מוש השור

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
מוש השור

טוב, חייבים לעשות משהו, חייבים. אתם לא מבינים, אני נמסה (לא אני לא, אני מותחת), החום הזה פשוט הורג אותי, לא מתאים לי. מה זאת השעוריריה הזאת? אני לא מוכנה לזה יותר, אף פעם לא היה לי כל כך חם בחיים שלי, מה אתם מנסים להרוג אותי? ססססססס ********************************************************************** אוקיי אז כך- יש לי חברה, שאין לה מושג במוסיקה. פתאום זה מפריע לה, אז היא ביקשה ממני להכין לה דיסק עם מיטב המוסיקה. (כן כן, יש לי צורב, אני גנבת, בלה בלה בלה). תראו מה חשבתי- קודם כל אלה שהיא בטוח בטוח שמעה שיר אחד לפחות שלהם: הביטלס (איך אפשר לבחור?), נירוונה, רדיוהד. אחר כך חשבתי על הקלאסיקות שאי אפשר בלדיהן: פינק פלויד (מכיוון שאני מוגבלת בכמות השירים חשבתי או להכניס את hey you או את wish you were here, אבל איך אפשר להחליט?), לד זפלין (stairway to heaven או Babe I`m gonna leave you), דיפ פרפל (תעזרו לי לבחור שני שירים...), גאנס אן רוזס (don`t cry). החלטתי לשים אולי גם קצת סקס פיסטולס (איזה?), ובמוזיקה ישראלית החלטתי לעשות כך: שירים שהיא מכירה ואוהבת- היינו עושים אהבה ולמאיה יש אקדח של כנסיית השכל, נפלת חזק, מה שעובר עליי ו (מקום פנוי- התלבטויות: העצב שלה, בתוך התחתונים, הביאו את הסתו או רק בשביל לקבל חיבוק. (וויתרתי על מישהו שומע אותי, נמאס כבר אתם לא חושבים?)). יש עוד משהו בישראלית? כמובן שיש, אבל אני לא יודעת מה לבחור.. זה משאיר אותי בלי ג`ימי הנדריקס אחד אפילו, אז כנראה נוריד את למאיה יש אקדח (ולא רק בגלל חוסר מקום, כמה שהשיר הזה מוכר ונחמד, הוא לא כל כך ראוי) ונכנסי במקום את Purple Haze, מה אתם אומרים?). תתחשבו בזה שיש לי מקום לבערך עשרים שירים, אפילו פחות אם מכניסים את מדרגות לגן עדן (לד..)ואת ילד בזמן (דיפ..). וחוץ מזה, אני צריכה לוותר על כמה אהבות שלי, כמו ג`ניס וגרייטפול. אחח... החיים קשים, מה היו עשרים השירים שאתם הייתם שמים? **********************************************************************מתכון לתה: חומרים- 1 תליון של (א) ארל גריי או (ב) ויסוצקי רגיל, 2 כפיות לא גדושות של סוכר, 1 ספל קטן (לא נורא קטן), מים (מן הסתם, שמינית ליטר? פחות?), כיריים או גזיה, 1 פינג`אן קטנטן, 1 כפית לעירבוב, רשות- כפית דבש. (שימו לב- אל תשתמשו בקומקום, זה הורס את הארומה). הוראות- שימו את התליון בתוך הכוס (לא צריך להסביר) והוסיפו שתי כפיות סוכר, שימו את כפית העירבוב בתוך הכוס. הרתיחו מים (עד שהם יתחילו לגלוש, לא לפני), והוסיפו אותם לכוס. ערבבו בעזרת הכפית, הקפידו למעוך את התליון. כאשר הצבא נעשה כהה (כהה יו נואו), הוציאו את התליון וזירקו אותו לפח. ניתן להוסיף בשלב זה כפית דבש. ערבבו טוב טוב, עד שטמפרטורת התה תהייה מתאימה לשתיה, אל תשתו ישירות מן הכוס אלא רק דרך כפית העירבוב. ממולץ פעמיים ביום חורף, תהנו. ********************************************************************** טאיה.

wintermute

New member
את לא גנבת

אבל אני אומר את זה כי גם לי יש צורב ואם הייתי צריך להכין לידידה שלי דיסק (ואני צריך) אז הוא היה הולך בערך ככה 1)led zeppelin- stairway to heaven 2)nirvana-smell like teen spirit (למרות שאני לא ממש מת על נירוונה או על השיר הזה) 3)queen-bohemian rapsody 4)pink floyd-wish you were here 5)בדיפ פרפל כדאי לדעתי לשים ילד בזמן או חייל להשכרה או עשן על המים 6)בגאנס אן רוזס ילד מתוק שלי או גשם נובמבר 7)ג`מי הנדריקס או מלאך או all along the watch tower או האהוב עלי אישית castles made of sand 8)ג`ניס זופלין piece of my heart בכול מה שקשור לגרייטפול דד, סקס פיסטולס ורדיוהד אני לא יכול לעזור לך ועכשיו לעברי: 9)איפה הילד-רק בשביל לקבל חיבוק, נפלת חזק,מה שעובר עליי 10)כנסיית השכל-עושים אהבה 11)ברי סחרוף (איך שכחת את ברי?) הייתי שם או נגיעות או יום הולדת או ניצוצות מקווה שעזרתי -עדי-

deeper

New member
יש עוד כמה

בדיפ פרפל לא רק מה שנעשה פעם הוא טוב - יש גם את השירים מהאלבומים האחרונים: 1) קסקדס איים נוט יור לוור נאו 2) אלמוסט יומן 3) דונט מייק מי הפי. הראשון מהאלבום פרפלדיקיולאר והשניים האחרונים מהאלבום אבנדון.

