מותו של לייזר

מותו של לייזר

אז הנה סיפור אמיתי שהיה היום ולייזר אפילו לא יודע אותו היום בשעת צהריים מוקדמת כשאני משוחח לתומי עם אימי שואלת אימי לפתע האם שמעתי שה"ה לייזר פלס איננו עוד איתנו והוא מת אני כמובן אמרתי לאימי שלא יתכן כיון שרק בסוף שבוע שעבר קיבלתי ממנו ד"ש בכל אופן תוך כדי שיחה עם אימי צלצלתי ללייזר פלס ונתקלתי במענה חסר סבלנות שאומר אם זה חשוב אז מהר אם לא ביי וניתקתי ואז אמרתי לאימי הנה הוא חי ופועל ועוד עובד ללא לאות וכך הם שורשי המעשה בכפר חב"ד הסתובבה שמועה שלייזר פלס התאבד והחילונים מסתירים זאת ואמא שלי שמעה זאת מחברותיה הרכלניות בכפר חב"ד אז חזק ואמץ לייזר ואתה יודע שזו "סגולה" לאריכות ימים ושנים

MAYA20

New member
לליזר מגיע מזל טוב

אומרים שאם מספידים אותך בחיים זו סגולה לחיים ארוכים. וחוץ מזה עלה במוחי רעיון זדוני ונפלא להפליא! תוכל להסתובב ברחבי הכפר בלילות בעודך מתחזה לרוח רפאים ולהגיד לאנשים שעלית לגן עדן ואלוהים אמר לך להגיד לכולם שהוא לא קיים! למען השם!!!! ליזר!!! אתה הרבי הבא! ברוך השב מהמתים.

../images/Emo6.gif אם הפסיכים האלה מאמינים

שהרבי חי, הם יאמינו גם בזה...

../images/Emo6.gif היכונו לביאת הלייזר

זה בכלל לא מפורך! הרי לייזר היה כבן בית בבית הרב, אין ספק שהוא עילוי, ועכשיו הוא הוכיח את כוחו בשיבה אל החיים (הפָלְתָה היחידה של הזומבי). יחי המלך המשיח! >ספל חמאה תמיד ידעה שיש למען מה לחיות<

כרגע קיבלתי את תגובתו של ה"מת"

התקשרתי לליזר לבשר לו את הבשורה להלן תגובתו הראשונה: הם עוד ישמעו ממני ויסבלו. "מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו" עד כאן תגובתו. אני מקווה שכדי להזים השמועות יראיינו אותו בעיתונות.

sharkyM

New member
אתה חי או מת?

האם הרוח שלך כותבת הודעות בשבילך? או במילים אחרות : אח שלי מה שלומך ? >sharkyM יוצר קשר עם אנשים רק לאחר מיתתם<

למעלה