מושפלת

moran.l

New member
מושפלת

מושפלת

אמרתי לי ``מה אכפת לך, את תהני``. אחר כך כבר לא טרחת להוציא מילה. השתתקתי. פחדתי. לא יכולתי להזיז שום אבר בי, הכל היה קפוא. ורציתי להשמיע קול, כדי לומר ``תפסיק`` או ``די`` או ``אני שונאת אותך``... אבל לא הרגשתי כלום חוץ מכאב שעוטף את כולי, כדורי השפלה שירית. הכנסתי לי יד למכנסיים. פתאום, נפלו כל הסכרים - צעקתי, השתוללתי, כשהבנתי באיזה מצב אני. שמתי לי יד על הפה, הפעלת כח על ידיי וגופי, והרגשתי חסרת אונים. דמעות, שביל של דמעות השתרע לאורך לחיי, זלג לאורך החזייה שקרעת, וכואב, כל כך כואב לי. ובכלל לא פיזית. ניצול, איך יכולת, לקחת עובדת שלך, בת 17 דאז, ולהראות לה בפעם הראשונה את הדברים שאף פעם לא ראתה בצורה כל כך מזוויעה. אתה יודע שכל כך הרבה שנים לאחר מכן לא יכולתי בכלל להתקרב לבן זוג? אתה יודע שנטעת בי זרעי שנאה שצמחו להיות עץ גדול,עתיר ענפים, המפריעים לי בכל תחומי חיי? השקת אותו, טיפחת אותו, במשך שנה וחצי. עוד כאב, ועוד רוע, ולא ידעתי מה לעשות. , כואבת, כמו מגנט אליך - כלואה בבועת שנאה עצמית, הכבוד בקרשים, נמשכת לאבדון שמילאת אותי בו. עד שמאיפה שהוא, לקחתי את הכוח, ועזבתי. הכל.עזבתי הכל. גם את עצמי.... ועכשיו, אחרי שנים, בונה עצמי מחדש. ולמרות שהגו זקוף, ולמרות שהעיניים פתוחות לרווחה, יודעת שתמיד תיתן אותותיך בי. ש ו נ א ת א ו ת ך.

argos

New member
FUCK !!!

ועל זה ארכין ראש, ואעמוד בפינה בגלל היותינו מאותו מין... ואחרי שאקח נשימה עמוקה אוכל לבקש רק זאת: נסי לבנות את האמון חדש. לא כולם כמוהו, גם אם נדמה שכך הדבר.

moran.l

New member
מנסה

כבר פגשתי מדהים אחד שהראה לי, ביזע ובדמעות, שיתכן אחרת. ויתכן.

tairon

New member
בלי מילים

כל אונס הוא מעשה ברוטלי ברברי אני קראתי את דבריך והם מזעזעים ואין מילים לנחם או להעלים את מה שקרה לך.... אף אחד לא יכול לשפוט אותך או יכול לבוא ולומר למה נהגת כך או כך את אינך אשמה פה בכלום!!!! ואל לך להרגיש ככה היחידי שנושא פה אשמה זה אותו אדם שגרם לך עוול נוראי ואין מקום לסליחה על התנהגות כזו ואין מקום בחברה שלנו לאנשים מהסוג הזה!!!

daninach

New member
עצוב לקרא.

אני מקווה שאני לא מתפרץ לדלת פתוחה בשאלה שהיא אם טיפלת בזה מקצועית? יען זה עטון טיפול, ללא ספק, גבורה ככל שתהיי. היי בטוב, רק. דני.

moran.l

New member
העזרה היחידה

שקיבלתי היא מחברות שלי, ומאוחר יותר - מן הבנאדם אשר לימד אותי לאהוב, לתת מעצמי, להתפשר, לאהוב עצמי... וזה הספיק. אני חושבת שזה היה חזק יותר מכל טיפול. אם כי רק ימים יגידו...

WINBERG

New member
תגובה!

עצוב לי! כל הכבוד תמשיכי לצעוד בגב זקוף... ואל תדאגי הגלגל הוא עגול והוא מתגלגל מאחד לאחד והוא יחזור אליו והלואי והכאב והרגשת ההשפלה שלו תהיה הרבה יותר משלך הרי זו הנקמה! H-)

למעלה