GnR_GiRl

New member
;-)

תוסיפי את BLACK LEATHER של הסקס פיסטולס@! זה שיר גדול! או את BODIES

Bodom-child

New member
לפני כמה זמן עשינו דיון די מעמיק

והתווכחנו לא מעט אז אז תחפשי קצת בדפים הקודמים למרות ששם דנו בעיקר במטאל ולא נראה לי שאת ממש שרופה על הסגנון אולי תקחי משם קצת קלאסיקות מטאל.

taya

New member
נוק נוק נוקינג און הבנ`ס דור

רק רציתי להגיד שאני פושעת, איך לא הזכרתי את דרים תיאטר, קווין והדורס? חוץ מזה, גם להוסיף, למרות שזה דיי מיותר, שלא התכוונתי לשירים אהובים אלא לשירים מייצגים של הרוק, לא של המטאל. אם זה מה שייעצב את הטעם שלה, אין לי שום רצון שהיא תאהב מטאל, מהסיבה הפשוטה שכאלה לא חסרים. טאיה.

Metal_F

New member
!-We Dont Need No Education-!

מה זאת אומרת לא חסר אוהבי מטאל? חסר גם חסר! בבצפר שלי יש 550 תלמידים פלוס מינוס. מתוכם 8 אוהבים מטאל כולל אותי. וזה כולל את המתלהבים המאגניבים...! למרות שרב ה``פריקים הקולים`` הם פאנקיסטים אצלנו. או לפחות מנסים להיות. בקיצור 8 ילדים מתוך 550 ואת אומרת לא חסר? סצנת המטאל בארץ במצב לא ורוד בכלל. נכון שיש כמה להקות פה ושם ונכון שהברבי מפתיע פה ושם אבל הקהל מצומצם מאד. כנסי לחנות של רשתדיסקים ממוצעת. תמצאי שם שלוש מדפי מטאל מקסימום וזה כל החרא האחרון כל הניו מטאל וההרד קורד והחרא הזה. היחידים שמכבדים את עצמם בתחום הזה הם רייבן מיוזיק ששם בהחלט המגוון גדול יותר. מה שאת שומעת הוא קלאסיקה תרצי או לא תמיד זה יהייה בחנויות זה דברים שכבר הוכיחו את עצמם וכבר יש להם קהל.חוץ מאולי בלאק סבאת` אין קלאסיקה בכל מה שקשור למטאל. אני גולשת מהעניין שהוא העובדה שבהחלט אין מספיק אנשים ששומעים מטאל לפחות בארץ שלנו. ד``א אם את כבר מחנכת ככה את החברה שלנו מן הראוי שהיא תהייה מודעת לכל מה שיש לעתעשיית הרוק להציע לה כלומר שתצרבי לה לפחות שיר מטאל מפורסם ``קלאסי`` וטוב אחד.

נושא של הודעה

לד זפלין זה בהחלט babe i`m gona leave you. שכת את child in time של דיפ פרפל. אולי תנסי איכשהו להכניס את echoes של פינק פלויד? בכל אופן bike הוא שיר חובה. וגם goodbye blue ske ו comfortbly numb ו one of my turns ובכלל הכל וגם time. בישראלי תשימי ג`ירפות shine on

taya

New member
קרנבל, בנחל קרנבל.

תראה, אם הייתי יכולה שבדיסק יהיו מליון דקות- כל השירים של פינק פלויד היו נכנסים בטוח. אבל איך אפשר להחליט איזה שניים-שלושה שירים לשים כשמדובר בלהקה שכל השירים שלה מצוינים? אני מאוד אוהבת את Wish you were here לכן אין סיכוי שהשיר הזה לא ייכנס. ובכלל לחשוב על דיסק אוסף מציין ללא מדרגות לגן עדן זה בלתי אפשרי כמעט, אבל כנראה שזה מה שיהיה. ובנוגע לדיפ פרפל, דווקא הזכרתי את ילד בזמן. וג`ירפות, תמליץ לי, אני לא מכירה הרבה. ואיך אני אוהבת אנשים שמצטטים לי פינק פלויד באמצע החיים, You crazy diamond. ובכלל, תקראו את הכתבה של חמי רודנר על בוב דילן ב``שבעה לילות`` של ידיעות, ואם בא לכם, תגיבו. טאיה.

a_duck

New member
תישרפי

תישרפי תישרפי תישרפי תישרפי תישרפי תישרפי תישרפי תישרפי תישרפי תישרפי

למעלה