א. אם אני קודם מפעילה את המשאבה (אמדה לקטלין) ואח"כ מחברת את הקאפ לשד זה בסדר? אותו דבר הפוך - מנתקת מהשד ואז סוגרת(מטעמי נוחות, מפני שלפעמים אני מניקה במקביל) ב. אם אני צוברת מכמה שאיבות ביום כמות שאני מעוניינת להקפיא יחד אז כל נגלה לקרר ורק בסוף את הכמות הרצויה להקפיא? זה בסדר? ג. שתי שאיבות בעבודה - איך מנקים בין לבין? ד. נניח והכנתי בקבוק שאוב והוא שהה במקרר כמה ימים ללא שימוש - ניתן להקפיא? אפשר לחלק ל-2 שקיות ולהקפיא?
בכל אופן , אם את מתכוונת לשכור משאבה מיד שרה , לפגים יש עדיפות עם הצגה של מכתב מרופא.. מקבלים את המשאה מהר. נראה לי שקודם עדיף לשכור על מנת לראות שהיא מסתדרת עם המשאבה. בהצלחה ומזל טוב
ב. ברגע שהאחרון קורר, ואפשר לאחד עם השאיבות הקודמות - אפשר להקפיא. ג. עם מים חמים וסבון. אפשר לשפוך על מים רותחים לתוספת. יש מי ששומרת ככה, בתוך שקית, במקרר. ד. מקפיאים תוך 24 שעות, 48 גג. אפשר לחלק לכמה מנות שרוצים (חילקתי פעם שאיבה אחת ל-5 שקיות...)
במשך חודש וחצי רק שאבתי (עכשיו אני גם קצת מניקה ישירות) מאוד ממליצה על הספקטרה 2 - היא גם דו צדדית, היא גם שקטה. בהתחלה הייתה לי משאבה כמו טרקטור מיד שרה- אסון- אל תעשו את זה!! שקיות אני קניתי משהו פשוט במוצצאים - זה 20 שקיות בשלושים שקל. לא צריך לשלם למדלה 70 שח על שקיות!! ישגבול!@ עוד עזרה תכתבי לי מסר או כאן
מוצרי חלב, הכי נפוץ. (לוקח שבועיים להתנקות מהמערכת) ירקות ממשפחת המצליבים - כרוב ושות'. אבל - לכל אחד זה משהו אחר, אישי שלו. מה שעזר לבת שלי, למשל, היה העובדה שפסח נגמר...
וזה גם מה שהנטורופת שלי המליץ לי - לא לאכול: מוצרי חלב פרה (צאן מותר), מצליבים ,קטניות, פירות וירקות לא מבושלים, מוצרי חיטה (בעיקר כאלו עם שמרים). זה די מבאס אבל לאט לאט אני מוסיפה דברים. למשל חיטה באמת מפריעה לה נורא אבל מוצרי חלב בכמות קטנה ממש לא. ככה אם משהו מפריע לה קל יותר לבודד כי את מוסיפה משהו אחד. הגוף כבר נקי ולכן התגובה מיידית. אצלנו (ושמעתי על עוד נשים) הקטנה אלרגית לחצילים
קישואים ועגבניות גם מאותה משפחה ולפעמים יוצרים תגובה דומה. הכי חשוב - להקשיב לקטנים. בהצלחה
דווקא ממשפחת הדלועים, לא סולניים. בכל מקרה, כשאני הלכתי לאיילת מטוטלת היא המליצה לי להימנע גם מקישואים, אבל זה אינדיבידואלי, אם בכלל יש בזה משהו. בסוף שום דבר לא עזר, אגב. (אם כי, קשה לדעת, כי אצלנו היתה תמיד גם פורמולה.)
אם יש לילד גזים, ומנחשים שזה מאוכל של אמא, סביר (כלומר נפוץ) שזה יהיה קשור למספר מאכלים. אם מורידים מאכל אחד, נשארים האחרים (שמהם תאכלי עכשיו, יותר, כדי לא להשאר רעבה). ככה יכול להיות מצב שלא רואים שיפור, למרות שהמאכל שהורדת מפריע. לכן אני מעדיפה לאבחן (מטוטלת/אייפק וכיו"ב)
בעוד כשבועיים אנחנו טסים לתאילנד עם תמר שתהיה אז בת 9 ח'. תמר עדיין יונקת ולי אין בעיה להניק בציבור. האם מישהי יודעת מהו הלך הרוחות לגבי נושא זה בתאילנד? האם זה נחשב מעשה שלא ייעשה? בתודה, תמר ואמא