מפחיד כלכך... עד שהלכתי לסבא וסבתא, השכנים, ודודה שלי באה לשם כולה בוכה, (הבית שלה היה ממש מאחורי השריפה, הוא היה מאחורי בית מעץ והבית הזה היה מאחורי השריפה... ולראות בן אדם מבוגר בוכה, זה הכי מלחיץ בעולם! והיא הייתה בהיסטריה.. איזה פחד זה היה!! אבל לא ידעתי שאמרו שזה הולך להגיע ליבנה... אנחנו פשוט עזבנו את הבית, והלכנו לצד השני של המושב ואבא שלי צילם את הכל במצלמת וידיאו, ואחרי זה ערוץ 2 צלצלו אליו כי הם רצו לשדר את זה... טראומה שלא נשכח.... אמא של חברה שלי שגרה אז ממש קרוב לאיזור מאז, כל פעם שהיא מריחה עשן היא נלחצת.... אין זה עשה לכולם טראומה....

ChilD SouL

New member
../images/Emo72.gif ברוך הבא ../images/Emo72.gif

א.
על היום הולדת
ב. יוון מדהימה בזכות המאמן שנבחרת ישראל לא רצתה.
ואם כבר עסקנו בכדורגל אז... אני עדיין לא מאמינה שאנגליה הפסידה לפורטוגל.
ג. אתה מתאים. וגם אם לא, אפ'חד לא יסלק אותך.
ד. אני לארה, בת 18.

TheWhiteTigris

New member
סבא וסבתא?

מתי בכלל נישאנו?! ואת נהגת חדשה? בגילך? זה מסוכן, יהיה מצב חירום בכבישים...

ChilD SouL

New member
../images/Emo72.gif ברוך הבא ../images/Emo72.gif

א.
על היום הולדת
ב. יוון מדהימה בזכות המאמן שנבחרת ישראל לא רצתה.
ואם כבר עסקנו בכדורגל אז... אני עדיין לא מאמינה שאנגליה הפסידה לפורטוגל.
ג. אתה מתאים. וגם אם לא, אפ'חד לא יסלק אותך.
ד. אני לארה, בת 18.

ChilD SouL

New member
../images/Emo12.gif פעמיים../images/Emo35.gif למחוק... ../images/Emo4.gif ../images/Emo128.gif

למעלה