מותר........?או אסור......?

*יערית

New member
מותר........?או אסור......?

לפתוח שרשור חדש?

*יערית

New member
אז ככה.......

מול מה אנחנו עומדים בחיים? והם קצרים...... מהי תכלית חיינו?

*יערית

New member
מממממממממממ

סקס שקרים וודיאו
(היום זה dvd) הענה בפעם אחרת....

עוף כנף

New member
יערית...

מול מה אנחנו עומדים בחיים? מהי תכלית חיינו? Wow!!! הלא כל חיינו אנחנו בחפוש אחרי התשובות לשאלות האלה...

*יערית

New member
מה וואו??????

מה וואו??ו *יערית ו√ כולנו מעלים בעיות ותהיות לגבי חיינו לגבי עברינו ועתידנו.. אז הנה אנחנו כן רודפי אושר יש שרודפי אושר יש שנכנסים לתוך עצמם בכדי לחפש את עצמם ויש שמצאו את הכל אך עדיין חסר להם משהו, יש שמצאו עצמם בתורה ובכתוביו וזה בשבילם האושר האין סופי ויש שעדיין מתהלכים כמו זומבי ברחוב ואנחנו קוראים להם:מחפשים את עצמם התכלית שלי מאז שהייתי ילדה קטנה...... להיות שלמה עם עצמי ומה שאני וכמובן שיקבלו אותי כפי שאני בלי לשנות אותי. אז השלמות לגבי עצמי נמצאת בעיצומה.. ואת האחד שיקבל אותי כפי שאני ללא שינויים הוא קיים ונמצא.... ופתאום אני שואלת...את עצמי.... הנה האושר שחיפשת כ"כ..אבל משהו נשאר שם תקוע.. תמונות העבר ממענות לעזוב..לא נותנות לי להמשיך הלאה.. בתקווה להפטר מהם יום אחד..... אחרי שההיה שלמה עם עצמי כל דלתות העולם יפתחו לפניי!

עוף כנף

New member
מטרות עכשיויות

השאלות ששאלת הן שאלות מאד מאד מאד מורכבות... כשראיתי אותן נזכרתי בתקופות ארוכות של תהיות על תכלית החיים, תקופות בהן חשבתי גם על זן פרפרים שאורך חייהם הוא כשבועיים מרגע בקיעתם מעטיפת הגולם... כשכל תכליתם היא יצירת דור חדש של פרפרים שיחיו גם הם שבועיים לאותה מטרה.... אני מפרידה בין "הצבת יעדים" לעתיד, לבין תכלית החיים. אז מטרותי כרגע הן, כמעט כמו שלך, להיות שלמה ולהרגיש טוב עם עצמי, ועוד כמה יעדים אישיים.. תכלית חיי???? עדיין לא הצלחתי להבין. ומשהו שנכתב ע"י חברה אמריקאית שמטרתה שפור איכות החיים (בתרגום מאנגלית): לכל אדם יש מטרה ייחודית. אנשים מתחילים להגשים את הפוטנציאל היצירתי כאשר הם מגיעים לדרגה גבוהה של סדר בחייהם, כאשר משלח ידם והמודעות העצמית שלהם נמצאים בקו אחד עם מטרתם העצמית. ההגדרה היסודית ביותר לכוח העצמי היא היכולת להכיר במטרה העצמית של כל אחד, הראיה העצמית היא המפתח לכוח. הראיה מהווה את תמונת העתיד שכל אחד רוצה ליצור. מה שאדם מאמין בו, במודעות שלו, נוטה להגשים את עצמו במציאות. הבעיה נוצרת כאשר לאנשים אין קשר ממשי עם מטרותיהם האישיות, והם רודפים אחרי יעדים הנוגדים אותם. זה גורם לקונפליקט פנימי, שמגביל את כוחם של האנשים, ומאלץ אותם להפוך מניפולטיבים בדרך להשגת יעדיהם. זו הסיבה שנוצר כח יצירתי אצל אנשים שמיישרים קו עם מטרותיהם האישיות. אנשים יצירתיים מאד עוברים תהליך חזק ומתוגבר יותר כאשר הם נמצאים בקו אחד עם הפנימיות שלהם. התוצאות שהם מגיעים אליהם בחייהם עקביות מול מטרתם הפנימית, מה שמוביל להבנה טובה יותר של מטרה זו, מחויבות רבה יותר לחלום, וכתוצאה מכך,- יישור קו עם היכולת היצירתית שלהם. על כל אדם להגדיר לעצמו את מטרותיו, כפי שמשתקף מהמבנה האישי, מהאמונות וממערכת הערכים העצמית שלו.

