מושמושים! סקר חדשD: (תודה למיכלי המהממת) תענו ומהר!!
0 0mroosh New member 18/12/05 #3 חסרה שם אופציה! אביתר, עם פסנתר ועדי ששרה בקולי קולות. (ושמישהו ינסה לעצור אותה ).
ה העדי של עדי New member 18/12/05 #4 ../images/Emo46.gif עומר.. עדי שקטה ורגועה.. כלומר, עד לרגעים אלו ממש בהם הצלחת להוציא לה את הווריד המרוקאי באמצע המצח..
../images/Emo46.gif עומר.. עדי שקטה ורגועה.. כלומר, עד לרגעים אלו ממש בהם הצלחת להוציא לה את הווריד המרוקאי באמצע המצח..
ח ח ל ו ן New member 18/12/05 #6 מיכל! כתבתי לך תגובה בפורום רמי בשרשור הראשון של ברוכים הבאים לפורום
T TEENAGER1 New member 18/12/05 #10 לא מה הופעה עם פסנתר זה מדהים לגמרי, אבל מצד שני- אני אוהבת הופעות שאפשר לקפוץ בהם, ולרקוד, ולהתחרפן
A AnGeLiNa JoNsOn New member 18/12/05 #8 מושמושים../images/Emo141.gif זה דפים גזורים שכתוב עליהם בוקר טוב יפה עם חוט שמחלקים לחניכים מעצבנים בטיול של הצופים. ככה את קוראת לי אחלה סקר, וכתוצאה מאכזבתי הגדולה שלא הלכתי לפסטיבל, את מנחשת מה הצבעתי
מושמושים../images/Emo141.gif זה דפים גזורים שכתוב עליהם בוקר טוב יפה עם חוט שמחלקים לחניכים מעצבנים בטיול של הצופים. ככה את קוראת לי אחלה סקר, וכתוצאה מאכזבתי הגדולה שלא הלכתי לפסטיבל, את מנחשת מה הצבעתי