מושיק גלמין

MICHL99

New member
מושיק גלמין

האם הוא הומו כן/לא? אבל תשובות עיניניות לא סתם. בבקשה.

דָניאֵל

New member
איזו התחמקות ...

הוא הומו !!!
לא שזה רע , זה בכלל לא רע ! אני דווקא אוהבת אותו יותר כהומו

NaTaLiTuSh

New member
זאת ממש לא התחמקות

לא נראה לי שהוא חייב לאף אחד דין וחשבון .. זכותו לשמור על הפרטיות שלו,ולא לערב אנשים בחיים האישיים שלו

MICHL99

New member
אני לא באה להגיד שזה טוב

או רע פשוט אני הבטחתי לחברה שלי תשובה בטוחה . ואם כן הומו (מה שאני חושבת שהוא כן) אז פשוט ביזבוז לאנשות כולה לא מספיק שהוא מדהים הוא גם מצחיק וקרוע על כל הראש . והקובץ שהוספת לא הבנתי כולם כי בקושי רואים אז בבקשה יותר ברור.

NaTaLiTuSh

New member
זה לא קשור לטוב או רע

לא משנה זה מה שהוא אמר: כשהזוגיות שלי תתממש וכשבאמת תהיה לי מערכת יחסים שאני ארצה לדבר איתה על אנשים-אני אעשה את זה,ועד אז אני ממליץ באמת לא להיכנס לי לתוך התחתונים.אני אדם פרטי,והפרטיות שלי היא משהו שאני רוצה לשמור לעצמי-אז נראה,בבוא הזמן אולי תדעו.ואולי לא.

MICHL99

New member
מצטערת אבל מאוד

מעניין אותי לדעת ,ואם הוא לא רוצה שיכנסו לא לתחתונים ? אז למה הוא הלך להיות מפורסם ? הרי כל חלומו של מפורסם: זה שלא יכנסו לו לתחתונים אבל זה קורה להרבה, ואני לא חושבת שמה שאני דורשת לדעתך זה מוגזם?כולה העדפות המיניות שלו..... אז שיעשה לי טובה ,שיבקש דברים אחרים אולי זה יקרה....

NaTaLiTuSh

New member
הא?

האמת שאת דורשת הרבה,מושיק לא חייב לאף אחד כלום זה החיים שלו באותה מידה שאת לא תספרי דברים שקשורים לחיים הפרטיים שלך לאנשים שאת לא מכירה לא משנה אם את מפורסמת זה שהוא מפורסם זה דבר אחד ואין לזה שום קשר לעובדה שהציבור צריך לחדור לו לחיים הוא לא חייב לצאת בהצהרה מול כולם על הנושא הזה כדי לרצות אנשים זה משהו פרטי שלו ואני לא חושבת שבגלל שכמה אנשים רוצים לדעת את זה הוא באמת צריך לדבר על זה

MICHL99

New member
טוב...../images/Emo12.gif

אז דבר 1 אם הוא כן הומו אז הוא מבייש את הקהילה . ודבר 2 לא זכור לי שכתבתי שהוא חייב לי או למישהו דין וחושבון פשוט מסקרן אותי אסור
ודבר 3 אני עדיין מחכה לתשובה של כן או לא ממקורות יודעי דבר
תודה

NaTaLiTuSh

New member
לא דיברתי עלייך דיברתי בכלליות

שאנשים רוצים לדעת את זה כאילו זה ישנה להם משהו תאמיני לי שהוא לא מבייש את הקהילה ולא אף אחד אחר ולא נראה לי שאת תקבלי תשובה מאף אחד פה,רק ממושיק

למעלה