מותו של פורום

La Gamba

New member
מהרגע שהשארת הודעה שם

יכולת כבר לכתוב "פרפורי גסיסה". כל עוד שיש הודעות- הוא חי! (שים לב לכל ה'אקשן' שיש בפורום עם פרסום ההודעה על סמים בהוד השרון)

yoyoni

New member
בני על מי אתה עובד

אני ניסיתי להחיות את הפורום הזה כשהגבתי ככה בעניין הסמים, וכלום. אין עם מי לדבר אין עם מי לריב. מה זה הפורום המעפן הזה בני באמת. אפשר לחשוב שאתם לא גרים כאן בכלל, עד שיש משהו ממש מסעיר וממש דורש תגובות, יש מקסימום 3 תגובות. ברצינות. שימו לב שהפורום הזה מכיל בערך פי 8 יותר הודעות פרסומיות מאשר הודעות עם תוכן, אז צריך לעשות משהו בנידון. הפורום הזה צריך להיות משהו שאנשים יכנסו אליו כל יום על מנת לבדוק מה השתנה, לחפש מוצא לדעות שלהם. כל מה שאני רואה פה זה פרסומות של תפוז או אנשים שמחפשים דירות. לא שיש לי בעיה עם זה, לגיטימי לחלוטין. רק הבעיה שאנשים בכלל לא נכנסים לפה ובכלל לא מגיבים. הפורום מת, זה לא אומר שאין לו עוד סיכוי לפרוח, פשוט אני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב, לפחות לא עד שיתרחש כאן שינוי אמיתי. בני לתשומת לבך

ApA1800

New member
סתם שאלה

על מה יש לדבר על הוד השרון? כאילו בכל פורום יש את אלה שקבועים בו, אז יש תקטע שגם כן סתם מדברים, בנוסף לנושא הפורום. פה יש רק את ה"בנוסף". כאילו מה יש להגיד על הוד השרון? עם כל הכבוד להחלטות של ראש העיר, או אפילו לסמים שהיו, שיש אותם בכל מקום, ואם תפסו 70 אז רק בגלל שזאת כמות גדולה זה מפתיע, אבל אני לא חושב שמישהו האמין שלא משתמשים בסמים (חוץ מהאמא הזאת שנדהמה שיש בהוד השרון סמים ורק וידאה שזה לא בשכבת הגיל של הבן שלה). בסה"כ אין יותר מדי להגיד על הוד השרון, אז צריכים לדבר פה סתם. ואם אין את אלה שסתם מדברים פה, אז לחדשים אין איך להצטרף לשיחה, וסה"כ, באמת שאין על מה לדבר.

La Gamba

New member
צודק

כשהנושא המאחד הוא העיר (ובמקרה שלנו גם קבוצת הגיל), בייחוד כשמדובר על הוד השרון- עיר שיבשה בשם עצמה (הפורום הוא רק השתקפות של העיר....). כעיקרון אם הייתי מוחק את הפרסומות אז הפורום היה יותר יבש, לפחות כך הוא משמש למטרה, כלשהי. האמת שהיה נחמד לראות החודש את הוד השרון בכל כותרות העיתונים (המקומיים) וסתם מוזכר ברחבי העיתונות הטלוויזיה והרדיו. מה שנותר לדבר על העניין זה למה כל הנחקרים מהדרים ואף אחד לא מממוסינזון. יוני- אתה צודק שצריך שינוי, ואם מישהו כאן חושב שהוא יכול לעשות עבודה יותר טובה ממה שאני עשיתי עד עכשיו, אז שיפנה אלי ואני אמליץ עליו להנהלת הפורומים שיחליף אותי. נ.ב. היום נסעתי באופניים מהוד השרון לתל אפק (שרידי עיר רומית) בשעה וחצי בקצב איטי- מומלץ למי שלא חרש את זה כבר.

yoyoni

New member
ובכן,

בהחלט יבש כאן, באמת הנושאים לשיחה לא יכולים להיות בעלי נושא מיוחד ובגלל זה אנשים חדשים לא יבוא לכאן סתם ככה. רוב הקטע בפורומים האלה זה הקהילה בתוכה, שאיתה אפשר לדבר ועם אנשים שמכירים אחד את השני. אני מאמין שיש מה לעשות, אפילו אם אנחנו רק 3 אנשים + מלא אמהות שרוצות לגור כאן. צריך שיהיה מקום שאפשר סתם להוסיף בו הודעות בכל נושא, ושתדע שאנשים אחרים יקראו אותו. זה בערך מה שאני עושה בפורום של הכיתה שלי. אני יודע אישית שיש לפחות 5 אנשים שיקראו את ההודעות שלי, ובגלל זה כיף לי להכנס לשם לפחות פעם אחת ביום ולגלות 10 הודעות חדשות. בני, אני לא מאשים אותך שאתה לא מנהל טוב, ואני בהחלט לא מתימר להיות יותר טוב ממך. גם זה חסר לי. אני רק מביע תסכול, משיג קתרזיס זה הכל. נ.ב אם היו לי אופניים שאני יכול לסמוך עליהם במצבי שטח שלא יתפרקו לי בדרך גם אני הייתי נוסע לשם. עד אז.

למעלה