ophra

New member
וואוו.... כבד..... ../images/Emo4.gif

מנסה לחשוב ביחד עם הכתיבה.... אני אדם לא דתי ולא מאמין לכן התשובה האפשרית של: "תכלית חיי היא להגיע בעולם הבא לגן עדן" היא לא אופציונלית מבחינתי (לפעמים דווקא חבל לי שזה ככה, זה יכול היה לעשות את החיים להרבה-יותר-פשוטים....) אני מניחה שתכלית חיי היא יצירה יצירה ויצירתיות יצירה של ילדים, של חיים חדשים וגידולם לאנשים (אין ספק שעד היום זו יצירת חיי המוצלחת ביותר... |
| יצירה של חיי האישיים, זוגיות, משפחה, עצמאות, כל דרך שאבחר... יצירה בעבודה - לעשות משהו יצירתי, וזה לא משנה מה התחום שבו אני עוסקת, משהו שיתרום, שישפר את המערכת שאני חיה ועובדת בה, שאני ארגיש שהיה לי חלק באיכות של התוצר הסופי כפי שהיא תהיה בסופו של דבר מבולבל? אני מניחה שכן אבל גם אני עדיין מבולבלת מהשאלה שלך.... שיהיה שבוע פורה ונעים

קורלציה

New member
אין תכלית...לפחות לא כזו שיש לנו

יכולת להגדיר...אין גם אלוהים, אין הארות,אין ניסים, ואין קסמים..יש הרבה שאיננו מבינים, והרבה שאנו מבינים לא נכון,רק היומרנות שלנו ממציעה לנו תשובות, להרגיע את סקרנותה...אתה נולד, אתה חי. אתה מת...נורא פשוט. מכוון שהתהליך לרוב לוקח לא מעט זמן מומלץ להנות מזה,בשביל זה צריך לעבוד...וזה כבר יכול להיות יותר מסובך.

האם הוא שם?

כל אחד באמונתו יחיה, אחד חושב שהוא קיים ואחד לא, אחד חושב שהוא רוח ואחד חושב שהוא פס.. אבל זה לא מה שחשוב, כל אחד נאחז במשהו אחר כדי לשרוד את חייב, כדי שיהיה לו משהו להאחז בו, להאשים אותו ולכבד אותו.

*יערית

New member
אסטרו......

שמת לב למי עניתי? עניתי לקוקו....הוא כתב מאמונתו שלו ונכון כל אחד באמנותו יחיה. ועכשיו ההימנון..... וירושששליייייםםםםםםםםםםםםם

קורלציה

New member
ממש לא שכחתי.....

רק אנשים שמתימרים לעיתים לדבר בשמם של כאלו או אחרים יבחרו בלציין זאת. לי זה תמיד היה ברור את מי אני מיצג פה.

הבנת יערית ../images/Emo3.gif איך הוא קלט אותך../images/Emo6.gif

איך אומרים על ראש הגנב בוערת הכובע חחחחחחחחחחח

יערית שאלת שאלה שימים שלמים

ולילות אפשר לדון ולדוש בה, ואכן כך עשיתי הרבה שנים. יום אחד הגיעה ההארה - מה זה משנה בעצם מה התכלית? אנו חיים,חיינו ניתנו לנו במתנה ואני החלטתי שאת המתנה הזאת איני מתכוונת לבזבז סתם כך... משתדלת ללכת כל הזמן עם התחושות שלי וגם אם לפעמים טועה רואה כל חוויה כהתנסות מעניינת.כל מה שעושה,עושה מתוך אהבה ,מתוך אמונה שזה מה שאני רוצה ובוחרת לעשות. גמישה ומשתנה בהתאם לחוויות שנקרות בדרכי,לא נאחזת בשום דבר. אתמול קיבלתי מחמאה נפלאה " את ממש ילדה" כן,זו היא תכלית החיים לחיות כמו ילד - מתוך שמחה. מקווה שהבנתם אותי,כתבתי מתוך הרהור ואולי יצאתי לא ברורה...

ועל זה קבלי ../images/Emo25.gifלפני שתתחילי

לנגוח..... כן אני ברורה ואני פה מה שאני בכלל יותר ממה שאני בפרט אני מה שאני מה שאני מה שאני

למעלה