מושיק.... מה אם???

אפרת.א

New member
מושיק.... מה אם???

מה אם... אם דמותינו תימוג אהבתינו צל נח הופכת נקיץ ולא נדע מגע געגוע או פרידה השמש לא תשקע הירח לא יזרח... מה אם... המבט ראה ושכח? אולי אז נדע : התחלה חדשה מבט. ניצוצות, גיצים, ליחשושים. עדנה. כמיהה ניבטת שלווה. מה בכך אהובי? עולם רוחש סביבי טעון בקרבי... מה בכך?? דורסי הלילה ינוחו בדממה צילם ישוב, דמותינו עירומה , שלווה... :)) שיהיה לך ולכולנו שבוע שקט ונפלא

monimi

New member
אפרת .תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אהבתי את זה ולקבל ככה אהבה בבקר זה נחמד שוב תודה

אפרת.א

New member
שמחה שאהבת, העונג כולו שלי...

הבטחתי - קיימתי...עכשיו תורך! מחכה לשיר , חמשיר, סיפור, סתם אגדה או כל שיעלה על המקלדת:) אולי בדיחה? חחחחח יודע, אנחנו כאן אוהבים לצחוק, לרקוד לשיר ובעיקר לשתות קפה עם עוגה (אז מה אם זה משמין...כל הכיף זה הריר הזה שממלא את חלל הפה...התאוה הזו שבאה על סיפוקה:)) תגיד לשרי שתשאיר ת´קרמבו האחרון בקופסא (יש עוד אנשים נשמה:) ואם כבר אז...תגיד לטימין שתביא מקופלת מהשכן העצלולה הזאת מספרת שהוא במילואים (שתלך לשכן השני, אז מה אם הוא פחות חתיך והקרחת שלו נוצצת ? העיקר המקופלת...:) ו..חחחחח כן כן שמעתי שקוב הולך לעשות מה זה שמייח עם הבקלווה ויייייייי אני תופסת מרחק...חחחחחח מתה מפחד... יום נחמד לך ולכולנו

שרי 43

New member
ידעתי...ידעתי שזה יהיה.....

חובקת, לוטפת, עורגת, שוטפת ובסוף תגמרי ערומה חחחחחחחחחחחחחחחחחח ותורידי את היד אבל מהררררררררררררר מהקרמבו שלי חחחחחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
נשמה........אני ערומה... ../images/Emo68.gif |מ

חובקת , לוטפת ואת..................>>> מה שמטריד אותך זה הקרמבווווו?!? חחחחחחחחחח אני מתגלגלת מצחוקקקקקקקקקק ידעתי שלא תעמדי בזה... נשמהההההה קחי ת´קרמבו קחי ת´מקופלת, העיקר שתשאירי לי את הדובדבן
ממממממממ אני עדיין שותקת . איך בכלל עלה בדעתך שהיד שלי על הקרמבו שלך אה?!? ועוד דבר קטן תגידי...כשאת גומרת את לבושה??? לא כי.... חחחחחח ולמה , למה את תמיד מפריעה לי לסגור ת´כפתור האחרון אה???

שרי 43

New member
ראיתי אותך במצבים גרועים מאלה ../images/Emo3.gif

קצת ערום לא מזיק לאף אחד...כמה קפה ועוגות אפשר לראות מול העיניים, צריך גם תוכנית אומנותית לנשמה לא? ופתאום את כבר לא רוצה שהוא יאמר לי להשאיר את הקרמבו האחרון בקופסא?פתאום נעלמו כל האנשים הא?....ובקשר לכפתור האחרון מממממממממ אני משאירה לו את המלאכה. יאללה...חייבת לרוץ המורה קורא להכנס לכיתה חחחחחחחחחחחחחחח

שרי43 *

New member
זאת לא אני המורה.........

זאת אפרת החדשה חחחחחחחחחחחחחח
המורים תמיד יודעים אחרונים.......

אפרת.א

New member
הי, הי תלמידים לא לריב - יש מספיק

לכולם!!! מצבים גרועים מאלה?!? לא ידעתי שלהיות ערומה זה אממממ...."מצב גרוע" שריייייייייי אני חייבת ללכת לעוד שעור - כנראה שלא הבנתי את השעור האחרון! בטח משאירה לך ת´קרמבו , חחחחחחחחחחחחחח תהני נשמה (רואה כמה אני טובה, וותרנית ומתוקה?) אוף איתך - תני כבר לסגור ת´כפתור!!!! (ותשמרי שקוב לא יציץ)!

למעלה