מותר לבקש משהו?

loquado

New member
החתימה המתבקשת

היי קיבלתי את העניין הבא במייל לפני שבועיים, ולאחר שלוש דקות נפל לי האסימון ורצתי לחתום. הגיע עוד אחד ורציתי שגם אתם תדעו. This petition asks the United Nations to treat > > suicide bombings as war > > > > crimes and that those who inspire them be > > prosecuted by the > > International > > > > War Crimes Tribunal. > > > > > > > > The Call for UN & World Leaders to Prosecute > > Organizers of > > > Suicide/Homicide > > > > Bombings, performing acts of terror against > > Civilians, as War Criminals, > > > was > > > > initiated by Scholars for Peace in the Middle > > East and written by Dr. > > > Edward > > > > S. Beck. > > > > > > > > > > > > 1 [one] million signatures are being sought for > > this petition. Click on > > > the > > > > following and please take 10 seconds to sign. > > > > > > > > > > > > http://www.PetitionOnline.com/bombings/petition.html > > > > > > > > > > > > If you can, please cut and send this message to > > other friends, of > > whatever > > > > faith, who might also agree to sign the > > petition. > > > > > > > > Thanks in advance.

loquado

New member
מספרים בטימבקטו

A priest and an Australian shepherd met each other in the final of a TV quiz show. After answering all the normal questions, they were neck-and-neck with the same number of points and the quizmaster had to set a deciding question. The question was, to compose a rhyme in 5 minutes including the word "Timbuktu". After 5 minutes, the priest presented his poem : "I was a father all my life, I had no children, - had no wife, I read the bible through and through on my way to Timbuktu..." The audience was thrilled and celebrated the churchman as the certain winner. However, the Aussi stepped forward and recited: "When Tim and I to Brisbane went, we met three ladies cheap to rent. They were three and we were two, - so I booked one and Tim booked two..."

אטיוד5

Active member
אני מבין ש ...

הפואנטה היא ש booked-two דוגמא מצויינת לשני חוכחים ברצף.

מוגג

New member
מותר לבקש משהו?

מכיוון שמדובר ב"תרבות עברית" אשמח מאוד לקרוא עברית בפורום. המרשתת מלאה טקסטים בשפת עם לועז, ואילו העברית יקרת המציאות. אני נכנס לפורום בתום יום עמל (עאלק..) כדי להשכיל ולהתבדר (כן, גם זה) בעברית. קיבלתם בליבול (דוא"ל) נהדר באנגלית/צרפתית/פורטוגלית/טורקית ואתם חייבים לשתף אותנו בתוכנו, אנא צרפו תרגום. אני לא מוצא טעם ב"העתק/הדבק" של בדיחות בליבול (דוא"ל)והקריאה של פואנטות באותיות לטיניות מייגעת אותי. זאת בקשתי האישית ואינה מחייבת איש. תודה על התשומת.

Idan91

New member
מותר להגיד משהו?

אין (סוף ל)מתמטיקה!

pencilbox

New member
מתנצל מראש

מזנב בעצם. כעובר אורח בפורום, מצאתי לנכון להעתיק ולהדביק את הטקסט הלועזי, במטרה לפתח דיון על ההבדלים בין עברית לאנגלית, כשההנאה מהפואנטה המולעזת היא ערך מוסף. ביקשת להוסיף תרגום, ובמקרה שלי באמת הכל התחיל כשניסיתי לכתוב תרגום של הטקסט המבלובל (בלתי מבוייל) והמבולבל. לאחר שראיתי שזה לא ממש עובד, החלטתי להציג את הטקסט כפי שהוא ולתת לכם את זכות פיתוח הדיון, ולנסות להבין בעזרתכם למה בעברית זה ככה ובאנגלית זה ככה. אני מאד נהנה להחכים וללמוד בנושאי בלשנות ועברית, אך לרוב אין לי מה לתרום ואני מעדיף לקרוא מאנשים המבינים בזה קצת יותר ממני, לכן העליתי את הנושא בצורה הלאקונית בה העליתי אותה. אם אתה מתייגע בקריאת poentot, אתה תמיד יכול לגשת לפתיל הסמוך ולקרוא אותו במקום. אם ההודעה תייגע ולא תעניין מספיק אנשים היא לא תוקפץ, וכך נדע שהיא באמת לא באמת מעניינם של יושבי הפורום, וזה מיתרונות התפוז הקופץ. אין חובה לקרוא כל הודעה בפורום, ואתה ודאי יודע זאת טוב ממני. המשיכו בדיונכם הפוריים, ואשתדל לא להפריע, ולתרום כשיהיה לי. בהושטת יד לשלום, פנסילבוקס הפסיבי, אשר מחכים מהצד. ולהתראות היום אולי. _______________________________________.............._____________________ |%%%%|%%%%%|%%%%%|%%%%%|%%%%%|..פה אין.|%%%%%|%%%%%|%%%%%| |%%%%|%%%%%|%%%%%|%%%%%|%%%%%|....תא....|%%%%%|%%%%%|%%%%%| =======================================.............================= ולסיום, יש לי תמונה של גנגי בעוד מאתיים שנה:

דווקא היה נחמד מה שהבאת

ולא נראה לי שזה מה שמוגג התכוון אליו, ביחוד שהתעורר דיון אם זה יכול לקרות גם בעברית. נראה לי שמדובר בטקסטים ארוכים יותר שדורשים מעט יותר מאמץ לקרוא אותם (בלי לזלזל כבוא זה ברמת האנגלית של אף אחד כמובן, רק שיותר נוח לקרוא עברית.

pencilbox

New member
איזה מעפן אני

רק עכשיו שמתי לב שאולי לא התכוונת אלי בכלל. והשקעתי זמן כה רב בנאום תרצני ובבניית תאים, הנוטים ליפול ככל שמתרחבת חלונית הפייבוריטס (מוע-דפים), רק בשביל שתהיה איזו פואנטה. השעה השעה. אבל לא נורא, אני עומד מאחורי מילותיי. והולך לישון.

למעלה