מותר ואסור בהנקה

מיני3

New member
../images/Emo207.gif מעוניינת לרכוש משאבה חשמלית,

איזו משאבה מומלצת? והאם אפשר לרכוש אותה דרך קופ"ח? (יש לי משאבה ידנית שמעייפת אותי...)

המצפים

New member
נצל"ש - שאלות בנושא שאיבות

א. אם אני קודם מפעילה את המשאבה (אמדה לקטלין) ואח"כ מחברת את הקאפ לשד זה בסדר? אותו דבר הפוך - מנתקת מהשד ואז סוגרת(מטעמי נוחות, מפני שלפעמים אני מניקה במקביל) ב. אם אני צוברת מכמה שאיבות ביום כמות שאני מעוניינת להקפיא יחד אז כל נגלה לקרר ורק בסוף את הכמות הרצויה להקפיא? זה בסדר? ג. שתי שאיבות בעבודה - איך מנקים בין לבין? ד. נניח והכנתי בקבוק שאוב והוא שהה במקרר כמה ימים ללא שימוש - ניתן להקפיא? אפשר לחלק ל-2 שקיות ולהקפיא?

daniela15

New member
אני גם שמעתי המלצות על ספקטרה 2

בכל אופן , אם את מתכוונת לשכור משאבה מיד שרה , לפגים יש עדיפות עם הצגה של מכתב מרופא.. מקבלים את המשאה מהר. נראה לי שקודם עדיף לשכור על מנת לראות שהיא מסתדרת עם המשאבה. בהצלחה ומזל טוב

א. אין לי מושג

ב. ברגע שהאחרון קורר, ואפשר לאחד עם השאיבות הקודמות - אפשר להקפיא. ג. עם מים חמים וסבון. אפשר לשפוך על מים רותחים לתוספת. יש מי ששומרת ככה, בתוך שקית, במקרר. ד. מקפיאים תוך 24 שעות, 48 גג. אפשר לחלק לכמה מנות שרוצים (חילקתי פעם שאיבה אחת ל-5 שקיות...)

MR SNOOPY

New member
הנה כמה טיפים משואבת כמעט בלעדית

במשך חודש וחצי רק שאבתי (עכשיו אני גם קצת מניקה ישירות) מאוד ממליצה על הספקטרה 2 - היא גם דו צדדית, היא גם שקטה. בהתחלה הייתה לי משאבה כמו טרקטור מיד שרה- אסון- אל תעשו את זה!! שקיות אני קניתי משהו פשוט במוצצאים - זה 20 שקיות בשלושים שקל. לא צריך לשלם למדלה 70 שח על שקיות!! ישגבול!@ עוד עזרה תכתבי לי מסר או כאן

נטלי22

New member
ולעניין היועצת- דוריס ספרר מגיעה

לפתח תקווה לביקורי בית, והיא מדהימה. אין עליי כרגע את הטלפון, אבל הוא מופיע כמעט בכל הרשימות האפשריות...

ואם לנסות, כדאי להתחיל ב...

מוצרי חלב, הכי נפוץ. (לוקח שבועיים להתנקות מהמערכת) ירקות ממשפחת המצליבים - כרוב ושות'. אבל - לכל אחד זה משהו אחר, אישי שלו. מה שעזר לבת שלי, למשל, היה העובדה שפסח נגמר...

kanga

New member
אני דווקא חושבת הפוך

וזה גם מה שהנטורופת שלי המליץ לי - לא לאכול: מוצרי חלב פרה (צאן מותר), מצליבים ,קטניות, פירות וירקות לא מבושלים, מוצרי חיטה (בעיקר כאלו עם שמרים). זה די מבאס אבל לאט לאט אני מוסיפה דברים. למשל חיטה באמת מפריעה לה נורא אבל מוצרי חלב בכמות קטנה ממש לא. ככה אם משהו מפריע לה קל יותר לבודד כי את מוסיפה משהו אחד. הגוף כבר נקי ולכן התגובה מיידית. אצלנו (ושמעתי על עוד נשים) הקטנה אלרגית לחצילים
קישואים ועגבניות גם מאותה משפחה ולפעמים יוצרים תגובה דומה. הכי חשוב - להקשיב לקטנים. בהצלחה

shlomitit

New member
קישואים?

דווקא ממשפחת הדלועים, לא סולניים. בכל מקרה, כשאני הלכתי לאיילת מטוטלת היא המליצה לי להימנע גם מקישואים, אבל זה אינדיבידואלי, אם בכלל יש בזה משהו. בסוף שום דבר לא עזר, אגב. (אם כי, קשה לדעת, כי אצלנו היתה תמיד גם פורמולה.)

d i n o l e

New member
אבל בשיטה שלך את אוטומטית מניחה

שיש בעיה. ונראה לי שרוב אין.

צימעס

New member
הבעיה כזאת:

אם יש לילד גזים, ומנחשים שזה מאוכל של אמא, סביר (כלומר נפוץ) שזה יהיה קשור למספר מאכלים. אם מורידים מאכל אחד, נשארים האחרים (שמהם תאכלי עכשיו, יותר, כדי לא להשאר רעבה). ככה יכול להיות מצב שלא רואים שיפור, למרות שהמאכל שהורדת מפריע. לכן אני מעדיפה לאבחן (מטוטלת/אייפק וכיו"ב)

meira05

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo222.gif הנקה בתאילנד

בעוד כשבועיים אנחנו טסים לתאילנד עם תמר שתהיה אז בת 9 ח'. תמר עדיין יונקת ולי אין בעיה להניק בציבור. האם מישהי יודעת מהו הלך הרוחות לגבי נושא זה בתאילנד? האם זה נחשב מעשה שלא ייעשה? בתודה, תמר ואמא

אפרתי פ

New member
איזה כיף לכם!

אנחנו היינו בתאילנד לפני שנה בדיוק (והיום הילד בן שלושה חודשים
). לא יודעת לענות - אבל בטוחה שידעו לענוןת לך בפורום "המזרח הרחוק" - יש שם מומחי תאילנד ואנשים שגרים שם. תהנו!

למעלה