מותו של ילד קטן...

טוליפ,

New member
מותו של ילד קטן...

אתמול לדקה, ראיתי במרקע, ילד קטן ואביו מתחבאים מתכופפים מסתתרים, ממטחי כדורים.. מסביב מהומה,רסיסי אבנים, עפות,פוגעות,פוצעות אנשים, מטח כדורים בתגובה,יורים שוטרים יהודים,שוטרים ערבים, ובתוך המהומה,מה עושים, אב ובנו? גופותיהם רועדים, נצמדים,מקטינים את עצמם, בתפילה שאללה ימנע את מותם... צרור שורק,ועוד צרור במעופו, והילד הקט,נפגע בגופו... ודמו פורץ,זורם ומכתים, רגבי אדמה,חומים,מעוכים.. עוד מטח,וראשו הקטן, מזדעזע,נופל ונשמט, מגופו המיוסר,אין מפלט, נשמה צעירה של ילד קטן, פורחת לה למעלה...בלאט.. האב ההמום,לשוא מנסה, מחבק,מנשק,מטלטל ובוכה.. עוד דקה,לא נזהר, ומטח אחרון,לגופו חדר... מוטלים הם השניים,ג ל ע ד, מבייש,לאלימות מתפרצת, שהציתה האש, ושרפה של שנאה, ריב מדון בין עמים, שרבים בלי חמלה, על אותה אדמה... אפשרית כאן פשרה.. יתכן,כן הסדר, נמאסה אלימות,השנאה, החיים על החרב,הדם... די ! הרפו,התפייסו, הן כ ו ל נ ו... בני אדם..

קרני

New member
כמה עוצמתי

כמה נכון, כואב ואמיתי. מצטרפת לקריאתך המרגשת!!! לימים טובים יותר!!! לימים של שלום!!!

יפעת*

New member
די

והיה לי נוח לחשוב שזה נגמר. לא רציתי לדעת שזה השקט שלפני הסערה, הייתי בטוחה שהשיחות והדיבורים יביאו לתוצאה.... אבל אני שכחתי שהתסכול והעוני הזעם והשנאה הם לא למעלה אצל המנהיגים, הם אצלינו האנשים הרגילים שחיים את היום יום בשני הצדדים, ולא חשוב במה כל אחד מאמין, אף אחד לא רוצה מלחמה והרוגים,ובטח ובטח שלא ילדים קטנים. כל כך הרבה שנאה.... למה????. יפעת

דין1

New member
גם אני

גם אני כמו כל בן אנוש נורמאלי שפוי מצפה ליום בו נוכל לאגיד הכל נגמר , הכל מאחורינו אבל האם אנו נאיביים מדיי האם ההיסטוריה לא חוזרת על עצמה כמו תמיד ומבלי לשאול או להאשים ( !!!!!! ) כך זה היה ולצערי כך זה יהיה כל עוד השלום והאהבה לא מגיעים מלמטה מהעמים מהאנשים בשטח נמשיך לסבול ולראות מראות מזויעים מסוג זה כל שיש לי לאמר זה כי אני מצפה כמו כולם שזה יסתיים !!!!!!!! שמחר נקום ושרק השמש תזרח שכולם יחייכו ויהיה טוב אבל!!!!!!!!!! האם אנו נאיביים מקווה לטוב

למעלה