מותו של סיריוס

hollypop girl

New member
מותו של סיריוס

שחכתי איך סיריוס מת....הבושה
אני לא זוכרת אם סיריוס מת כי בלטריקס קיללה אותו באבדה קדברה או שזאת הייתה קללה רגילה והוא פשוט נפל להיכל המוות, זאת אומרת אם הוא היה נופל לצד השני הוא לא היה מת?

HassiD

New member
בגלל הנפילה

זה בדיוק הקטע שהארי רצה לבדוק אולי הוא חי שם, והיו צריכים למשוך אותו בכוח... אם זאת היתה קללה, אז הוא היה מבין שהוא מת וזהו...

מתוך הספר החמישי :

"סילון האור השני פגע בו ישירות בחזה. הצחוק עוד לא הספיק להימחק מפניו, אבל עיניו נפערו בתדהמה. .... זמן הנפילה של סיריוס נדמתה כמו נצח. גופו התעקל בקשת חיננית והוא שקע לאחור על תוך הפרגוד הפרום התלוי על קשת האבן.. האר ראה את מבט הפחד וההפתעה המעורבים על פניו המיוגעים והנאים לשעבר של סנדקו, שעה שנפל אל תוך השער העתיק ונעלם מאחורי הפרגוד" להבנתי סיריוס חטף קללה קטלנית ובתזמון לא מוצלח נפל לתוך הפרגוד. אולי הוא היה שורד את הקללה אבל הוא לא שרד את הפרגוד

זהו, זה בדיוק הקטע..

רשום:"הארי ראה את סריוס מתכופף להימלט מסילון האור האדום של בלטריקס.............סילון האור השני פגע בו ישירות בחזה" אנחנו לא יודעים איזו קללה פגעה בסריוס.. כשרשום:"סילון האור השני" הכוונה היא לעוד סילון אדום כמו הראשון או לסילון אור שני של קללה אחרת, שאולי אפילו יכל להיות אבדה קדברה? אז באמת קשה להגיד אם סריוס היה מת בכל מקרה גם אם לא היה עובר את הפרגוד. מה שכן, עצם הניסוח:"פגע בו ישירות בחזה" נראה לי מרמז על זה שזה הרג אותו. אפשר גם לראות שבקרב של מולי ובלטריקס רשום:"הקללה של מולי ריחפה המתחת לזרועה המושטת של בלטריקס ופגעה לה ישירות בחזה, במקום המדויק של ליבה". זה נראה כאילו אנחנו אמורים להבין מזה שגם קללה שהיא לא קללה ממיתה, יכולה להרוג אותך אם היא פוגעת לך ישירות בחזה בעוצמה חזקה. תמיד המסקנה היא שרולינג פשוט צריכה להבין שהיא חייבת להנמיך ציפיות ולקלוט שאנחנו לא כאלה אינטיליגנטים. כי אנחנו רק יוצאים מבולבלים מכל זה
.

hollypop girl

New member
נכון! בהתחלה כשכתבת את זה חשבתי

שהוספת את זה כדאי לתמוך בתיאוריה שמדובר ברצח בידי בלטריקס ואז הבנתי שזה בעצם הקבלה בין המיתות של שניהם... מגניב, אף פעם לא שמתי לב לזה...

OKDeSign

New member
הוא לא מת, הוא רק עבר צד!

טוב לא...ענו לך זה הנפילה אבל אני מהאנשים שאוהבים את סיריוס והיה לנו קשה לקבל את המוות שלו.

למעלה