מותר גם להשוויץ ??

אמיר.

New member
מותר גם להשוויץ ??

אספתי את מספר 3 מהגן (בן ארבע) מספרת לי הגננת היום בבוקר הילד אסף את כל הילדים סיפר להם את `מיץ פטל` בעל פה. (אין לי מושג מתי למד את זה .. הוא לא יודע לקרוא...) רק כשהגננת אמרה לו שהגיעה שעת התפילה הוא ניאות לעצור אבל הבטיח ``נמשיך אחרי התפילה`` ... בבית בדקנו חברים הוא יודע אפילו את הניואנסים... מת עליווווווווו (וגם על שאר השלשה כ``י)

מוזר...

לא יצא לי מה שכתבתי בגוף ההודעה.. חבל..דווקא היה נחמד. על כל פנים.. בטח מותר להשוויץ.. ובן 4 מדקלם מיץ פטל?? יפה יפה... בטח דומה לאבא (=איש הספר(-;..) ואני דווקא אהבתי את ה- ``מס` 3 ``.. מצחיק..

נקיטה...

New member
אמיר...

בטח שמותר להשוויץ... בטח... בשביל זה הם ילדים ואנחנו גדולים ואנחנו ההורים שלהם גם בשביל להשוויץ בהם... אבל יודע... לא אהבתי את התיוג ``מס` 3``... היה בזה נימה כזו... אל תכעס... סתם משהוא שהציק לי. חוץ מזה שיבוא ... שיבוא אלי... אני זוכרת את מיץ פטל בעל פה עוד מימי ילדותי שלי... שהיתי מחייבת את ההורים שלי להקריא לי אותו שוב ושוב... ועכשיו ילדיי עושים לי את זה. יודע... עד היום אני מתרגשת כשמגלים שהוא, מיץ פטל... ארנב. אני מופתעת כזו... יאללה תן לו נשיקה... ותשוויץ חופשי! נקיטה

למעלה