מותג כנס !

מותג כנס !

אני צריך הלואה של 20 אלף ד לקנות דירה ובקיצור ראיתי מודעה ביתד שנותנים הלואות ברביות נמוכות בלי ערב שמעת על זה?וחוץ מזה ישך בשביל אחותי הגרושה גרושים ליטאים חתיכים? יותר נכון מספיק לה גרוש אחד!

כנס

לגבי הלוואות ב"ה מעולם לא לקחתי כך שאיני מתמצא . לגבי שידוך . לא תאמין אבל מישהו פנה אלי שראה את ההודעה שלך כאן . אבל לא יודע איך שולחים מסר וביקש ממני לשלוח לך בשמו . אך לצערי הייתי עסוק מאוד ולא מצאתי זמן לזה. אי"ה ביום א' בבוקר תזכיר לי זאת ע"י מסר ואשתדל לשדך לך אותו .

מי זה אבי הטמבל?

כי הוא כתב השבוע שהוא לא יודע איך לשלוח מסרים! בכל מקרה תודה . לא תאמין יש הצעות טובות חלק כבר הציעו לה. מה אתה חושב על הרעיון שאני יציא בחור או בחורה וכך נעשה שידוכים רבים דרך המסרים . אם השם של ההצעה השתדך את מקבל 25 אחוז או כל מי שמציע.. עכשיו יש לי חבר ספרדי בן 26 בחור פצצה בלימוד רוצה בחורה ספרדית בהירה יש כזה?

רעיון טוב

אם כי לי אישית אין ראש לזה . ולא לא נראה לי שזה אבי ההוא כי אותו אחד לא יודע גם להכניס הודעות לפורום . הוא רק קורא . והוא פנה אלי בפון . כי ראה את הודעתך .

אז זהו שהערב לא ראיתי

כדי לחסוך את העגמת נפש של אוף למה ראיתי שיקצה! אבל פעולה אפשר לראות כי יש פחות נשפים וכו..

למעלה