מותר להביע דיעה??

Black kitty1

New member
מותר להביע דיעה??

או.קיי אני יודעת שזה יישמע קצת מגעיל אולי אבל קראתי היום כמה מהמאמרים וקראתי את ההסהבר של דרור לשיר could it be any harder ורק רציתי להגיש שרוב הדברים שם ממש לא מדוייקים! התירגום שלך מאוד לא נכון עם יחסית הרבה שגיאות וגם ההסבר שלך..אתה פשוט מיתעלם מדברים ברורים כאילו אתה כותב בכוונה דברים לא נכונים שברור שהם לא נכונים! אני לא באה בכוונה לישפוט אותך או משו כי אני בטוחה שאתה לא עושה את זה בכוונה ושהישקעת במאמר הזה אבל אולי בפעם הבאה נסה קצת יותר לדייק עם העובדות?? (בבקשה אל תישנאו אותי שכתבתי את זה לא יכולתי להיתאפק...)

crazy4tc

New member
מותר להביע דעה אבל...

למה את מתכוונת??????????? איזה מאמר? מה לא מדויק?????. מה צריך לתקן?????. אם כבר דעה אז תסבירי את עצמך...

Drorrrrrr

New member
את מוזמנת לנתח את השיר כראות

עינייך, נשמח לקבל את הניתוח והוא אפילו יקבל מקום של כבוד במאמרים. עכשיו בקשר לניתוח שלי: 1) מה לא מדויק? 2) מתעלם מדברים ברורים? פרטי... אני נתחתי את השיר כראות עיני מנקודת מבטי ולא מנקודת מבט של אף אחד אחר.... על אילו עובדות את מדברת? לא כועס כי אין לי על מה לכעוס ולא שונא כי אין לי על מה לשנוא

Black kitty1

New member
טוף שאלה קטנה

אני אנתח את השיר בשימחה אבל רק שאלה 1- כאילו אני כותבת את "המאמר" שלי בתור הודעה רגילה בפורום ושמים את זה בפינת המאמרים?? איך עובד עיניין כתיבת המאמרים?

Drorrrrrr

New member
את כותבת ומעלה לכאן

או שלא מעלה לכאן (תלוי בהחלטה שלך) ובמקביל את שולחת לי את זה במסר ואני מעלה את זה בתור מאמר

Drorrrrrr

New member
הניתוח של Black Kitty1 עלה

אתם יכולים למצוא אותו כאן אתם מוזמנים להגיב פה או שם

crazy4tc

New member
אמממ... אפשר לשאול משהו?

לא ממש ראיתי הבדל גדול בין הניתוח שלך לבין זה של דרור... איפה הטעויות, והחלקים הוכל העיוותים חסרים האלה שדיברת עליהם? יהיה נחמד אם תכתבי פה מה לדעתך היה לא נכון ושאת תיקנת כי אני פשוט לא רואה את זה...

Drorrrrrr

New member
התגובה שלי ../images/Emo26.gif

"אני שוכב וגורם לעצמי להיות עיוור עם צחוק תיקון מהיר של התקווה זה מה שאני צריך ועכשיו אני רוצה להחזיר חזרה את השעות אבל אני יודע שפשוט אין לי את הכוח... הוא מספר פה על זה שהוא מעמיד פנים שהוא שמח ומאושר ולא כואב לו (כשזה לא באמת ככה), אין לו כבר תיקווה והוא פשוט אומר הלוואי ויכולתי להחזיר את הזמן לאחור אבל הוא יודע שהוא לא יכול". איפה הוא מספר שהוא מעמיד פנים? הוא אומר I lay down and blind myself with laughter- אני מעוור את עצמי עם צחוק- הוא מעדיף לשכוח הכל עם הצחוק, הוא רוצה לצאת מזה- הוא לא מעמיד פנים. חוצמזה שיש סברה שהשיר נכתב ע"י אלכס בעקבות עזיבתו של אמא שלו בגיל צעיר. כולנו מכירים את הסיפור המצער של אלכס. אמא שלו 'נעלמה' בגיל צעיר, והם לא בקשר כיום. יש סברה הטוענת שהשיר מדבר על זה. אין פה שום ביסוס לזה שמדובר לחברה. מדובר על אהבה, וזה יכול להיות גם אהבה לאמא.

TCgirl

New member
../images/Emo19.gif

אתה כל כך לא מדייק... אלכס כן בקשר עם אמא שלו, במיוחד כיום. זה הוא לא ראה אותה במשך 8 שנים לא אומר שהוא לא היה איתה בקשר.

TCgirl

New member
שכחתי להוסיף משהו נורא נורא ... |דג

חשוב: אלכס פגש את אמא שלו לפני בערך 9 או 10 חודשים, ככה שהם בקשר.

Drorrrrrr

New member
בעעעע תהרגי אותו ../images/Emo4.gif

וואו הוא ראה אותה לפני עשרה חודשים קשר מלבלב ופורח

TCgirl

New member
טוב ../images/Emo19.gif

אתה יודע, הוא לא יכול לטוס כל יום לגרמניה
וחוץ מזה - יש דבר כזה, שנקרא דואר... הוא יכול להתכתב איתה...

crazy4tc

New member
הוא לא יכול...

הוא עסוק מדי בלענות למכתבים שלך :) הוא אמר שהקשר בינהם ממש טוב עכשיו אבל לפי דעתי הוא לא משהו... אם תסתכלו בתודות של אלכס בחוברת של הדיסק תראו שהוא הודה לדבי- אמו החורגת ש"במבט לאחור היא היתה אמא הרבה יותר טובה משהאמיתית אי פעם תוכל להיות..." הוא גם אמר משהו דומה באיזשהו ראיון... אם הם נפגשו רק אחרי שהוא אמר דברים כאלה רעים עליה אז כנראה שהקשר בינהם לא כל כך טוב... :(

למעלה