מותר גם לי לשתף?

מותר גם לי לשתף?

אז תחילת שבוע היתה לאהבתי הראשונה יומולדת. לאחר התלבטויות שהחלו שבוע שעבר כשנזכרתי בכך החלטתי שלמרות הנתק אהיה מנומסת ואשלח מזל טוב. כמובן שלא קיבלתי תודה. לא מופתעת אבל כן צורם לי איפה שהוא.. אני בסדר בנות?

פארדיגמה...

אני מניחה שיצאת מכלל הנחה שהיא קראה את ההודעה ממך, ולא הגיבה. אולי הנייד שלה הלך לאיבוד? יש מקרים כאלה לא? אולי היא לא קיבלה ... תאמיני לי מהמקצוע שלי אני יודעת שגם זה קורה... וקורה גם שהיא עברה הלאה... שיש לה חברה.... ושזה לא מתאים לה יותר.... שהיא במקום אחר לגמרי.... שיש לה את המקום שלך בלב שלה.... אבל יש לה מקום גדול יותר למשהי שאיתה בזוגיות.... הכל יכול לקראת. אני לא הייתי רוצה לדעת שבת הזוג שלי קיבלה הודעה כזאת מהאקסית שלה שעדיין זוכרת את היום הזה, כי מי שזוכר סימן שאדם זה עדיין יקר לליבו לא? אני למשל לא שוכחת אף שנה...
למרות שאני ושיכחה זה צמד חמד.. מילים נרדפות ממש... זקנה בת 89 זוכרת טוב יותר ממני... קודם כל אל תקחי ללב. נכון זה פוגע שאת נשארת ככה באוויר... ומצד שני... מתוקה... אולי זה הסימן... להפסיק לשלוח... אולי זה לא מתאים לה כבר והיא כי אם היה מתאים היתה דואגת ל''החיות'' את זה ולהחזיר לך תודה... ואולי... אולי כל זה פארדיגמות... תמשיכי הלאה. על תחשבי על זה בכלל... זה לא קשה עם מתעסקים עם ה''הלאה'' אל תקחי ללב... לריאות זה גם לא משהו... אומרת וחושבת על הסיגריה הבאה שלי. ''הלאהההה כי צריך ללכת הלאהההה כן ללכת הלאהההה ולא להרתעעע'' :)

חח היא סטרייטית בכלל

וכן אני יודעת שאני לא אמורה לקחת ללב וכן להרפות אבל...הייתי ברגע של חולשה. מותר לכולנו לא?:)

חח היא סטרייטית בכלל

וכן אני יודעת שאני לא אמורה לקחת ללב וכן להרפות אבל...הייתי ברגע של חולשה. מותר לכולנו לא?:)

למעלה