מותר בהנקה

Snagit

New member
אנטיביוטיקה בהנקה

היי לצערי אני עם דלקת בשתן הרופאת משפחה הביאה לי אנטיביוטיקה - צפורל ואמרה לי שאפשר לקחת אותה בהנקה אני עדין חוששת לקחת, למרות שהכאב כבר בלתי נסבל מותר לקחת? אם אני זוכרת נכון גם היה אתר תרופות שמספק את המידע הזה, למישהו יש לינק? תודה

סיקאנדה

New member
הנקה וטיפול שיניים

איזה באסה היום בארוחת הבוקר נשברה לי סתימה וחתיכת שן.. מניקה את ארן בן 11 חודשים.. מה הנוהל לגבי זריקות הרדמה? תודה מראש

מאמינקה

New member
צפורל מותרת בהנקה

יש לינקים בקישורי הפורום וגם מאמר כללי בנושא, בכולופן הכתובת המומלצת היא המרכז הטרטולוגי בבילינסון שפרטיו נמצאים בטאגליינס. החלמה מהירה

הדס123

New member
עד כמה שידוע לי, אין בעייה

עברתי טיפולי שיניים עם זריקות הרדמה ואני מניקה.

א ג מ י ם

New member
אנטיביוטיקה בהנקה 500 מ"ג הרופאה נתנה לי

מה דעתכם קיבלתי בגלל דלקת באוזן טיפות אוזניים dex otic {אנטיביוטיקה} אוטריוין גל לאף ומוקסיויט פורטה 500 3 פעמים ביום ל 10 ימים הרופאה אמרה שמותר בהנקה מה דעתכם באמת מותר זה מפחיד אותי בבקשה עזרה

nubi

New member
הכתובת לבירור

זה המכון לתרופות בהנקה בבי"ח בלינסון.

מאי 972

New member
קלבטן מותר?

הקטנה בת תשעה חודשים. שתינו חולות עם וירוס בטן. עבורה קיבלתי מינרלי + הנחיה להמשיך להניק. אבל אני גמורה לגמרי.. בהריון הרשו לי שאלה אם בהנקה גם מותר

יופי עכשיו אני קוראת../images/Emo10.gif

שבוע שעבר שתיתי את זה של הילדים (מודה שיא הגועל בשבילי) אבל התפתלתי מכאבי תופת. יש לי תחושה שזה גם עזר לו כי הוא שילשל באותו יום איזה 829734982 פעם ואחר כך התחילה גם אצלו רגיעה. היה בבית וירוס עצבני... טוב למדתי לפעם הבאה אבל מודה היו לי כאבים סיוטיים וזה הציל אותי.

הצילו!

סליחה שפתחתי הודעה חדשה,לא מצאתי שרשור מתאים.. אני חולה,שלושה ימים בבית עם כאב גרון, צינון קשה ועכשיו גם כאבי ראש מטורפים.. א. איזה משככי כאבים מותר בהנקה? אני לא חסידת כדורים אבל אני לא מתפקדת ככה..אקמול?אופטלגין? ב. אני ממש מפחדת שכמויות החלב שלי יירדו, אני מניקה את בני, בן 4.5 חודשים, הנקה מלאה(אצל המטפלת אוכל שאוב וגם קצת סימיליאק,כי גם ככה אני לא שואבת מספיק) שלושה ימים עכשיו אני אוכלת ממש מעט אם בכלל, היום התחלתי לשאוב 12 אחרי שפעם אחרונה הוא אכל ב7 וחצי (לא אכלתי כלום מאז) ויוצאות טיפות בודדות!!! מילא לא יהיה לי בשביל המטפלת מחר, אבל מה יקרה שהוא יגיע הביתה? עוד שעה וחצי? באמת מתמעט לי החלב? מה עושים????? עזרו לי בבקשה,אני קצת לחוצה מזה... תודה..

עם אקמול אין בעיה, לקחתי ועדין לפעמים כשצריך.

אופטלגין לקחתי בבית חולים אחרי הניתוח אבל לאחרונה יש פירסומים שזה עובר בהנקה. הגוף שלך נלחם במחלה ויש פחות חלב, שיאכל יותר תחליף , תמשיכי לשאוב גם אם לא יוצא הרבה כדי שימשיך הרפלקס וגם להאכיל אותו, אם לא יספיק לו אז תתני לו תחליף גם בבית. החלב יחזור להיות כמו שהיה.

תודה!

לקחתי אקמול וזה עזר מאד.. הבחורצ'יק ישן עכשיו, האכלתי אותו מקודם והוא היה שבע,אני חושבת.. כשיתעורר ילך עם אבא שלו ללמוד (פה ליד הבית) כדי שיתאוורר קצת מהבית המלא חיידקים..הוא כבר מצונן אבל אני מפחדת על הגרון שלו. מקוה שלא נצטרך לתת לו תחליף בבית,מספיק לגמרי שהוא נאלץ לאכול אצל המטפלת!! תודה רבה על התשובות..

Eמא 2B

New member
לא צריך תחליף בבית

בשאיבה יותר קשה להוציא כמויות בזמן מחלה, אבל כשהוא יונק הוא יצליח להוציא את החלב שהוא זקוק לו (כמובן, תעקבי ותראי שיש לו מספיק חיתולים עם פיפי בהיר אם את לא בטוחה)

האם מותר לקחת ויטמינים בהנקה? ועוד שאלה

לקחתי B12 וזה עושה ריח נוראי בשתן - האם הקטנה שלי מרגישה בכך? אני לא יודעת אם זה קשור אבל ביומיים האחרונים יש גם ירידה בחלב, אני לא יודעת ממה זה קרה פתאום. עד עכשיו בעיקר הנקתי פלוס סימילאק בלילה. עכשיו - והקטנה כבר בת 4 חודשים - פתאום פחת החלב והיא נשארת רעבה אלא אם כן אני נותנת גם סימילאק. . לא יודעת מה לעשות

אפרת_ח

New member
מותר לקחת ויטמינים בהנקה, הסימילאק הוא שמפריע

הגוף מייצר חלב בתגובה לריקון השד. כאשר אמא רק מניקה, יש "קפיצות גדילה" במהלכן התינוק יותר רעב ואז יותר יונק, כלומר מרוקן את השד לעיתים קרובות יותר, ובתגובה גוף האם מייצר יותר חלב. כאשר את משלבת תמ"ל את פוגעת במנגנון הזה וכך החלב הולך ומתמעט. הפתרון פשוט - להפסיק עם הסימילאק ולהניק לפי דרישה

תודה על התשובהת אני הרגשתי את קפיצות הגדילה

שהיא היתה על הציצי יותר מתמיד אבל בפועל נשארה רעבה ובגלל זה הוספתי סימילאק , לא להיפך. איך בכל זאת ניתן להגביר כעת את ייצור החלב?

למעלה